Amaci ne?

Kisa bir zaman oldu
Kısa bir zamanda onu daha tam tanımadan guvenmeden bu kadar sitemle sorguyla sualle daraltirsan zaten bu ilişki devam etse de adam senin sorularına göre şekillenir yanlış tanımış olursun

Kısa bir zamanda onu daha tam tanımadan guvenmeden bu kadar sitemle sorguyla sualle daraltirsan zaten bu ilişki devam etse de adam senin sorularına göre şekillenir yanlış tanımış olursun
Hmm napiyim huyum boyle ilgi istiyorum

Mesajlari sildim canim
O zaman orneklendir ,birkac örnek ver adam neden bunaltiyorsun dedi?
Gerçi 'beni bunaltiyorsun' diyen adama 'hayır bunaltmiyorum' demişsin. Bu çok ilginç gerçekten de.
Acaba iletişim kurmakta genel olarak mi böylesin? Yakın kız arkadaşların vs var mi mesela? Arkadaşlık kurduğun insanlar genelde seni yanlış mı anlar?

7 senelik bi ilişkim var bir gün erkek arkadaşım kimle konuşuyorsun neden yazmıyorsun senden cevap bekliyorum dediğinde hesap mı vericem diyip engelledim
Bir gün annem çevrimiçi oldun ama yazmadın bana dediğinde çevrimiçi olmayı kapattım ona hesap mı vercem müsait olunca yazıyorum işte yani. Adamı boğmuşsun
Ama adam da sana istediği zaman yazan seni cepte tutan biri boşver ne uğraşacaksın engelle geç

Konusali baya oldu. Pek hatirlamiyorum ama sanirum o gun az konustuk bende konusmadik dedim yada mesajima hec cevap verince neden gec cevap veriyorsun dedim. Arkadaslik konusuds sikinti benim icin

Haklisin galiba birdaha yuz vermicem

Evet ilk baslarda ilgiliydi sonradan uzaklasti.
Geleceğe dair planları ne peki bahsetti mi yoksa zaman gecireyim öylesine konuşayım istediğimde modunda biri mi , normal telden aradı mı , ilk başlarda ilgiliyse ya cidden sıkılmış ya da seni cepte tutucak gibi geldi sanal sonuçta hiç gerçekte buluşmak yanına gelmek falan istedi mi

Haklisin galiba birdaha yuz vermicem
Ya adam arada flört edeceği kişiler listesine atmış seni. Değerini düşürmesine izin verme.
Ona sağlıklı bir iletişim kuramadığınızı söyle ve engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…