• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amel defterimiz kapanıyordu nerdeyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben oğlumla çıkmadığım gün yok dondurma yemeye parka falan gideriz.basima böyle bişi gelmemişti uzun zamandır .hergun çıkıyoruz yoksa.adananin sıcağında yürüyerek gidemeyiz zaten ..
Çok çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız, kızacaksınız ama kusura bakmayın ben de yazacağım, istediğiniz kadar dikkat edin motorlar çocuklar için tehlikeli, siz dikkatli de olsanız fark etmez, yan yoldan araba fırlar, arkadan biri hızla çarpar, biri ters yola girer kafa kafaya çarpışırsınız Allah muhafaza.
Yürümeyin minibüse binin, illa çocuğumu motora bindireceğim diyorsanız da en azından iyi kalite bir kask, dizlik dirseklik alıp takın oğlunuza.

Buralarda da görüyorum, önde 4-5 yaşında çocuk, arkada yan oturan bir anne kucağında bebek, hiçbirinde kask yok, güvenlik zaten hak getire öyle gidiyorlar, ben koskoca kadın bisiklete bindiğim ve ana caddeden gitmediğim halde bisikletçi kaskı ve eldiven kullanıyorum.

Çok çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız, kızacaksınız ama kusura bakmayın ben de yazacağım, istediğiniz kadar dikkat edin motorlar çocuklar için tehlikeli, siz dikkatli de olsanız fark etmez, yan yoldan araba fırlar, arkadan biri hızla çarpar, biri ters yola girer kafa kafaya çarpışırsınız Allah muhafaza.
Yürümeyin minibüse binin, illa çocuğumu motora bindireceğim diyorsanız da en azından iyi kalite bir kask, dizlik dirseklik alıp takın oğlunuza.

Buralarda da görüyorum, önde 4-5 yaşında çocuk, arkada yan oturan bir anne kucağında bebek, hiçbirinde kask yok, güvenlik zaten hak getire öyle gidiyorlar, ben koskoca kadın bisiklete bindiğim ve ana caddeden gitmediğim halde bisikletçi kaskı ve eldiven kullanıyorum.
Aslında oğlumun bisiklet kaskı var koruyucu bisiyede benziyor hediye gelmişti bisikleti var zaten kaskida ablamdan hediye gelmisti. Takarım bundan sonra teşekkürler ablacim sağolun

Mune Mune bu iş görür sanırım

Eklentiler

• IMG_20210807_040726.webp
    IMG_20210807_040726.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210807_040722.webp
    IMG_20210807_040722.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 53
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Kaza anında siz kendinizi bile tutamazsınız ki çocuğunuzu tutasınız. Sorumsuzluk bu yaptığınız hem de çok büyük sorumsuzluk ama hala ne diyorsunuz.
Tuzağa düşmeyelim bu üye forum çok kastığında üyeleri banlatmayı kendine kutsal görev edinmiş birisi. Sansasyonel başlıklar, ilk konu anlatımında abartmaklar kabartmaklar, tepki aldıkça yok öyle demedimler.. daha uzar gider. Bir önceki konusu ‘ölen beş bebek’ ama olayın sonunda klimadan hastalanmış bir kız çocuğu.

Tuzağa düşmeyelim bu üye forum çok kastığında üyeleri banlatmayı kendine kutsal görev edinmiş birisi. Sansasyonel başlıklar, ilk konu anlatımında abartmaklar kabartmaklar, tepki aldıkça yok öyle demedimler.. daha uzar gider. Bir önceki konusu ‘ölen beş bebek’ ama olayın sonunda klimadan hastalanmış bir kız çocuğu.
Konularına girmek zorundamisin .buda yeni çıktı saçma sapan işler.bundan sonra yeni bir görev ediniyorum konumu her defasında sabote etmeye çalışanları göz ardı edicegim .başka yerde egonuzu tatmin edin .ben doğru adres değilim hadi güle güle

Ben araştırıyorum şimdi kaç kişi binilir, cocuk yaş sınırı ne, çocukla biniyorsan nasıl olmalı vs...Hâlâ bundan sonra kask takarım vs diyor. Şikâyet etmeyi düşünüyorum kendi yazdı sonuçta. Bu kadar-kendi canını-tehlikeye atmak isteyeni hiç görmedim.

Ben araştırıyorum şimdi kaç kişi binilir, cocuk yaş sınırı ne, çocukla biniyorsan nasıl olmalı vs...Hâlâ bundan sonra kask takarım vs diyor. Şikâyet etmeyi düşünüyorum kendi yazdı sonuçta. Bu kadar-kendi canını-tehlikeye atmak isteyeni hiç görmedim.
Sizde göz ardisiniz hoscakalin

Konularına girmek zorundamisin .buda yeni çıktı saçma sapan işler.bundan sonra yeni bir görev ediniyorum konumu her defasında sabote etmeye çalışanları göz ardı edicegim .başka yerde egonuzu tatmin edin .ben doğru adres değilim hadi güle güle
Boşverin egomu siz. Daha büyük sorunlarınız var. Benim arkadaşım motorda tek başına iken bir kamyonun sıkıştırması sonucu kaza yaptı altı ameliyat geçirdi kaç ay yoğun bakımda yattı. Siz çocuğu önünüze alıyorsunuz. Cidden bu forumun nadide üyelerindensiniz. Verdiğiniz cevaplardaki aymazlık lakaytlık beni benden alıyor her seferinde. Kaza anında çocuğu korurum demişsiniz. Buna bu kadar güvenmeyin derim. Allah korusun inşallah bir kaza bela görmeden akıllanırsınız.

Mune Mune son olarak abla .daha fazla kimsenin yazmasını istemiyorum ben olayın bir sokundan cikamamisken üstüne baska şoklar yaşıyorum .bazı üyelerin bile isteye konumu sabote ettiklerini düşünüyorum .benim hakkımda hiçbir bilgi fikri zikri olmadan.sacma yorumlar yapılıyor .ben gerekeni yaptım yapmayada devam edicegim yazdıklarımda yardımci olmak yerine 'bu üye böyle şöyle vs 'yazanlari göz ardı edecehim.basta yazmıştim zaten .konumun kapanmasini istiyorum .haklı olan üyeler var elbette ama tatlı dil işte o önemli birşey .kiskirtilmak istemiyorum daha fazla .yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler iyi geceler 🙏

Alışkın benim sıpa benden daha iyi tutunuyor ya motorun başına yada bacağıma .bende korkarim kazadan falan ama oğlum benimle güvende .ben ona dikkat ediyorum .yürüyerek bı yere gitsek elini bile bırakmam koşar birşey olur diye .bundanda çok laf isitmisimdir çocuğun elini niye bırakmıyorsun diyen teyzeleri vs .. ben onun kilina zarar gelsin istermiyim o benim canım ciğerim ya .ben ilk onu korurum böyle bı durumda
Kendini bile koruyamayacağın motorsiklette el kadar çocuğu nasıl koruyacaksın, doğa üstü güçlerin mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X