amacı ne ?

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
kızlar daha önce malesef kötü bi ilişkim oldu çok karışık ilerleyen günlerde paylaşıcam onu bu arada bu yazdıgıma tepki göstericek olanlar yorum yazmasın.aşk acısı çekiyodum daha sonra başka birisiyle tanıştım felan güzl vakt geçiriyorz sohbetimimz iyi arkadaşlaryla çıkıyorz bnm arkadaşlarmla çıkıyorz eglenıyorz sohbetler koyu felan derken hoşlanıyorz birbirimzden ama sevgili olamıyorz ve bn bi gün buna gttm sarhoştuk ikimzde ve birlikte olduk baya baya ateşliydi güzeldi daha sonra ilşkiden sonra bu planlar yapmaya başladı bizimkilerle plan yapalm edelm fln flnbn yuz vermıyorm pek zatn vcdan azabı çekıyorum hem istiyorm hem acı çekiyorum başkasına aşıgım resmn onu öldürmeye çalıştım bu adamla yatarak derkn bu ilgili sürekli msj atıyı naptgını nereye gttgni bnm naptgmı nerde oldgmu fln filn bz bununla yine brlkte oluyorz ve bildigin vucudumuz birbirini nasl desem tamamlıyor bu arada bnm bekaretimi yeni kaybettigimi bilen bi insan bu derkn bn artk sıkılmaya başlıyorm bu durumdan dışarı çıkıyorz el eleyiz göz gözeyiz ama sevgili diillz sevgilim ol demiyor gerizekalı bnde kendimi güçsz duruma düşürmemek için açmıyorm bu konuyu pek ama bi yerden sonra tıkandm zamanla olucak şeyler bunlar dedii böyle konuşarak olmz dedii ve bn uzun zamndr bununla olmuyorm artık birlkte olamıcagmzı söyledm .gçen hafta bununla yine konuşuyorz haftaya gece çıkalım dedi bnde çıkmayalım gece bni isticeksn ve bn artk bu durumdan sıkıldm insanlar hakkımda yanlış düşünsün istemem dedm ilerde olursa zatn her hafta brlkte olrz nasip kısmt dedm bozuldu ama yine gl svglm ol demedi gerizekalı neyse bnm dogumgünümdü gece dışarı çıkt bu gldi yine elimi tutmalar fln devm insanlar sevgilisinz nie söylemiyosunuz diyolar diiliz ki lanet olsn (ve bn bundan hoşlanmaya başladm )! ve o gece bn evime o eglenmeye gttii yüzü yok gl gece yanıma demeye ve hala yüzsüz yüzsz bna naptıgını ne ettgimi günadn msjları ii gclr msjları nerdesn msjları amacı ne bunun anlamıyorm ve artık mesafemi koydum hata bnde evet birini öldürmeye çalıştım onunla ama ölmedi o hala bi başlkasına aşıgım ama mecburum başkasını sevmeye mecburum kendm için yorumlarınızı bekliyorum :((((((

Aklın o kadar karışık ki cümlelerine bile yansımış. Öncelikle tepkilere açık olman gerektiğini düşünüyorum ki sana gerçek fikrimizle yardımcı olabilelim. Yaptığının doğru ya da yanlış olduğunun söylenmesinden hoşlanmıyorsan kimsenin elinden birşey gelmez. Bana sorarsan burada ki en büyük hatan adı bile konmayan bir adama kendini teslim etmiş olman. Bu insan seni zaten hayatına sokmamış, özel olmamışsın onun için, sevgilim dememiş o zaten mesafe koymuş.. Bu nedenle senin şuan mesafe koyman bence bir anlam ifade etmez. Sana nerdesin, kimlesin diye sorma sebebine gelince; -ben buradayım, seni önemsiyorum, seninle ilgileniyorum elimden kaçma oyunu...:20:

Amacı ne mi gayet açık bence gizlemiyorki üzgünüm :26: Arkanıza bile bakmadan uzaklaşın bence..

Karışık bir durum değil aslında.
Siz sevgiliniz olsun istiyorsunuz doğal olarak, ama bu adam da sizi sevgilisi olarak istemiyor.
Ama sürekli de elinin altında olmanızı istiyor...
Bence ya tavrınızı koyun, adam gibi sevgilim olacaksan ol, ben de bileyim de.
Yada gerçekten basın g*tüne tekmeyi gitsin..
Önce ne istediğini bilmesi lazım. Merak etme çok çabuk unutursun.
Biz kimleri unutmadık ki;
Ama bu adamdan kurtulmazsanız ilerde çok daha zorlanacaksınız...

bu yaşadığınız ilişki türüne ingilizcede birşey diyorlar ama şimdi yazıp banlanmayayım.

Adam seninle cinsel isteğini tatmin edip gerisini düşünmüyor..( Bunun en büyük sebebi, tanışır tanışmaz ateşli bir gece sunman muhtemelen)
Kendi değerini kendisi belirlemeli insan...
Kendini kullandırma...

haklısınız inanın suç bnde naptıgımı bilmedigim için gidip birlikte oldum acımı bu şekilde bastrmak isterken başka bi işe sürükledim kendimi şimdi napmalıyım szce yardım edin restmi çekiyim adam gibi sevgilim olucaksan ol diye yoksa hiç bişey demeden uzaklaşıyımmıı :(

Yani sevgili değilsiniz, takılıyorsunuz, daha bir yatak arkadaşı modunda ama sana sevgiliymişcesine mesajlar atmaları, ne yaptığını haber vermesi, günaydın ve iyi geceler demesi falan senin aklını karıştırdı herhalde...

