• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amel defterimiz kapanıyordu nerdeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin bende gördüm genelde Suriyeliler o şekilde kullanıyorlar .bende 4.5 kişinin bindigini görüyorum bende şaşırıyorum .nasıl sigiyorlar okadar kişi onada şaşıp kaliyorum
Bazen saymaya calisiyorum, aradan bebek kafasi falan görünüyor, anne de cok buyuk ihtimal hamile oluyor bir de. Büyük basari gercekten.

Gerçekten öyle.en son bırini daha gordim 3 kişi motorun ustundeydi biride ayakliga oturmuştu .annenin elindede bebek vardi
Sizinki de pek farklı değil. Demek ki onların çocukları da ortalığı yıkıyor diye bindirmek zorunda kalıyorlar bir de küçükse tabii sığar ya ne olcek diye düşünüyorlarsa tamam

Sizinki de pek farklı değil. Demek ki onların çocukları da ortalığı yıkıyor diye bindirmek zorunda kalıyorlar bir de küçükse tabii sığar ya ne olcek diye düşünüyorlarsa tamam
Benim bir çocuğum var başkada yok .ben sigamicagim yere iki ton çocuk yapmam .heryere yurusem bile

Benim bir çocuğum var başkada yok .ben sigamicagim yere iki ton çocuk yapmam .heryere yurusem bile
Ben bir şey demiyorum artık siz haklisiniz yaptığınız çok doğru motorların üstünde 3 kişiye kadardır 4.Olmaz yazar zaten. 4 kişi görünce abovv diyoruz biz 3 kişi görünce çok mantıklı geliyor.

Eklentiler

• IMG_20210807_000809.webp
    IMG_20210807_000809.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 62
Biz de diyoruz ama hala oğlum 3,5 yaşında küçük (!), kardeşim cılız vs diyor. Bugünkü yaşadığı olayın 3 kişi olmaları ile ilgisi yok ki tek başına olsa da yasanacakmis. Söylenen şey başka yani.
Kardes hic olmasa bile 3.5 yasinda cocugun motorda ne isi var diyecegim ama demeyeyim en iyisi.

Burda bir iki kişi dışında kimse beni germekten başka bişi yapmadıniz .herkes o ahlaksizi bıraktı.vay efendim 3 kişi motora bindiniz .daha fazla kimse yorum yapmasın bugün yaşadığımız korku bize yetti ...birde siz tavirlarinizla insanları kışkırtıyorsunuz

Saolun oğlum onumdeydi zaten 3. Buçuk yaşında kardesimde zayıf cılız bişi rahatlıkla sigiyoruz aslında
Çok geçmiş olsun öncelikle.
Yalnız mesele siğmak değil,güvenlik için iki kisilikse iki kişiliktir,boy kilo yaş farketmez.O zaman aşırı zayıf 5 kişi siğsa normal mi diyeceğiz.
Bırakın ortalığı yıksın çocuk,hayatindan daha önemli değil ağlamasi.

Neyse son bir cevap atayım .onun fiyatı çok iyidir şimdi . böyle bı motora para vermem gider bunun fiyatına bir araba alırım ozmaan soyumu sopumu bindiririm

Yok alin diye demedim. Boyle motosikleti olanlarin arabasi da olur zaten, ulaşim degil keyif icin surerler.
Ben baştan beri motor buyuk buyuk dediniz diye dedim sadece. 😁😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X