- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Hayır ona da karşı nötrÜm çünkü hiç kuzen gibi büyümedik. Yolda görsek birbirimizi konuşmayız. Hem o benim düğünume gelmedi gelemedi hadi sosyal.medya aracılığı ile tebrik edebilirdi. Yenge hanım anneme zarar vermeye kalktı. Bunları düşündükçe gidesim gelmiyor ama genede kalbim buruk nedense yanlış düşünüyorsam düzeltinamcanın değil de kuzeninin düğününe gidiyorsun aslında kim takar amcayı . kuzenini seviyorsan gitseydin keşke
Bizde öyle yani ailem kardeşlerim gidiyor bir ben gitmiyor sanırım kinciyim ben en son ablama yaptigiseyi sindiremiyorum.Ben de amcamdan hiç hoşlanmam. Gel gelelim o da beni sevmez.
Ama düğünlerde ve cenazelerde bir araya geliyoruz.
Düğünümde bana bilezik taktı.
Babam da onun çocuğuna bilezik takmıştı.
Birbirimizi sevmesek de özel günlerde üzerimize düşeni yapiyoruz. Ve o kadar.
Başka da bir ilişkimiz yok.
Hayır ona da karşı nötrÜm çünkü hiç kuzen gibi büyümedik. Yolda görsek birbirimizi konuşmayız. Hem o benim düğünume gelmedi gelemedi hadi sosyal.medya aracılığı ile tebrik edebilirdi. Yenge hanım anneme zarar vermeye kalktı. Bunları düşündükçe gidesim gelmiyor ama genede kalbim buruk nedense yanlış düşünüyorsam düzeltin
Aynı sehirdeyseniz gidip düğünde bulunmanızı öneririm. Ama o kadar. Taki takmak ya da tebrik için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Orda bulunmanız ilişkileri düşününce yeter de artar bile.Bizde öyle yani ailem kardeşlerim gidiyor bir ben gitmiyor sanırım kinciyim ben en son ablama yaptigiseyi sindiremiyorum.
Annem eşiyle konuşmuyor görüşmüyor kuzenimin hatrına gidiyor birde anneme gitmiş elini öpmeye en son yoksa amcamdan da eşinden de nefret ediyor.Anlıyorum kuzum da tavır koyması gereken kişiler gidiyor düğüne ; baban , annen ailem gidiyor demişsin ya . Sen de sıkma canını annene bir yanlış yapıldıysa annen koysun tavrını sen neden üzüyorsun ki kendini boşver .
29 yaşıma giricem bi kere aynı ortamda bulundunuz mu deseniz :) Çok teşekkür ederim Anladığınız için gelmiyor içimden kesinlikleKuzeninle aran iyiyse gitmeliydin bence. Bu kadar sıkıntı yapma, gidesin gelmiyorsa gitme canın ne istiyorsa onu yap. Sonuçta mecbur değilsin ya
Aynı şehirdeyiz kuzenim (sözde kuzen ) benim hiç bir şeyime gelmedi amcamın dışında gelen olmadı genede gitmelimiyim?Aynı sehirdeyseniz gidip düğünde bulunmanızı öneririm. Ama o kadar. Taki takmak ya da tebrik için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Orda bulunmanız ilişkileri düşününce yeter de artar bile.
Bende normalde düğünleri sevmiyorum. Gitmiyorum zaten böyle yorumları okudukça içim rahatlıyorGitmek istemiyorsan gitme. Ben hiçbir sorunum olmasa da akraba düğününe gitmek istemiyorum. Sevmiyorum :)
Çok tatlısınızKizeninin onemli seviyorsan git, sevmiyorsan ameeennnn pirt
Takma o zaman! Babanlar gidiyorsa zaten ailelik girevi yapılmış oluyor. Sen evlendin barklandin artık.Çok tatlısınızMaalesef kuzenim ama sözde hiç bir sevgi beslemiyorum çünkü hiç akrabalık ilişkimiz olmadi
Neden üzüldüğümü bende bilmiyorum. Aynı sizin gibiyim dışarıdaki yabancıdan bir farkı yok benim için akrabadan yana asla şansım yok birbirine bağlı akrabalıklari görünce imreniyorum.Neden uzuluyorsunuz ki? Kuzeninizle de zaten samimi degilmissiniz. Benim baba tarafimla uzaktan yakindan alakam kalmadi mesela. Gecen kuzenim evlendi sonradan duydum. Aramizda selam sabah yok zaten ha yabanci evlenmis ha kuzen. Amcami 1 yildir gormedim, cocugu evlense umrumda olmaz. Bosversene salla gitsin. Akraba yilandir dememisler bosuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?