amar iin paraya kyarmsnz

iç çamaşırınız için paraya kıyarmısınız

• begendıysem mutlaka alırım

OY: 119 74,4%
  • aman canım ne gerek var mı dıyorsunuz

OY: 14 8,8%
  • gerekırse borçlanırım ama yınede alırım

OY: 7 4,4%
  • uucuzluk önemlidir

OY: 20 12,5%

• Ankete Katılan
    160
güzel çamaşırlar almak için illaki evli olmak gerekmiyor ben de seviyorum süslü çamaşırları insan kendini iyi hissediyor hihoyyyt

ben beyaz gıyıyorum pamuklu beyaz buyuk olanlardan

sonucta sudyenım beyaz onlar da beyaz olsun tanesı 500den fln alıorum 1 liraysa bıle almıyorum,
ayrıca kımse gormuo benı o yuzden özenmeme gerek yok

Beğenirsem, tarzımsa kıyarım parama... çok alıyorum ama bir türlü bedenimi anlamadım birsürü aldım dar geldi markaya göre bedenler değişiyor. Başkasına verilecek bişeyde değilki ipli dantelli şeyler... çekmece bekliyor işte. Annemde yakınıyor o ne öyle şöyle penye hertarafı toplayan bişey alsan diyor.. :1hug:Çamaşırları yerleştirirken şaşırır annecim

iç çamaşırı çok mühim ya,evet evLi oLmak gerekmio ve ben de beğendiğimi bütçemce aLıyorum ama evLendikten sonra ooo sengözlerimebaksanab kocamdan aLacam parayı aLacam parayı büssürü çamaşırr Bırrr çok istiyorum bunuu :teytey:

ben iç çamaşırı hastasıyım beğendiğim bişiyse gözünün yaşına bakmam valla 2 çeşit koleksiyon yaptım birileri çeyizlik özel zavallılar kutularda bekliyor:)

özelikle iç çamaşırlarımda paraya kıyarım
bikaç kez hata yapıp ucuzlarından aldım ama gel görki hiç rahat edemedim oramı buramı sıktı, yıkanınca bi tuhaf oldu formu kaydı vs.
artık öyle hata yapmıyorum
bikaç memnun kaldığım markanın dışınada çıkmıyorum eğer çok pahalı olsa bile çok beğendiysem mutlaka alırım

Ne gerekiyorsa yaparız:1closedeyes:
Sandık dolusu bekliyor kullanma zamanını inşallah..:jeyyar:
Bazen çok pahalı diyorum almayayım diyorum ama genede dayanamıyorum..
Yaşasın iç güzellik:enbuyukkk::jeyyar:

evet hem nasılll çok severimm ama evli olduğum için deil bekarkende alırdım kendi göz zevkim için sadece kendim içinnn annem çok kızıyorrr amaaa hastalıkk yaa dayanamıyorumm

kızlar ben loya mağazasındaki iç çamaşırlarına bayılıyorum.renkli desenli harika oluyorlar.5 takımım vardır öyle.bu arada onları saklıyorum.bir nevi çeyiz hsabı.evlenince kocişkoma giyiceeemmm :)

her kadın gibi iç çamaşırına önem veririm.kendi bütçeme göre çok para verdiğim söylenemez ama bu başkasının bütçesine göre çok olabilir.benim bir sütyene vereceğim para en fazla (çok beğenirsem oda) 50 ytl,bir külota ise en fazla 15-20 ytl dir.takımlara maksimum 100 ytl veririm.(çok beğendiysem)
bundan sonrası bana göre gereksiz harcama olur.ve kimse kusura bakmasın ama azıcıkta enayilik.
evet iç giyim önemli,partnerimize karşıda çok işe yarıyor bazı durumlarda -tatlicadiarzu-
ama beni sıkıntıya sokacak paraları sırf çok beğendim diye vermem.
çamaşır alırken malına ve duruşuna bakarım.çok kalın süngerlileri ve naylonumsu olanları sevmiyorum.ayrıca beyaz rengede hiç tahammülüm yok.çok mecbur kalmadıkça beyaz giymem:dilcikar:

kıyarım çok uçuk rakamlar olmadıkça. tabii yurdum insanı bazen bekar bir genç kızın hoş pijamalar gecelikler çamaşırlar alıyor olmasını yadırgıyor ama herkesin bir tarzı vardır bence. tarzımın da bir parçası olmalı adan zye giydiklerim.
hem bir erkek için değil kendim için alıyorum.
o halde harcadığım para kendime değerrr

kıymammı yawww içimi eşimden başka kimse görmez ama çok sexsü hissederim

ama kocam iççamşırcı paraya o kıyıyor ama ucuza kapatıyozzz

sütyene veriyorum... her sütyen bana olmuyor... bu yüzdende mutlaka iyi bir marka almak zorundayım. bu 100 ytl ,de geçebiliyor bazen.ama taş gibi sütyenler bunlar. evladiyelik denen cinsten.

sütyene veriyorum... her sütyen bana olmuyor... bu yüzdende mutlaka iyi bir marka almak zorundayım. bu 100 ytl ,de geçebiliyor bazen.ama taş gibi sütyenler bunlar. evladiyelik denen cinsten.

sütyen demişken.. bana da her sütyen olmuyor hem küçük hem de ayrık göğüslerim olduğu için

var mıdır bir öneriniz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…