Ayy yok asla parti falan vs şeylerden pek hoşlanmam. Arabasına dahi binmem. Teşekkür ediyorum :)Bence kendinizi hem ağırdan satın hem böyle bir durumda gözü çok açık olun. Başbaşa kalmayın. Öyle parti falan derse kaçın
Adam Christian Grey hanımlar bekleyin de görün
HahahaaaAdam Christian Grey hanımlar bekleyin de görün
Merhabalar,
Geçen gün yolda yürürken birisi geldi. Çok düzgün birine benziyordu. Defalarca özür dileyerek başladı konuşmaya ve tanışmak istediğini söyledi. Sizle başka zaman karşılaşamam diye geldim yanınıza falan dedi. Neyse bana açıkçası güven verdi tipi, görünüşü, konuşması falan. Normalde böyle durumlarda kesinlikle muhatap olmam hatta çok karşı olduğum bir durumdur yoldan tanışmak, faceden tanışmak falan. Ama bu sıralar boşluktayım ve ne kaybederim ki dedim. Telefon numaramı verdim.
Neyse kısa bir süre sonra görüştük. İlk gördüğümde hiç farketmemiştim ama durumu baya iyi çıktı. İşi çok iyi ve yaşına göre çok çok iyi şartlara sahip birisiymiş meğer. Görüşmemiz çok arkadaş gibi geçti. Baya sevimli ve canayakın biri. Yalnız buluştuğumuzda pek iltifat etmedi. Sadece iyi ki o gün gelmişim yanına yoksa seni tanıyamazdım dedi.
Kısacası bu kadar parası olan biri neden yolda gördüğü biriyle tanışmak ister ki? İstese bir çok kız zaten olur yanında. Amacı farklı bir şey olabilir mi sizce?
Bilmiyorum ama sanmıyorum tanıyacağını.Her an herşey olabilir bana saçma geldi sizi daha önceden tanıyor gibi sanki
Dolandırıcı olsa benden ne istesin ki? Altında 600-700 binlik araçla beni mi dolandırcakDolandırıcıdır o
Ben de bu sıralar çok büyük boşluktayım. Fazla arkadaşım kalmadı bulunduğum şehirde, sevgilim vs yok. Ne olacak en azından tanımış olurum dedim. Cidden abaza biri gibi yaklaşmadı. Çok kibardı dediğiniz gibi. İnşallah hata yapmamışımdır :/Bahsettiğiniz bu olay 4 5 yıl önce bana da oldu. Çok kibar biri (trende görmüş beni otobüs durağına kadar geldi), benden etkilendiğini görüşmek istediğini söylemişti. O sıralarda KPSSye hazırlanıyordum. Aklım fikrim atanmaktaydı. Bir de sevgilimle (şimdi eşim olur kendisi) çok fena kavga etmiştik, ayrılma noktasındaydık. Ama yine de görüşmek istemedim. Telefon numaramı istedi, niyetinin kötü olmadığını falan söyledi vs vs. Ama ben güvenemedim ve ben zaten nişanlıyım dedim. Rahatsız ettim özür dilerim dedi. Gitti. Yüzüne bile bakmamıştım doğrusu :)
Siz iyi cesaretle vermişsiniz numaranızı. Ama kendinizi fazla kaptırmayın. Ne olursa olsun temkinli olmakta fayda var.
Yaa o filmi izlemedim diye kaçırdım şimdi ben bu espriyi :)Adam Christian Grey hanımlar bekleyin de görün
Evet. Dolandırma sadece maddi yönden mi oluyo. arabayı kiralamıştır. Nüfus kağıdına baktın mı? Adı sana söylediğimden farklı olabilir. Bi arabaya tav olmuşsun gibime geldi.Dolandırıcı olsa benden ne istesin ki? Altında 600-700 binlik araçla beni mi dolandırcak
Evet belli olmaz ama daha çok genç. Oturduğu yeri de biliyorum ben şehirdeki en lüks yerde oturuyor. Yalnız yaşıyormuş. Yani kesinlikle orda kadınların erkeklere, erkeklerin de kadınlara asıldığı bir site diyeyim(Bir arkadaşım da orda oturuyor ordan biliyorum). Araştırdım dediğim gibi baya. Yalan söyleme ihtimali pek yok. Tek şüphelendiğim kısım yaşını 25 dedi ama daha da düşük olabilir. Yani görgüsüz,parasıyla övünen biri değil anladığım kadarıyla. Ama anlamadığım kısım o kadar parası var ve çok genç neden yolda gördüğün kızla tanışmak istesin ki? Zaten başka amaçları olsa onun için zaten zorluk çekmiyordur. Kafam karışık yaniİnsan aşık olacağı kişiye nerede karşılaşır belli olmaz ama adamdaki medeni cesarete bakarak kuşkucu yaklaşıyoruz.
Herşey olabilir yani. Çok güvenme,sadece uzaktan tanımaya çalış
Hayır aksine çok rahatsız oldum. Elbette erkek arkadaşımın durumunun maddi durumunun iyi olmasını isterim açıkçası ama bu kadar değil. Bu kadar varlıklı insanların yaşam tarzını az çok kestirebiliyorum. Hoşlanmadığım şeylerdir benim.Evet. Dolandırma sadece maddi yönden mi oluyo. arabayı kiralamıştır. Nüfus kağıdına baktın mı? Adı sana söylediğimden farklı olabilir. Bi arabaya tav olmuşsun gibime geldi.
Face'ine de baktım ama evli değildir herhalde.Bence evli ve heyecan arıyor durumu okadar iyi değil sana öyle gösteriyor face iste ekle arkadaşlarına bak evinin yerini öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?