• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amacı ne

Günaydın yani keşke başka yabancı bir kadına yazsaydı da ben yakalasaydım yine canım yanardı ama en azından şüphe etmeden bitirirdim göz göre göre en yakın arkadaşıma yazmaz ki diyorum bilmiyorum şüphe çok kötü bir şey keşke emin olsam keşke inanmak istesem.

Günaydın yani keşke başka yabancı bir kadına yazsaydı da ben yakalasaydım yine canım yanardı ama en azından şüphe etmeden bitirirdim göz göre göre en yakın arkadaşıma yazmaz ki diyorum bilmiyorum şüphe çok kötü bir şey keşke emin olsam keşke inanmak istesem.
Hoş bişey değil biliyorum ama arkadaşın yakın davransın biraz , olta atsın yani, en iyi öyle anlarsınız ne yapacağını

Arkadaşlar anca girebildim kusura bakmayın.

Sürekli ulaşmaya çalıştı bana en sonunda tamam dedim dinliyorum. Evet dedi bir hata yaptım o arkadaşına gıcık olduğum için onunla konuşacaktım ve senden uzak durmasını söyleyecektim dedi arkadaşım bir süre sonra yanıma gelecek çünkü farklı bir şehirden, bizde kalacak bir süre. Zamanında erkek arkadaşlarına kapılıp seni aramamıştı bir süre sen de çok üzülmüştün demek ki çok rahat biri sana zararı dokunabilir sana anlatsam anlamayacaktın seni korumaya çalıştım dedi.

Ayrıca aklından geçtiyse kimseye sulanmadım yakın bir arkadaşına sulanacak kadar saçma bir iş yapar mıyım dedi. Ben de sinirlendim. Kimi kimden koruyorsun o arkadaşımla benim aramda sana güvenip sinirle anlatmıştım bir daha yapmamam gerektiğini öğrettin bana sağ ol dedim. Yetişkin bir bireyim kararlarıma saygı duyacaksın arkadaşımı asla hayatımdan çıkarmayacağım dedim.

Ben asla görüşmek istemiyorum onunla dedi sen de yetişkin birisin kocaman adamsın başına silah dayamam görüş diye beni ilgilendirmez ama benim adıma karar vermeyeceksin beni arkadaşlarıma rezil etmeyecektin dedim. Çok pişmanım çok gereksiz oldu ne zamandır kafamı kurcalıyordu iki bira içince kendimi tutamadım sana söylemem lazımdı dedim. Şu an barışmak için böyle yapıyorsun hatanı düşün, iyice anla öyle ara beni dedim. Düşündüm, anladım ama seni beklerim diyor. Yanıma gelmek istiyor.

Kararsızım çok üzüldüm ama bazen de diyorum ki acaba bir şans vermeli mi. Muhtemelen arkadaşıma asılmamıştır da çünkü ortaya çıkacağını bilir. Ya zaten yakıştıramıyorum hiç sanmıyorum insan konduramıyor. Sanırım kıskançlık yapmış çünkü son görüşmemizde de arkadaşın gelecek çıkıp gezeceksiniz o birileriyle tanışmak isterse sen ne yapacaksın çıldırıyorum falan diyordu ben de takmamıştım söylediklerini. Böyle gelişmeler yaşandı işte henüz bir karar vermedim.

Bunlara ek olarak zamanında bir arkadaşı bana küçük bir saygısızlık yaptı diye çok sinirlenip arkadaşınla görüşmeni istemiyorum ya da mesafe koy benimle aynı ortama sokma demiştim. Bunu da dile getirdi ben senin için arkadaşlarımı silebiliyorum ama dedi. Benim sebebim vardı kızcağız sana hiçbir şey yapmadı dedim. Haklısın diyor egosuna mı yenildi acaba? Sen kendini çok fazla önemsiyorsun sorunların var farkında mısın tedavi olmalısın dedim, tedavi olmayı düşünüyorum ama desteğine ihtiyacım var dedi gerçekten kafam karmakarışık.

Yani niye 1 ay sonra mesaj atmış anlam veremedim ama altında başka şeyler hissettim nedense. Bide hemen kopurmus valla arkadaşın huyuna gitseysdi sana bahsetmeseydi belki altından başka bişey çıkardı. Bence boşver ayrıl gitsin.

Yani niye 1 ay sonra mesaj atmış anlam veremedim ama altında başka şeyler hissettim nedense. Bide hemen kopurmus valla arkadaşın huyuna gitseysdi sana bahsetmeseydi belki altından başka bişey çıkardı. Bence boşver ayrıl gitsin.

Arkadaşıma sordum dün dedim ki çok saçmalıyor kafam çok karıştı bana o gün ne konuştuğunuzu tam olarak anlatır mısın? Mesajlaşmaları var elimde garip hiçbir durum yok ama aramıştı bir kere o arada ne dedi dedim. Beni konuşturmadı bile diyor hep sizin sorunlarınızdan ve ne kadar kırgın olduğundan bahsetti ben de senin için ikna etmeye çalıştım sen çok vicdan azabı çekiyordun dedi. Arkadaşıma inanıyorum. Ayrıldım ama gerçekten bırakmıyor, hiç görmediği bir kere konuştuğu bir kişi için bunu yapar mı acaba? Bir de yakın arkadaşım çok mantıksız geliyor. Bir yanım ayrıl düşünme diyor bir yanım da konduramıyor basit bir hata mı acaba yazık etmesen mi diyor. Yorumunuz için teşekkürler.