Canım, gerçekten adı konulmamış şeyler hep can yakar.. Neredeyse aynısını ben de yaşadım, atlatmak bayağı zamanımı aldı.. ama gerçekten sonunda canın yanacak. Mesafe koymakla da olmaz, direk hayatından çıkarman lazım.

ne demeliyim artık seninle görüşmek istemiyorum yada bn bu şeklde daha fazla görüşemem tarzı bişeymi kendimide güçsz durumuna düşürmek istemiyorum açıkcası umursamama havası vermem gerek uzaklaşırken

Adam senin ile cinselliğini gidermek için takılıyor belki bir ihtimal elinde biraz daha tutmak için sevgili moduna girebilir.

Ayrıca cinsellik kişinin hakkıdır bunu yaşamak istedin yaşadın duygusal acındırmaya girmene gerek yok.

Ve de sana tavsiyem cinselliği yaşayacaksın madem yaşa ama ciddi bir beraberlik istiyorsan bu şekilde aşırı rahat geniş davranma işin ciddiyeti kalmaz çünki erkekler bu şekilde ki kadınlara güvenmez kolay kolay.

ne demeliyim artık seninle görüşmek istemiyorum yada bn bu şeklde daha fazla görüşemem tarzı bişeymi kendimide güçsz durumuna düşürmek istemiyorum açıkcası umursamama havası vermem gerek uzaklaşırken

Bir şey demeden alakanı kessen daha mantıklı olur...Zira adam senin sevgilin olmayacak...Bunu sana direkt söylemeyip oyalayacak..Bu süreçte de yatak maceralarınızın olması muhtemel...

İyisi mi ne yaşadığını unut, kendini affet ve yoluna devam et..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk buluşmada ilişkiye girersen adam da seni kolay lokma olarak görür yerinde olsam hiçbir açıklama yapmadan görüşmeyi keserim zaten o seni anladığım kadarıyla sevgili olarak kesinlikle düşünmüyor...düşünseydi teklif ederdi :50:

Bence sen daha ne istediginden emin degilsin. Adi olsun filan diyorsun ama bunu gercekten istemiyorsun gibi. Önce kendin net olmalisin. Oturup ciddi ciddi düsün bakalim, bu insan gercekten sevdigin, sevgili olmak istedigin kisi mi diye. Eger senin de istedigin buysa oturup konusursun, "ya bunun ismi birliktelik olur ya da ayrilalim" diye. Eger ayrilmayi seciyorsa, burda yazildigi gibi cinsellik merkezli bi iliski istiyordur, ayrilirsin olur biter. Cok da üzülmeye degecek biri de degildir zaten.

Bi de; insanlarin kacinci bulusmada birlikte olacagi, kimle iliskisinde ne kadar ileri gidecegi sadece insanin kendisini ilgilendirir. Senin dogrularin varsa senin icindir, kimse senin dogrularina göre yasamiyor diye "degersiz, ucuz" olmaz! Kaliteli olmak keske cinsellik icin beklemek ile olsaydi, en azindan daha cok "kaliteli" insanla karsilasirdik.

ilk buluşmada birliktelik olmuş diyenler var yanlış anlaşılmış orası bi üç ay sonra yaşandı bu birliktelik onun öncesinde konuşma görüşme vardı abartılmasın :)

Ilk buluşmada ilişkiye girersen adam da seni kolay lokma olarak görür yerinde olsam hiçbir açıklama yapmadan görüşmeyi keserim zaten o seni anladığım kadarıyla sevgili olarak kesinlikle düşünmüyor...düşünseydi teklif ederdi :50:

ilk görüşmede demişssin arkadaşım yanlış anlamışssın dikkatini çekerim :)

ilk buluşmada birliktelik olmuş diyenler var yanlış anlaşılmış orası bi üç ay sonra yaşandı bu birliktelik onun öncesinde konuşma görüşme vardı abartılmasın :)

Bu şekilde devam edemeyeceğini belirt ayrıl selamı sabahı kes gerekir ise. Aranızdaki bağın ismi bile yokken yaşamışsın bunu gerçekten bir şey hissedseydi üç ay içinde açıklardı sizin ilişkiniz yatak arkadaşlığından öteye geçmeyecektir. Karşında ki bayanı yani seni sence nasıl görüyordur şuan ?

İlişkinize bir isim koymasına gerek yok ki... Bir sıfatı yokken bile
bir sürü şeye sahip. Neden uğraşsın isimlendirilmiş bir şeyle???

Yapman gereken irtibatı kesmek. zaten önceden konuşmuşsun konuyu.
Bildiğini tekrar etmeye gerek yok. Size kolay ulaşamamalı bundan sonra.

Bir de işte sırf bu vakalar nedeni ile bile söylenir bu söz :
''Herşey zamanında güzel.''

Arkadaşım yaş kaç senin yaaa..

Hadi aklınız yetmiyor, Kk forumu açıp konuları okumak damı aklınza gelmıyo ..

Back
X