Ya neden peki ole beb dedigin gibi yaptim ole bi su bardaginin yarisi kadar icebildim tadi cok kotu yaa hala ben bunu bi sabir icmeye calisiom bebis icib diom ama icilcek gibi diil ya Allahim gorsun yasadiklarimizi bizlere acisin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.
Canim naptin ben tekrar basladim yok guzel tadi igrenme yarari guzel ama[/QUOTE]
ben gıttım hastaneye reglımın 2.gunu kızlar aşılama yapmaya kaarar verıldı. bidahakı aya regl olunca baslıycam bu ay rapor işlemlerımı bslattık.kıstım hala duruyormus.sogan suyuna baslıcm yenıden sağ kıstım hala buyuk 4,5 cm dı 5 cm olmus.soldakı 2,5 cm olan aynı duruyomus hala.
ben gıttım hastaneye reglımın 2.gunu kızlar aşılama yapmaya kaarar verıldı. bidahakı aya regl olunca baslıycam bu ay rapor işlemlerımı bslattık.kıstım hala duruyormus.sogan suyuna baslıcm yenıden sağ kıstım hala buyuk 4,5 cm dı 5 cm olmus.soldakı 2,5 cm olan aynı duruyomus hala.[/QUOTE]
Icmedin mi ki sen bende ise yaramisti benim asilama tutmadi cnm eger maddi durumunuz varsa tup bebek yapin direk cunki asilamyada gitti 1 bucuk 2 milyar
merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, ama 1 senedir yazılarınızı takip ediyorum. Benim, her 2 yumurtalığımda da çikolata kisti mevcut. Gittiğim doktor ve prof.'lar kesinlikle ameliyat tavsiye etmedi. 2 defa tüp bebek denememiz oldu ama maalesef ikisi de olumsuz sonuçlandı. yaşadığımız çok yıpratıcı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kistlerden ameliyat olmadan kurtulabilen kimse varsa yardımınızı bekliyorum neler yaptınız?
merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım, ama 1 senedir yazılarınızı takip ediyorum. Benim, her 2 yumurtalığımda da çikolata kisti mevcut. Gittiğim doktor ve prof.'lar kesinlikle ameliyat tavsiye etmedi. 2 defa tüp bebek denememiz oldu ama maalesef ikisi de olumsuz sonuçlandı. yaşadığımız çok yıpratıcı bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu kistlerden ameliyat olmadan kurtulabilen kimse varsa yardımınızı bekliyorum neler yaptınız?