Kızlar biraz daha görüşe ihtiyacım var, belki her şey ortada diyorsunuz ama içimi rahatlatmak istiyorum belki de. Bir tek anneme biraz anlatabildim konuyu. Emin olmadan çevremdekilerle konuşamam ki emin olma şansım da kalmadı. Annem de arkadaşımı tanıdığı için yani belki güvenememiş olabilir belki sen de çok kız arkadaşı olan bir arkadaşı olsa sevgilinin görüşmesini istemezdin ama saçma davranmış sana söylemeliydi dedi. Bir daha yapmayacaksa sorun olmaz diyor. Kararsızlık çok kötü.

Bi de, kolay ilişki mi kuruyor diye sormuş. Çok sinir bozucu. İnsan inanmak istemiyor. Kocaman adam.. başkalarıyla birlikte olmak istiyorsan ayrıl git, ne halt ediyorsan et.

Yani bile bile yakın arkadaşıma cesaret etmiş midir yoksa bugün yaptığı açıklama doğru mudur güncelledim konuyu.

Ya diyorum doğru söylüyorsa? Ya boşa şüphelenmişsem? Bir şans daha verip gözlemlesem mi acaba?

1 ay sonra cevap vermek nedir? Canı sıkılmış öyle bi kız vardı bakiim bi muhabbet açayım ordan yürüyeyim demiş...Kız sana söylemeseydi o şekil bi karakter olsaydı ikisi yazışırlardı belki

Sen biraz bekleyecektin baska bişey yazarsa o zaman tepki verecektin...şu an elinde kanıt yok ama neyin ne oldugu belli bence...

Yediği daha doğrusu yemek istediği nane ortaya çıkınca, yapmak istediğini sanki siz öyle düşünüyormuşsunuz gibi direkt söylemiş, en iyi savunma yöntemidir bu zaten, ters psikoloji uyguluyor. Geçmiş olsun sevgilin arkadaşına yürüyecekmiş yarım kalmış.

Galiba arkadasınla muhabbeti kurcaktı ters köşe oldu sonrasında sıvamış,
Yol ver gitsin.
Arkadaşını sevdim mert kızmış anlından öperim :cool:

1 ay sonra cevap vermek nedir? Canı sıkılmış öyle bi kız vardı bakiim bi muhabbet açayım ordan yürüyeyim demiş...Kız sana söylemeseydi o şekil bi karakter olsaydı ikisi yazışırlardı belki

Sen biraz bekleyecektin baska bişey yazarsa o zaman tepki verecektin...şu an elinde kanıt yok ama neyin ne oldugu belli bence...

Ya nasıl saklayacaktı ki bir ilişki oluşsa aralarında bu riski alır mıydı bilmiyorum bana saçma geliyor. Bilmiyorum hiç yakıştıramadığından uzattırmadım muhabbeti hemen bitirmelerine sebep oldum yarım kaldı.

Yediği daha doğrusu yemek istediği nane ortaya çıkınca, yapmak istediğini sanki siz öyle düşünüyormuşsunuz gibi direkt söylemiş, en iyi savunma yöntemidir bu zaten, ters psikoloji uyguluyor. Geçmiş olsun sevgilin arkadaşına yürüyecekmiş yarım kalmış.

İnsanın fikri neyse zikri odur senin niyetin bozuk demiştim sürekli öyle söyleyince. Deli gibi sinirlenmişti. Başka bir kız olsa zaten direkt tekmeyi basarım ama yakın arkadaşım olması beni düşünmeye sevk ediyor. Belki barışırım bile belki bile bile lades diyeceğim elimde kanıtım olmadığı için ama ona güvenemeyeceğim bir gerçek.

Galiba arkadasınla muhabbeti kurcaktı ters köşe oldu sonrasında sıvamış,
Yol ver gitsin.
Arkadaşını sevdim mert kızmış anlından öperim :cool:

O benim canım ya. İlk konuşmalarının sebebi de zaten benim ben her şeyi mahvettim ne olur yardım etsin biri bana diye ağlayarak aramamdı elinden geleni yapmak istemişti ve yapmıştı da barışmıştık.

Ya nasıl saklayacaktı ki bir ilişki oluşsa aralarında bu riski alır mıydı bilmiyorum bana saçma geliyor. Bilmiyorum hiç yakıştıramadığından uzattırmadım muhabbeti hemen bitirmelerine sebep oldum yarım kaldı.

Seni kaybetme riskini o mesajı atarak göze almış zaten..Bugün buna engel oldun yarın başka bi msj görürsün...1 ay sonra cvp verilmesi sana hiç mi bişey dank ettirmiyor acaba??? Doğru söylüyor olamaz mı diosun? Ne söylediği önemli mi hareket ortada...Bundan sonraki ilişkinde de asla 3. Kişileri dahil etmemen gerektigini anlamışsındır herhalde...Köpekbalığına yem atmak olmuş seninki ama sen bundan ayrılmazsın boşuna konu açma buralara...Duymak istediğin sadece olumlu şeylerdi onu da burda bulamadın

Back
X