amacı ne

bahtsizbedeviiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
19
-1
1
27
merhabalar
şu anki sevgilimle 1.5 senedir tanışıyoruz bir ara konuşmayı kesmiştik 8 ay kadar tekrar başladık konuşmaya fakat son bir aydır flört sevgililik olayına giriş yaptık. kendisi bu bir aylık sürecin ilk zamanlarında bana karşı aşırı ilgili ve sevecendi. son zamanlarda ilgisi azaldı sık tartışmaya başladık derken buluştuk ve buluştuğumuzda her şey güzeldi. fakat sevgilimin çok zamanı yok ve yoğun bir hayatı var. çoğu zaman yorgun. ama başlarda ilgi gösterecek kadar vakti varken şu an elde etti ilgisi azaldı gibi geliyor bana açıkçası. daha yeni onunla bu konuyu konuştum bitirir gibi oldum ama sabahında normal konuşmaya devam etti benimle. sizce ne yapmaya çalışıyor, sizce ne yapmalıyım?

Biraz akışına mı bıraksanız... 1 ay çok yeni. Zamanla anlarsınız neyin ne olduğunu ona göre karar verirsiniz

1.5 senedir tanışıyorsunuz bunun 8 ayı konuşmamışsınız tam olarak nerde başladı nerde bitti nasıl bir ilişki ben gerçekten anlamadığımdan soruyorum nerde başladı ne kadardır sevgilisiniz ya da öyle misiniz? Flörte başlamakla ilişkiye başlamak arasında fark var çünkü

geçen sene flört gibiydik fakat ben bitirdim bu sene ilişkiye başladık

Adam sırf yalnız kalmamak için sizinle konuşuyor gibi geldi bana. Kendinize bu muameleyi layık görmeyin, ayrılın ve sizi el üstünde tutacak, yoğunluğu bahane etmeyecek birini bulun. Yoksa daha çoook konu açarsınız buralara benden söylemesi.

1 ayın ilk başları nasıl bir şey ki? 1 ay bence en başın en başı. Şimdiden böyleyse böyle devam edebilir. Size göre değilse bu durum uzatmadan ayrılabilirseniz çünkü uzadıkça bağlanır, daha çok üzülürsünüz.

Yani ilgisizlik göreceli bir kavram
Günde 75 saat konuşmuyot 2225 msj yazmıyor gibi mi

bana da böyle geliyor çünkü yoğun olan biri bile özlemden ilgi gösterir vakti olduğunda bu daha çok soğuk konuşuyor

Uyenin adını Bahtsız bedevi görünce aman dedim koştum geldim ama bu bedevî o bedevi değilmiş

Konuya yoruma gelince sende mesafeli dur seninde islerin varmış gibi davran
Bi dene bakalım yine aynı tavırda olursa ordan uzaklaş bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…