- 24 Ekim 2022
- 19
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi bahtsizbedeviiiii
-
ay cok komik.Boşan.
geçen sene flört gibiydik fakat ben bitirdim bu sene ilişkiye başladık1.5 senedir tanışıyorsunuz bunun 8 ayı konuşmamışsınız tam olarak nerde başladı nerde bitti nasıl bir ilişki ben gerçekten anlamadığımdan soruyorum nerde başladı ne kadardır sevgilisiniz ya da öyle misiniz? Flörte başlamakla ilişkiye başlamak arasında fark var çünkü
kendisi çok duygusal birisi üstüne düşülmesinden zevk alıyorAsssla üstüne düşme tut kendini ben çok düştüm yoksaydi beni asla bırak napiyosa yapsın
Zevk aldığı için öyle yapıyor zaten düş diyekendisi çok duygusal birisi üstüne düşülmesinden zevk alıyor
yine güldürdün bizi kırıldık burada espri yapmadan önce bir dahakine uyar bari.Boşan.
hayır çalışıyor zaten çok yazamıyor buluşmaya da vaktimiz yok pekYani ilgisizlik göreceli bir kavram
Günde 75 saat konuşmuyot 2225 msj yazmıyor gibi mi
bana da böyle geliyor çünkü yoğun olan biri bile özlemden ilgi gösterir vakti olduğunda bu daha çok soğuk konuşuyorAdam sırf yalnız kalmamak için sizinle konuşuyor gibi geldi bana. Kendinize bu muameleyi layık görmeyin, ayrılın ve sizi el üstünde tutacak, yoğunluğu bahane etmeyecek birini bulun. Yoksa daha çoook konu açarsınız buralara benden söylemesi.
Yoğunluk bahane doktor olup çok sosyal olan arkadaşlarım vardı hepsi sevgilisiyle nerelere giderlerdi. Vakit yaratacak olan adam yaratırdı şimdiye kadar.bana da böyle geliyor çünkü yoğun olan biri bile özlemden ilgi gösterir vakti olduğunda bu daha çok soğuk konuşuyor
Şu cümleni tekrar oku ve kendine gel. Duygusal değil boşluğunu dolduruyor. Duygusal olsa sen sevgi seline kapılırdın.kendisi çok duygusal birisi üstüne düşülmesinden zevk alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?