• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amcam..

Suluportakal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
858
826
18
Hâyırlı Pazarlar Hanımlar..
Moralim çok bozuk bugün amcamın ( lafta amca ) çocuğunun düğünü var. Görüşmüyoruz kendimı bildim bileli küstük. geçmişi anlatıp uzatıp sizi sıkmak istemiyorum. Sadece bir iki ornek vereyim ki sizin de bişeyler Demeniz daha kolay olur annem amcam beyi büyütmüş küçükmüş annemin gelin geldiğinde çok hakkı var ama karşılığı koca bir nankörlük oldu. Bir ikincisi ablam ağır bir ameliyat oldu ablamın karşı komşusuna oturmaya gidip.ablama geçmiş olsuna gelmemesi gibi sindiremedigim şeyler daha çok şey var hiç amca gibi hissetmiyorum amcalik asla yapmadı. Ben düğüne gitmiyorum ailem gidiyor babamın hatrı için gitmediğim halde neden üzülüyorum bende isterdim akrabalık bağlarımız güçlü olsun zoruma gidiyor. Sizce gitmemekle doğru mu yapıyorum içimden asla gelmiyor benim düğünume amca beyden başka kimse gelmedi ben neden gideyim :(

Ben de amcamdan hiç hoşlanmam. Gel gelelim o da beni sevmez.

Ama düğünlerde ve cenazelerde bir araya geliyoruz.

Düğünümde bana bilezik taktı.
Babam da onun çocuğuna bilezik takmıştı.

Birbirimizi sevmesek de özel günlerde üzerimize düşeni yapiyoruz. Ve o kadar.

Başka da bir ilişkimiz yok.

amcanın değil de kuzeninin düğününe gidiyorsun aslında kim takar amcayı . kuzenini seviyorsan gitseydin keşke
Hayır ona da karşı nötrÜm çünkü hiç kuzen gibi büyümedik. Yolda görsek birbirimizi konuşmayız. Hem o benim düğünume gelmedi gelemedi hadi sosyal.medya aracılığı ile tebrik edebilirdi. Yenge hanım anneme zarar vermeye kalktı. Bunları düşündükçe gidesim gelmiyor ama genede kalbim buruk nedense yanlış düşünüyorsam düzeltin :(

Ben de amcamdan hiç hoşlanmam. Gel gelelim o da beni sevmez.

Ama düğünlerde ve cenazelerde bir araya geliyoruz.

Düğünümde bana bilezik taktı.
Babam da onun çocuğuna bilezik takmıştı.

Birbirimizi sevmesek de özel günlerde üzerimize düşeni yapiyoruz. Ve o kadar.

Başka da bir ilişkimiz yok.
Bizde öyle yani ailem kardeşlerim gidiyor bir ben gitmiyor sanırım kinciyim ben en son ablama yaptigiseyi sindiremiyorum.

Hayır ona da karşı nötrÜm çünkü hiç kuzen gibi büyümedik. Yolda görsek birbirimizi konuşmayız. Hem o benim düğünume gelmedi gelemedi hadi sosyal.medya aracılığı ile tebrik edebilirdi. Yenge hanım anneme zarar vermeye kalktı. Bunları düşündükçe gidesim gelmiyor ama genede kalbim buruk nedense yanlış düşünüyorsam düzeltin :KK43:

Anlıyorum kuzum da tavır koyması gereken kişiler gidiyor düğüne ; baban , annen ailem gidiyor demişsin ya . Sen de sıkma canını annene bir yanlış yapıldıysa annen koysun tavrını sen neden üzüyorsun ki kendini boşver .

Kuzeninle aran iyiyse gitmeliydin bence. Bu kadar sıkıntı yapma, gidesin gelmiyorsa gitme canın ne istiyorsa onu yap. Sonuçta mecbur değilsin ya

Bizde öyle yani ailem kardeşlerim gidiyor bir ben gitmiyor sanırım kinciyim ben en son ablama yaptigiseyi sindiremiyorum.
Aynı sehirdeyseniz gidip düğünde bulunmanızı öneririm. Ama o kadar. Taki takmak ya da tebrik için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Orda bulunmanız ilişkileri düşününce yeter de artar bile.

Anlıyorum kuzum da tavır koyması gereken kişiler gidiyor düğüne ; baban , annen ailem gidiyor demişsin ya . Sen de sıkma canını annene bir yanlış yapıldıysa annen koysun tavrını sen neden üzüyorsun ki kendini boşver .
Annem eşiyle konuşmuyor görüşmüyor kuzenimin hatrına gidiyor birde anneme gitmiş elini öpmeye en son yoksa amcamdan da eşinden de nefret ediyor.

Aynı sehirdeyseniz gidip düğünde bulunmanızı öneririm. Ama o kadar. Taki takmak ya da tebrik için özel bir çaba sarfetmenize gerek yok. Orda bulunmanız ilişkileri düşününce yeter de artar bile.
Aynı şehirdeyiz kuzenim (sözde kuzen ) benim hiç bir şeyime gelmedi amcamın dışında gelen olmadı genede gitmelimiyim?

Neden uzuluyorsunuz ki? Kuzeninizle de zaten samimi degilmissiniz. Benim baba tarafimla uzaktan yakindan alakam kalmadi mesela. Gecen kuzenim evlendi sonradan duydum. Aramizda selam sabah yok zaten ha yabanci evlenmis ha kuzen. Amcami 1 yildir gormedim, cocugu evlense umrumda olmaz. Bosversene salla gitsin. Akraba yilandir dememisler bosuna.

Neden uzuluyorsunuz ki? Kuzeninizle de zaten samimi degilmissiniz. Benim baba tarafimla uzaktan yakindan alakam kalmadi mesela. Gecen kuzenim evlendi sonradan duydum. Aramizda selam sabah yok zaten ha yabanci evlenmis ha kuzen. Amcami 1 yildir gormedim, cocugu evlense umrumda olmaz. Bosversene salla gitsin. Akraba yilandir dememisler bosuna.
Neden üzüldüğümü bende bilmiyorum. Aynı sizin gibiyim dışarıdaki yabancıdan bir farkı yok benim için akrabadan yana asla şansım yok birbirine bağlı akrabalıklari görünce imreniyorum.

Back
X