Galiba, cirkinsindir belkiBiri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba
Beni sıkıyor demiş ya acaba sen arada bir yazıyor diye sürekli niye yazmıyosun? Görüldü niye atıyorsun? Nerdesin? Tarzı şeyler mi diyorsun , bence biraz aç konunu çünkü bu dediklerinle pek bir ayrım yapamadımBiri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba
Evet bunlari dedim bu sikmak mi canimBeni sıkıyor demiş ya acaba sen arada bir yazıyor diye sürekli niye yazmıyosun? Görüldü niye atıyorsun? Nerdesin? Tarzı şeyler mi diyorsun , bence biraz aç konunu çünkü bu dediklerinle pek bir ayrım yapamadım
GalibaGaliba, cirkinsindir belki
Şimdi yeni tanıştığınız için direkt sevgilinmiş gibi sık boğaz etmen sıkmış olabilir onuEvet bunlari dedim bu sikmak mi canim
Evet haklisin ama bu lafi zoruma gitti sonra yazmwdi zaten simdi niye yazdi o zaman senceŞimdi yeni tanıştığınız için direkt sevgilinmiş gibi sık boğaz etmen sıkmış olabilir onu
Cikiyorum kimsenin beni farkettigi yokNetten ilişki bu kadar oluyor haliyle. Sokağa çıkıp insan yüzü görün elbet bir beğenen çıkar.
Bence troll. Bu, zorunlu ve vanessaRainyy yaşın kaç ,çalışıyormusun?
Valla seni çok merak ediyorum . Ya trollüyorsun ya da çok safsın ama tatlı bir saf
Niye saf dedin kiz bu erkeklleri anlayamiyorumRainyy yaşın kaç ,çalışıyormusun?
Valla seni çok merak ediyorum . Ya trollüyorsun ya da çok safsın ama tatlı bir saf
Hm oyle mi diyorsun calisiyorum yogunum falan diyorduCanı sıkıldıkça yazıyor işte canım, sen ve birçok kişiye daha yazıyordur.
Amaçsızca yazdığına emin ol (Amacı Yok!)
Tanışalı ne kadar oldu ki yani bi anda seni tanıma aşamasında ise tepkilerin onu korkutmuş olabilir , ama uzun zaman olduysa ya sıkılmıştır ya da başka biri vardırEvet haklisin ama bu lafi zoruma gitti sonra yazmwdi zaten simdi niye yazdi o zaman sence
Evet. Gelicem dedi ama gelir mi bilmiyorumEskiden internette tanışanlar bi zahmet yüz yüze görüşürlerdi. Siz sadece yazışıyor musunuz?
Kisa bir zaman olduTanışalı ne kadar oldu ki yani bi anda seni tanıma aşamasında ise tepkilerin onu korkutmuş olabilir , ama uzun zaman olduysa ya sıkılmıştır ya da başka biri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?