Bana test yapmadi ki doktoryok canım öyle düşünme hemen benimki farklı bir durum.
şimdi benim normalde yumurtlamam olduğu için oldu.yani şöyle.
şimdi ben normalde 13. 14.gün yumurtlarım bu hep böyle.
ama doktor aşılama yapacağı için yumurtanın daha kaliteli ve birden fazla olması için bana gonal f kullandırdı.
o iğne çok etkili benim yumurtlamada normal olunca benim 8. 9.günümde hemen yumurta boyutu 21lere geldi.
fakat bu kadar erken gelişmesi iyi değil çünkü bu seferde rahim bebeğin tutunması için o kadar zamanda hemen kalınlaşmıyor.ama tek sebep buda değil.
e2 diye bir test var doktor onu yaptırdı bana yumurtamın çatlamak üzere olduğu günlerdeve o testte yumurta başına 100 200 değerler çıkması gerekirken benimki 100ün altındaydı.benim doktorum bunu önemsemedi ama bir tüp bebek doktoruna sordum hayır olmaz dedi.en az 100 200 olmalı dedi.
Benim rahim kalinligi 14 m m sanirimyok canım öyle düşünme hemen benimki farklı bir durum.
şimdi benim normalde yumurtlamam olduğu için oldu.yani şöyle.
şimdi ben normalde 13. 14.gün yumurtlarım bu hep böyle.
ama doktor aşılama yapacağı için yumurtanın daha kaliteli ve birden fazla olması için bana gonal f kullandırdı.
o iğne çok etkili benim yumurtlamada normal olunca benim 8. 9.günümde hemen yumurta boyutu 21lere geldi.
fakat bu kadar erken gelişmesi iyi değil çünkü bu seferde rahim bebeğin tutunması için o kadar zamanda hemen kalınlaşmıyor.ama tek sebep buda değil.
e2 diye bir test var doktor onu yaptırdı bana yumurtamın çatlamak üzere olduğu günlerdeve o testte yumurta başına 100 200 değerler çıkması gerekirken benimki 100ün altındaydı.benim doktorum bunu önemsemedi ama bir tüp bebek doktoruna sordum hayır olmaz dedi.en az 100 200 olmalı dedi.
Bana test yapmadi ki doktor
bu teste zaten bir çok doktor gerek görmüyor canım şimdi sen kafanı bulandırma bunlarla.Benim rahim kalinligi 14 m m sanirim
doğum kontrol hapları kistleri yok etmiyor ki.
sadece baskılıyorlar.o ay yumurta olmasını da engelledikleri için kist adetle atılabiliyor bazen.
ama bazen de bir kaç ay atılması için bekleniyor.
adetlerin ağrılı olmamasının sebebi de yumurta olmadığından.
Gebelik dusunmuyorsaniz icin zararini ilerde goreceksiniz. Hormonlari alt ust ediyor cogu insanin bebegi olmuyorAynen..
Insallah canim insallah arkadas ruyasinda beni gormus ikiz bebegin olacakmis hamissin diyordubu teste zaten bir çok doktor gerek görmüyor canım şimdi sen kafanı bulandırma bunlarla.
rahim kalınlığın güzel en az 6 7 olması lazımmış sanırım.
güzel haberi vermeyi unutma..
kist patladımı ? kistin patlaması zararlı değilmi.erimesi gerek dıye biliyorum ..onu bende duymustum kuzum hatta bugun alıp yapmaya baslıycaktım ama sen simdi patladı falan dedın korktum yaaa hastaneye gıttın mıHimmm cikolata kistine iyi gelirmi bilmem ama benim iki kistim vardi 3 cm 2 bucuk ay dogum kontrol kullandim gecmedi bogurtlen koku ictim 4 . Gun kist patladi adet oldum
nezamn kullanmaya basladınız bunu yanı adetın baslamasına yakınmı kullanmak gerekır.yoksa zaman farketmezmı bırde 5 lt re bıtene kadar içilmesı mı gerek hergun sabah aksam,Cnm ben agustos 28 de ilacla adet oldum kist adetimi kesti sonra adet olmustum iste. Aradan bir hafta felan gecti bogurtlen koku getirdi annem 5 liralik aldi 5 litre kaynamis suda yarim saat kaynattim sabah aksam 1 bardak ictim ilidiktan sonra yanliz sabah ac akkaam yaterken eylul 9 da tekrar adet oldum iste ortalama 4 gun ictim kanamam olunca doktora gittim korktum kist patlamis bir tane de yumurta buyumus dedi ignelere baslayip asilama yaptik
yanlıs anlasılmasın :) 5 ltreyı bırgunde degıl yanı 1 haftadamı tuketıcez demek ıstemıstımmmnezamn kullanmaya basladınız bunu yanı adetın baslamasına yakınmı kullanmak gerekır.yoksa zaman farketmezmı bırde 5 lt re bıtene kadar içilmesı mı gerek hergun sabah aksam,
