Planlarindan bahsetmedi. Arkadasi subatta ista gidelim dedi kiz arkadasin var mi diye sordu telde konustukGeleceğe dair planları ne peki bahsetti mi yoksa zaman gecireyim öylesine konuşayım istediğimde modunda biri mi , normal telden aradı mı , ilk başlarda ilgiliyse ya cidden sıkılmış ya da seni cepte tutucak gibi geldi sanal sonuçta hiç gerçekte buluşmak yanına gelmek falan istedi mi
HaklisinYa adam arada flört edeceği kişiler listesine atmış seni. Değerini düşürmesine izin verme.
Ona sağlıklı bir iletişim kuramadığınızı söyle ve engelle
Planları derken okuyor mu, işi var mı, meslek sahibi mi, ciddi bir ilişki düşünüyor mu ? Bu gibi şeylerden hiç bahsedilmedi mi , birde arkadaşı mi seninle konuştu anlamadım cümleniPlanlarindan bahsetmedi. Arkadasi subatta ista gidelim dedi kiz arkadasin var mi diye sordu telde konustuk
Gerek yok
Benle konusurken arkadasida yanindaydi. Bunlardan bahsetmedi. calisiyor amaPlanları derken okuyor mu, işi var mı, meslek sahibi mi, ciddi bir ilişki düşünüyor mu ? Bu gibi şeylerden hiç bahsedilmedi mi , birde arkadaşı mi seninle konuştu anlamadım cümleni
Anladım arkadaşı da sana kendi için kız arkadaşı sormuş yani garip geldi bana , o mu seni buldu peki sosyal medyadaBenle konusurken arkadasida yanindaydi. Bunlardan bahsetmedi. calisiyor ama
Evet canim yorumlarda gormusAnladım arkadaşı da sana kendi için kız arkadaşı sormuş yani garip geldi bana , o mu seni buldu peki sosyal medyada
Bidaha yazarsa "ben senin canın sıkıldığında yazabileceğin biri değilim, ciddi bir şekilde beni tanımak istersen konuşalım, istemesende kendine iyi bak." Yaz bırak bence hiç kafasına estiğinde yazan birini bekleyip kendini çirkin miyim diye sorgulama daEvet canim yorumlarda gormus
Bir de senkimsinki lütfen bir iki tane daha var isimleri gelmediO zaman vanessa ve umutsuzla ucunuz oturup bir kritik yapin bari. Bu gidise bir dur demek lazim cunku.
Rainyy, ayarlarda “imza” bölümü var. İstersen ekle su yazıyı. Sende yorulmussundur her konuda yazmaktan.Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor
Tam bir trollMesajlari sildim canim
Rainyy'nin hatfalik konusu da gelmisBiri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?