- 27 Haziran 2017
- 38
- 9
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bişey değil biliyorum ama arkadaşın yakın davransın biraz , olta atsın yani, en iyi öyle anlarsınız ne yapacağınıGünaydın yani keşke başka yabancı bir kadına yazsaydı da ben yakalasaydım yine canım yanardı ama en azından şüphe etmeden bitirirdim göz göre göre en yakın arkadaşıma yazmaz ki diyorum bilmiyorum şüphe çok kötü bir şey keşke emin olsam keşke inanmak istesem.
bu saatten sonra işe yaramaz bence ya. adam oyun olduğunu akıl ederHoş bişey değil biliyorum ama arkadaşın yakın davransın biraz , olta atsın yani, en iyi öyle anlarsınız ne yapacağını
Yani niye 1 ay sonra mesaj atmış anlam veremedim ama altında başka şeyler hissettim nedense. Bide hemen kopurmus valla arkadaşın huyuna gitseysdi sana bahsetmeseydi belki altından başka bişey çıkardı. Bence boşver ayrıl gitsin.
Bi de, kolay ilişki mi kuruyor diye sormuş. Çok sinir bozucu. İnsan inanmak istemiyor. Kocaman adam.. başkalarıyla birlikte olmak istiyorsan ayrıl git, ne halt ediyorsan et.
İlişkiyi bitirmelisin sonra çok üzülürsün.
Ya diyorum doğru söylüyorsa? Ya boşa şüphelenmişsem? Bir şans daha verip gözlemlesem mi acaba?
1 ay sonra cevap vermek nedir? Canı sıkılmış öyle bi kız vardı bakiim bi muhabbet açayım ordan yürüyeyim demiş...Kız sana söylemeseydi o şekil bi karakter olsaydı ikisi yazışırlardı belki
Sen biraz bekleyecektin baska bişey yazarsa o zaman tepki verecektin...şu an elinde kanıt yok ama neyin ne oldugu belli bence...
Yediği daha doğrusu yemek istediği nane ortaya çıkınca, yapmak istediğini sanki siz öyle düşünüyormuşsunuz gibi direkt söylemiş, en iyi savunma yöntemidir bu zaten, ters psikoloji uyguluyor. Geçmiş olsun sevgilin arkadaşına yürüyecekmiş yarım kalmış.
Galiba arkadasınla muhabbeti kurcaktı ters köşe oldu sonrasında sıvamış,
Yol ver gitsin.
Arkadaşını sevdim mert kızmış anlından öperim![]()
Ya nasıl saklayacaktı ki bir ilişki oluşsa aralarında bu riski alır mıydı bilmiyorum bana saçma geliyor. Bilmiyorum hiç yakıştıramadığından uzattırmadım muhabbeti hemen bitirmelerine sebep oldum yarım kaldı.
Seni kaybetme riskini o mesajı atarak göze almış zaten..Bugün buna engel oldun yarın başka bi msj görürsün...1 ay sonra cvp verilmesi sana hiç mi bişey dank ettirmiyor acaba???