KK Taşlama Timi. Ne ilgisi var şimdi? Yolda vs ilk tanışmak isteyen değil, ama belirttiğim gibi boşluktayım ve o an nolucak tanışayım diye düşündüm. İlk kez yapıyorum böyle bişeyi. Ha şimdi dersiniz ki zengin olduğunu anladığın için görüşmüşsündür. Ama öyle bir durum da değil. Gayet normaldi zaten benimle ilk konuştuğunda bunu belli edecek hiçbir şeyi yoktu...her yolunu kesenle konuşuyon mu acaba
KK Taşlama Timi. Ne ilgisi var şimdi? Yolda vs ilk tanışmak isteyen değil, ama belirttiğim gibi boşluktayım ve o an nolucak tanışayım diye düşündüm. İlk kez yapıyorum böyle bişeyi. Ha şimdi dersiniz ki zengin olduğunu anladığın için görüşmüşsündür. Ama öyle bir durum da değil. Gayet normaldi zaten benimle ilk konuştuğunda bunu belli edecek hiçbir şeyi yoktu...
Ya haklısınız aslında ama bilmiyorum tanıdığım arkadaşlarımdaki saçma sapan ütopik durumlar bana bunu normalleştirmiş olabilir(Kulüpte tanıştığı adamla birlikte olmak, evine gitmek gibi). Dediklerinizde haklısınız. Benim yaptığım da hiç normal değilzenginmiş falan muhtemeldirki size söylediği birçok şey yalan,
velhasıl kelam arkadaşım amacım vurun abalıya değil böyle bir zamanda insan aynı yastığa baş koyduğu adama bile güvenemezken tacizi tecavüzü gırla giderken ne cesaret konuşabiliyorsun yolunu kesen adamla işte ben buna şaşıyorum
hakkında hayırlısı olsun canım,bak sende farkındasın boşver zaten başımıza ne geliyorsa herşeyi norml karşılamaktan geliyor..Ya haklısınız aslında ama bilmiyorum tanıdığım arkadaşlarımdaki saçma sapan ütopik durumlar bana bunu normalleştirmiş olabilir(Kulüpte tanıştığı adamla birlikte olmak, evine gitmek gibi). Dediklerinizde haklısınız. Benim yaptığım da hiç normal değil
Teşekkür ediyorum. İlk başta sert çıktıysam da kusura bakmayın lütfen :)hakkında hayırlısı olsun canım,bak sende farkındasın boşver zaten başımıza ne geliyorsa herşeyi norml karşılamaktan geliyor..
önemli değil canımTeşekkür ediyorum. İlk başta sert çıktıysam da kusura bakmayın lütfen :)
Benimle tanışmak istediği gün zaten parasını, gücünü belli edecek bir şey yoktu. Yani ona aldanarak numaramı vermedim. İpsiz sapsız değil demedim ki belki çok kötü biri çıkacak. Bilemiyorum. Benim sormak istediğim şey farklıydı. Bu kadar parası varsa yolda gördüğü biriyle tanışmak istemesi normal mi? Sonuçta hiç çaba sarfetmese bile onunla olmak isteyen onlarca kız bulur. Onu demek istedim.İpsiz sapsız, biri olmadığını gösteren şey işi gücü mü?
Peki parasız olsaydı?
Benim karşıma çıkan kişi kötü biri değildi. Ben hayır deyince ısrar etmedi. Çok üstünde durmadı. Belki de ben Allah'ın sevgili kuluydum da bir sıkıntı olmadan kapandı. Ama benim bir tanıdığıma yine böyle yaklaşıp kandırmaya hatta farklı şeyler yapmaya çalışan biri çıktı. Kendini avukat olarak tanıtmış, maddi durumu iyiymiş falan. Sonra iş ciddiye binmeye başlayınca adam kıvırmaya başlamış. bir dediği diğerinin tersiBu tanıdığım da işkillenip araştırınca adamın sahtekar olduğunu öğrendi. Resmen yıkıldı. O yüzden lütfen siz de dikkatli olun. Tanıyın tabi ki, ama tedbiri de elden bırakmayın.Ben de bu sıralar çok büyük boşluktayım. Fazla arkadaşım kalmadı bulunduğum şehirde, sevgilim vs yok. Ne olacak en azından tanımış olurum dedim. Cidden abaza biri gibi yaklaşmadı. Çok kibardı dediğiniz gibi. İnşallah hata yapmamışımdır :/
Genelde zengin genç erkeklerin davranışları bellidir ondan böyle düşündüm aslında. Ama haklı olabilirsiniz
KK Taşlama Timi. Ne ilgisi var şimdi? Yolda vs ilk tanışmak isteyen değil, ama belirttiğim gibi boşluktayım ve o an nolucak tanışayım diye düşündüm. İlk kez yapıyorum böyle bişeyi. Ha şimdi dersiniz ki zengin olduğunu anladığın için görüşmüşsündür. Ama öyle bir durum da değil. Gayet normaldi zaten benimle ilk konuştuğunda bunu belli edecek hiçbir şeyi yoktu...
bu yaptıkları senin gözünü boyayıp kandırmak için olmasınMerhabalar,
Geçen gün yolda yürürken birisi geldi. Çok düzgün birine benziyordu. Defalarca özür dileyerek başladı konuşmaya ve tanışmak istediğini söyledi. Sizle başka zaman karşılaşamam diye geldim yanınıza falan dedi. Neyse bana açıkçası güven verdi tipi, görünüşü, konuşması falan. Normalde böyle durumlarda kesinlikle muhatap olmam hatta çok karşı olduğum bir durumdur yoldan tanışmak, faceden tanışmak falan. Ama bu sıralar boşluktayım ve ne kaybederim ki dedim. Telefon numaramı verdim.
Neyse kısa bir süre sonra görüştük. İlk gördüğümde hiç farketmemiştim ama durumu baya iyi çıktı. İşi çok iyi ve yaşına göre çok çok iyi şartlara sahip birisiymiş meğer. Görüşmemiz çok arkadaş gibi geçti. Baya sevimli ve canayakın biri. Yalnız buluştuğumuzda pek iltifat etmedi. Sadece iyi ki o gün gelmişim yanına yoksa seni tanıyamazdım dedi.
Kısacası bu kadar parası olan biri neden yolda gördüğü biriyle tanışmak ister ki? İstese bir çok kız zaten olur yanında. Amacı farklı bir şey olabilir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?