amacı ne?

sonradan böyle bir şeyi mecbur kalıp söylersem güvensizlik oluşturmuş olmaz mıyım? bu daha büyük sorun açmaz mı mecbur kalıp da söylemiş gibi?

Ailecek gurursuzlarmis. Ben birini hayatimdan cikariyorsam ailesini de cikartirim bu benim dusuncem. Takiplesmek olmamis . soylemek istiyorsaniz soyleyin bidaha benzer seyler olur derseniz soyleyin madem.

aslında takmıyorum gerçekten. şuan kararsızlıkta bırakan erkek arkadaşıma söyleyip söylememem
Ufak şeyleri şimdi söylemezsen ilerde ögrendiğinde güvensizlik yapar . O yüzden söyleme taraftarıyım ben olsam söylerdim karşımdaki insana değer veriyorsam onun ile herşeyimi paylaşırım ki oda ona değer verdiğimi anlasın isterim.

Ailecek gurursuzlarmis. Ben birini hayatimdan cikariyorsam ailesini de cikartirim bu benim dusuncem. Takiplesmek olmamis . soylemek istiyorsaniz soyleyin bidaha benzer seyler olur derseniz soyleyin madem.
haklısınız aslında. ama ne bileyim o kadar da dikkatimi çekmedi. ablasıyla 1 kez görüştük o da sözde çok aile bağları kuvvetli değildi o zaman. ben söyledim şuan cevap bekliyorum

benim eski ilişkimi hiç bilmeyen biri olsa, tutup da bu olayı anlatmam saçma olurdu. ama zaten biliyor söyledim bile. sorun edeceğini sanmıyorum bakalım ne diyecek :)

Herkes kendinden sorumlu ne olursa olsun ablasının isteğini kabul etmeyecektiniz bu cesaret vermiş bence.Iliskinize zarar vermeye calıştığını düşünüyorsunuz ekmeklerine yağ çalıyorsunuz bence sevgilinize bundan bahsedip germeyin konuyu kapatın neden kabul ettin diye size kızacaktır ki haklı güven sorunu yaşayabilir.

Sevgiline en başından herşeyi anlatmalısın ki ilerde karşınıza çıktığı vakit başın ağrımasın. Ben bilmek isterdim .ayrıca adam senden vazgeçmiş değil ,vazgeçse de taciz etmekten vazgeçecek gibi görünmüyor . Vee eski sevgilinin ablasıyla takiplesmek nedir ,niyedir ? Saçma ! Bile bile lades demiş gibisin .belaya uzaktan yakından bulasmayacaktin

haklısınız aslında. ama ne bileyim o kadar da dikkatimi çekmedi. ablasıyla 1 kez görüştük o da sözde çok aile bağları kuvvetli değildi o zaman. ben söyledim şuan cevap bekliyorum

Ne dedi?

Ne dedi cok merak ettim
aynen kopyalıyorum;
“Sen neden ablasini kabul ediyosunki? Hayir sorun edecegimden degil nefrwtinden suphem yok ama bu genisligi vermeseydin keske. Olan olmus hoslanmadim su durumdan ama neyse ki soyledin. Daha dikkatli davranirsan sevinirim balim”

evet kızdı neden kabul ettin diye. ama gerçekten kestiremedim ona da bu şekilde yazdım. benim niyetimi bildiğini söyledi en azından şimdilik sorun etmediğini.

kadını 1 kez gördüm sadece cidden böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmezdi. belli ki fotoğrafları bana nispeten ex koydurmuş. orda yaptım hatayı. neyse ben de daha dikkatli olmaya çalışırım

Ben olsam bahsedip ilişkinin neşesini kaçırmazdım. Birde o nasıl bi insan müsveddesiymiş öyle Ya iyi ki ayrılmışsın iyi ki

Düşünemeyebilirsin fakat dediğin gibi bundan sonra daha dikkatli olmalısın ki yeni ilişkin zarar görmesin .

İyi bari anlayışla karşılamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…