amar iin paraya kyarmsnz

iç çamaşırınız için paraya kıyarmısınız

• begendıysem mutlaka alırım

OY: 119 74,4%
  • aman canım ne gerek var mı dıyorsunuz

OY: 14 8,8%
  • gerekırse borçlanırım ama yınede alırım

OY: 7 4,4%
  • uucuzluk önemlidir

OY: 20 12,5%

• Ankete Katılan
    160

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
kızlar iç çamaşırınız için paraya kıyarmısınız...
yada şöyle söyleyeyım burda herkesin bütcesinin farklı olduğunu düşünürsek...
sizin için pahalı olan iç çamaşırlarını alırmısınız.

Kıyafetlerimize nasıl önem veriyorsak,iç çamaşırlarımıza da önem vermemiz gerekir.Kendimize saygımız varsa...
İç çamaşırı almayı severim.Pahalılıktan öte beğendim markalar vardır.Oysho gibi...
Alırım zaman zaman...kaydirigubbakcemile5

ben zaten ic camasir hastasiyim ne zaman bi mazaya girsen ilk iccamasir reonuna kosarim mutlaka begendigimi alirim hatta bazen abartirim ama napiyim seviyorum iste

kıyarım (ama uçmaaam) çünkü verdiğiniz paraya deyiyor. Tabi kıymaktan kasıt kişiden kişiye değişir, ben kendi bütçem için konuşuyorum,

ucuzluktan çok kalitesi önemli. uçuk fiyatlı markalara çok yanaşmam.
evlenmeden önce abartıp çok fazla almıştım, sonradan fazla almadım.

ben çok önem veririm.
yani abartı bir para veremem iç çamaşırına.
sonuçta ailemle yaşıyorum.

ic camasiri hastasiyim hermagazanin ic camasiri reyonuna mutlaka bakarim esimde bu konuda beni gecti

beğendiysem mutlaka alırım...özellikle tangaları ve sutyenleri bilindik markadan almaya özen gösteririm..

hastayım bu konuda.gecen gun cekmecemı duzelteyım dedım sıgmadı.sayayım kac tane dedım.85 tane kılot olmus.her buldugumu alıyorum.almasam aklım kalıyor.bıde oyle penye falan deıl.suslu oyalı falan.gozum doymuyo gozum....

çok seviyorum benn...benim bir kaç tane favori modelim var, ona benzer bulduğum çok pahalı olsa da alırım, ucuz olsa da alırım...=) yani beğenmem önemli.

bende dayanamam alırım ama tek sorun evdekilerle yaşarken her modeli beğenip alamıyorum. çamaşırlar yıkanırken toplanırken annem hepsine bir laf buluyor. evlenirken herhalde çeyiz bohçasında önce çamaşırlarım gidecek D

ben bir sütyene valla 85 ytl veremiyorum ne yazıkki, vermişliğim oldu fakat ben üşengecim bir çoğu elde yıkamayı gerektiriyo ben makinaya atıyorum yine bozuluyorlar. o yüzden gidiyorum sosyete pazarına renk renk gayet kaliteli yıka yıka bozulmuyorlar bozulunca da atıyorum üzülmüyorum. alt giyimi ise bazen t-box dan 5li 3 lü setler halinde, bazen pazardan 5 tanesi 5 milyondan filan alıyorum. kısacası çok para vermiyorum.

Ic camasirina önem vermeyenlerin kendine saygisi yok mu?:bbo:
Bu saygiyla alakali birsey degil bence.
Kimi ayakkabi sever, ayakkabi alir cokca, baska birinin canta takintisi vardir, bir baska biri baska birsey sever vs vs.
Sahsen kend adima söyleyeyim, ic camasirina cok önem vermem.
Markalisi olsun, su olsun bu olsun demem.
Kim görecek?
Ama kendime saygim sonsuz:1closedeyes:

Evlenince belki isler degisir..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…