lazerle göz rengini değiştirmek artık mümkün.bu bir ameliyat değildir. İlgilenen arkadaşlar ColorMyEye | innovation in ophthalmology siteyi ziyaret edebilirler.
Arkadaşlar bu Türkiye'de yapılan bir operasyon değil, Sağlık Bakanlığı onayı yok. Sağlık Bakanlığı izni olmadan yapılan her operasyon illegaldir. Bu tarz şeylere inanmayın. Gözlerinizi tamamen kaybedebilirsiniz.. Beş yıl içinde tüm dünyada uygulanacağı söyleniyor. Biraz daha sabır lazım isteyenlere.
Canım sağlık bakanlığından izin çıktı İstanbulda bir hastane artık ameliyatlara başlıyor,ilgilenen arkadaşlar varsa mail atabilirler bana.
Canım sağlık bakanlığından izin çıktı İstanbulda bir hastane artık ameliyatlara başlıyor,ilgilenen arkadaşlar varsa mail atabilirler bana.
melis özel msj atma hakkım yok hangi hastane de yapılıyor?
Eki Görüntüle 588912
Bu operasyonlari duymustum ve arastirdim. Riskli oldugunu ogrendim. Goz bebegi deformasyon olabiliyormus. Korluk, katarakt riski varmis. Ve zaten oyle dogustan gelen dogallik olmuyormus. Bu eklentideki goz de boyle bir operasyon sonucu. Bence lensten bile kotu duruyor. Daha kotu bir resim vardi ama bulamadim simdi. Bizim yuvarlak gozbebegimiz, ameliyati olan bayanda artik yuvarlak degil, cikintili olmustu. Ben de yillardir renkli lens kullaniyorum ama anadan dogma masmavi yemyesil goz dogalliginda yapilabilecek bir teknoloji yok henuz. Ki renkli goz asigi olsam bile bu teknolojinin olmasini istemem.
Bu benim gorusum, umarim sizin bahsettiginiz operasyonlar benim buldugum bilgilerden daha ileri teknolojidir, ben arastirali 2-3 ay oluyor.
Şok oldum
Bilim için iyi ,insanlık için kötü bir adım
bir göz kalmıştı oynanmamış
artık tamamen yapılandırılmış,değiştirilmiş insanlar görebiliriz yılla içinde demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?