Amacim yok.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Yine ben yine melankolik hallerim.hayatta bir amacim yok.hic bir sey mutlu etmiyor.etse ne ki saniyelik.aaa bak nice bu gun sunu yapacaksin hadi kalk mutlu ol diyorum.cikiyorum.ve dönuşü dusunuyorm....yine eve donuncem o yataga girip yine amacsiz uyanacagim.gece uyanip eyvah yuvam mi bitti...yusuf nerde diyip tekrar uykuya dalacagim.sabah yine ayni aciyla uyanacagim.

Yusuf oğlunuz galiba
Anlamak için eski konularınıza baktım
Boşanmanın etkilerini hala bu kadar güçlü yaşamanıza üzüldüm
Psikolojik destek mi alsanız acaba?
Böyle ne siz bir yere varabileceksiniz ne çocuklar.
Annesiniz siz güçlü olmak zorundasınız
Önce kendinizi sonra çocuklarınızı toparlamaya başlayın
Hangi acı sürüp gider sonsuza
Geçecek bunlar

Şimdi eski konunuzu okudum çok üzüldüm bende babasının oğlumu alma tehditleriyle uğraşıyorum şuan çok zor inan anlıyorum büyüt sev koru yabancılaşsın en korktuğum şey evlat imtihanı. Ama Allah büyük bigün kafalarına dank edecek emin ol anlayacaklar seni dua et bol bol

Yusuf oğlunuz galiba
Anlamak için eski konularınıza baktım
Boşanmanın etkilerini hala bu kadar güçlü yaşamanıza üzüldüm
Psikolojik destek mi alsanız acaba?
Böyle ne siz bir yere varabileceksiniz ne çocuklar.
Annesiniz siz güçlü olmak zorundasınız
Önce kendinizi sonra çocuklarınızı toparlamaya başlayın
Hangi acı sürüp gider sonsuza
Geçecek bunlar
Yusuf oglum cnmmmm.canim oglum hemdeeee...ben esii coktan unuttum...cokkkk sukur...benim cocuklarimi mahvettigi icin cnm cok yaniyor.

Şimdi eski konunuzu okudum çok üzüldüm bende babasının oğlumu alma tehditleriyle uğraşıyorum şuan çok zor inan anlıyorum büyüt sev koru yabancılaşsın en korktuğum şey evlat imtihanı. Ama Allah büyük bigün kafalarına dank edecek emin ol anlayacaklar seni dua et bol bol
Beni aldatmisti.onu terketcem korkusuyla bana demistiki oglumu sana mi birakicam.kotu kadinin cocugu derler.cunku dul jalacaksin otomatikmen dul ve o....uuuu olacksin dedi....2 hafta once de kizim onu baska dul bir kadin ve esimin kucaginda kadinin cocugu...kizimi gorunce cocugun arkasina saklanmis kadinda yuzunu kapatmis.....ALLAH onu konustuklariyla imtihsn efiyor....cok sukur biz namusumuzla evimizdeyiz.o ise or.pu.....dedigi kadinlarin cocuklari kucaginda geziyor.

Nice ben hayatımda senin kocan kadar yüzsüz terbiyesiz ahlaksız bi insan görmedim allahta göstermesin.
Kızın bi ara tavır mı almıştı sana yanlış mı hatırlıyorum artık görmüştür babasının yüzünü.
Oğlun sana karşı nasıl?
Oğlun onunla mı şimdi?
Sen psikolojik destek görüyor musun? Bi ara gidiyordun sanki ama görülüyor ki kendin de pek gayret göstermiyorsun. Senin mutluluğun kimbilir kızını nasıl etkiliyor. En azından onun için iyi olmalısın.

Yine ben yine melankolik hallerim.hayatta bir amacim yok.hic bir sey mutlu etmiyor.etse ne ki saniyelik.aaa bak nice bu gun sunu yapacaksin hadi kalk mutlu ol diyorum.cikiyorum.ve dönuşü dusunuyorm....yine eve donuncem o yataga girip yine amacsiz uyanacagim.gece uyanip eyvah yuvam mi bitti...yusuf nerde diyip tekrar uykuya dalacagim.sabah yine ayni aciyla uyanacagim.

Amaç aramanıza ne gerek var ki evladiniz varsa. Güçlü olun evlatlarımız için. Bu Dünya ' nın en iyisi annesi olmak için çabaların lütfen. Psikolojik destek alın ve bu ruh halinizden kurtulun.

Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Nice ben hayatımda senin kocan kadar yüzsüz terbiyesiz ahlaksız bi insan görmedim allahta göstermesin.
Kızın bi ara tavır mı almıştı sana yanlış mı hatırlıyorum artık görmüştür babasının yüzünü.
Oğlun sana karşı nasıl?
Oğlun onunla mı şimdi?
Sen psikolojik destek görüyor musun? Bi ara gidiyordun sanki ama görülüyor ki kendin de pek gayret göstermiyorsun. Senin mutluluğun kimbilir kızını nasıl etkiliyor. En azından onun için iyi olmalısın.
Merhaba cnm.evt her kez senin dedigin ibi dusunuyor.benim kocam kdr adi yuzsuz terbiyesiz kimse yok.varsada onun gibiler.oglum artik istedigi zmn geliyor.gunduz hep bende..ben isteykende evimizde.kizim zivanadan cikti.ben 19 yasindayim bana karisamazsin.istedigimi yaparim.sen kimsin demelere basladi.iki yil onu dersaneye gonderdim kitap yuzu acmadi.o sadece gezdi.istedigi arkadasinda kaldi...telefonlarimi acmadi...bunu destekleyen ise ailem.ne var r gezer sanane...... Her seyin bir usulu vardan anlamiyan bir ailem var.hic tanimadigim arkadasinda kaldiginda ne isi var dedigimde annem sanane diyebiliyor.....veya 4 abisi olan arkadasinda kalmasina izin vermedigimde geri kafalisin dediklerinde kizim beni ciddiye alirmi...saat 12 geldiginde nerdesin igimde ben 19 yasindayim diyor.kardesim bizde esimle gezmiyormuyduk sevgiliyken diyor.....kizima cok gzl destek oluyorlar.velhasil bunlarin suclusu pislik adam.acaba kaybettikleri kazandiklarina degdimi?

Back
X