Evet canim sabah ac karnina 1 bardak aksam yatarken 1 bardak yanliz canim inanarak ic tamam olumlu dusunup inanarak ic sende bebek istiyor musunyanlıs anlasılmasın :) 5 ltreyı bırgunde degıl yanı 1 haftadamı tuketıcez demek ıstemıstımmm
Ben adetim bir hafta sonra ictim duzenli saatte inanarak ondan sifa bulacagima inanarak gunde iki bardak ictimnezamn kullanmaya basladınız bunu yanı adetın baslamasına yakınmı kullanmak gerekır.yoksa zaman farketmezmı bırde 5 lt re bıtene kadar içilmesı mı gerek hergun sabah aksam,
YA AYNI DURUM BENDEDE VAR.ASILAMA YAPILCAK BANA KIST VARKEN OLMUYOR MUCanim benim sorunum yumurtam olusmuyordu olussada catlamiyor kiste donuyordu asilama yaptiracaktik kist oldugunu ogrendim iki ay dogum kontrol ilaci kullandim adet oluncaa asilama umudu ile doktora gittim kist gitmemis asilama olmaz dedi tekrar dogum kontrol verdi 5 -6 tane ictim dedil bu zaten gebelik engelliyo ne yapiyorsun sen ilaci birakip koku ictim veeee sonunda patladi ve asilama yaptim
Malesef kist varken asilama yapmiyor doktorum herseyin hayirlisi yaklasik 3 ay onceyapacakti doktor ama kist oldu kistler duphaston kullandim gitmedi yasmin kullandim gitmedi eni sonu o bitki ile gitti ve asilamami oldum cok sukurYA AYNI DURUM BENDEDE VAR.ASILAMA YAPILCAK BANA KIST VARKEN OLMUYOR MU
Malesef kist varken asilama yapmiyor doktorum herseyin hayirlisi yaklasik 3 ay onceyapacakti doktor ama kist oldu kistler duphaston kullandim gitmedi yasmin kullandim gitmedi eni sonu o bitki ile gitti ve asilamami oldum cok sukur
Canim simdi senin adet ne zamandi en son doktora ne zanan gittin ve yumurta varmiydiYA AYNI DURUM BENDEDE VAR.ASILAMA YAPILCAK BANA KIST VARKEN OLMUYOR MU
Canim soyle oldu doktor kist gitmis dedi kistin gittigi gun ben felaket derece kasik agrisi yasadim sol tarafta doktora da kistim patlamis mi dedim kafa salladi belki terim yanlis olmus olabilir sonucta kist gitti ve cerrahi mudahale gecirmedim sikintisiz icebilirsiniz gercekten cok yararli bi bitki idrar yollarinda yanma soguk alginligi en guzel ozelligi vulucuddaki gorunmeyen iltihaplari atmakkist patladımı ? kistin patlaması zararlı değilmi.erimesi gerek dıye biliyorum ..onu bende duymustum kuzum hatta bugun alıp yapmaya baslıycaktım ama sen simdi patladı falan dedın korktum yaaa hastaneye gıttın mı
Deniycem cnm ne kaybederimki skildim artik bu kistlerden sol tarafimdakide tekrarladi sanki batar giriyo iki gundur reglmda yakin cok strese giriorum artik.ne zamnlari yapilio bu adet oncesi sonrasi farkedermiCanim soyle oldu doktor kist gitmis dedi kistin gittigi gun ben felaket derece kasik agrisi yasadim sol tarafta doktora da kistim patlamis mi dedim kafa salladi belki terim yanlis olmus olabilir sonucta kist gitti ve cerrahi mudahale gecirmedim sikintisiz icebilirsiniz gercekten cok yararli bi bitki idrar yollarinda yanma soguk alginligi en guzel ozelligi vulucuddaki gorunmeyen iltihaplari atmak
Kuzum pardon ya sorularima cvp yazmissin gormemisin simdi icsem olurmu ya vi an once yok olsun adetimle bir baslasin artik tedavim asilamami olayim bi an once istiyorumEvet canim sabah ac karnina 1 bardak aksam yatarken 1 bardak yanliz canim inanarak ic tamam olumlu dusunup inanarak ic sende bebek istiyor musun
Canim belli gunu yok kist gitsin de ne zaman giderse gitsin ic canim biran once ama inanarak ic tamam mi sifa bulacagina inanarak icKuzum pardon ya sorularima cvp yazmissin gormemisin simdi icsem olurmu ya vi an once yok olsun adetimle bir baslasin artik tedavim asilamami olayim bi an once istiyorum
İns cnm bugun is cikisi eve giderken aktarciya ugrayip alicm hayirlisiyla badliycm insCanim belli gunu yok kist gitsin de ne zaman giderse gitsin ic canim biran once ama inanarak ic tamam mi sifa bulacagina inanarak ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?