Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

ya su lumineyes ten olan yok mu ? implant istemiyorum kesinlikle !
sadece lumineyes yani lazerle göz rengi degisimi olanlar bilgilendirebilir mi ?

Kızlar artık böyle bir ameliyat mümkün,yeterli para denkleştirir denkleştirmez yaptırmayı düşünüyorum,ilgilenenler özelden mail atabilir.

Canım sağlık bakanlığından izin çıktı İstanbulda bir hastane artık ameliyatlara başlıyor,ilgilenen arkadaşlar varsa mail atabilirler bana.

Canım sağlık bakanlığından izin çıktı İstanbulda bir hastane artık ameliyatlara başlıyor,ilgilenen arkadaşlar varsa mail atabilirler bana.

Cnm bende bu ameliyatla ilgileniyorum mesaj sayım yeterli olmadıında mail atamıyorum rica etsem burda bilgi verebilir misin? Hangi hastanede yapılıyor?fiyatlar nasıl?

Bununla ilgili konu açmayı denedim ama açılmadı arkadaşlar.Gelişmiş lazer teknolojisiyle istanbulda ocaktan itibaren ameliyatları başlatıyorlar.

.........................................................................................................................................................................................................................

Şok oldum

Bilim için iyi ,insanlık için kötü bir adım
bir göz kalmıştı oynanmamış
artık tamamen yapılandırılmış,değiştirilmiş insanlar görebiliriz yılla içinde demek ki

Bu operasyonlari duymustum ve arastirdim. Riskli oldugunu ogrendim. Goz bebegi deformasyon olabiliyormus. Korluk, katarakt riski varmis. Ve zaten oyle dogustan gelen dogallik olmuyormus. Bu eklentideki goz de boyle bir operasyon sonucu. Bence lensten bile kotu duruyor. Daha kotu bir resim vardi ama bulamadim simdi. Bizim yuvarlak gozbebegimiz, ameliyati olan bayanda artik yuvarlak degil, cikintili olmustu. Ben de yillardir renkli lens kullaniyorum ama anadan dogma masmavi yemyesil goz dogalliginda yapilabilecek bir teknoloji yok henuz. Ki renkli goz asigi olsam bile bu teknolojinin olmasini istemem.
Bu benim gorusum, umarim sizin bahsettiginiz operasyonlar benim buldugum bilgilerden daha ileri teknolojidir, ben arastirali 2-3 ay oluyor.

Arkadaşım senin gösterdiğin resim göze implant yerleştirmekle ilgili.Ben gelişmiş lazer teknolojisinden bahsediyorum.Senin gösterdiğin resimle göz rengi değiştirmek gerçekten çok tehlikeli körlüğe yol açar.Ama benim bahsettiğim lazer ışınlarıyla olan bir şey.

Az çok genetik bilgisi olan herkes benim bahsettiğim ameliyatın zararsız olduğunu anlar.Göze renk veren hücreler pigmentlerdir.Tüm vücudumuzda zaten pigmentler var.İris üzerinde pigmentler çok yoğunsa o göz kahverengi olur,seyrekse mavi,yağlı bir dokudaysa da yeşil.Benim bahsettiğim ameliyat iris üzerindeki pigment yoğunluğunu ışınlarla biraz azaltıyor.Gözün görme işlevi iç kısımda zaten bu ışınsa iç kısma değil sadece irise temas ediyor.Yani kör olma riski yok böyle bir şeyden kör olunsa lens takanların da kör olması gerekirdi.İrisin görmeyle bir ilgisi yok.

Ama resmi paylaşman güzel olmuş,implant kullanmak isteyen arkadaşlar sakıncalarını bu şekilde anlayabilirler.Fakat lütfen bahsettiğim lazer teknolojisiyle karıştırılmasın.
:)

Haklısın ama bazen insanlar doğal hallerini beğenmiyor,değişirlerse psikolojik açıdan daha mutlu oluyorlar.Örneğin saçlarımı kızıla boyatmayı,kaşlarımı aldırmayı,makyaj yapıp oje sürmeyi seviyorum.Kendimi daha iyi hissediyorum bu da özgüvenimi arttırıyor.
Göz ameliyatıyla ilgili de param olduğu zaman düşünüyorum.

Bu ameliyata böyle soğuk bakılmasının bence sebebi yeni bir teknoloji olması.Bundan bi 100 yıl önce düşünsenize burun ameliyatından bahsetseniz insanlar size neler söylerlerdi.Teknolojilere alışmak için zaman gerekiyor bence.
:)

Hmm, tamam oyleyse. Madem tamamen dogal goz dogallikta kaliyor, ben de yaptirayim. Renkli gozlere bayilirim. Ama bir zaman sonra bu operasyonkar ucuzladiginda cogu kisi yaptirmaya baslayacaktir, ve bu sefer kahve koyu kahve gozler revacta olabilir.
Internette bazi riskleronden hala bahsediliyor. Alintiladim:
"Lasering the iris to destroy the brown pigment to turn it blue is “probably risky,” Dr. Robert Cykiert, associate professor of ophthalmology at NYU Langone Medical Center, told ABCNews.com.

“When you burn the brown pigment away with a laser, the debris that is created in the front of the eye — think of it as ashes resulting from burning anything — is likely to clog up the microscopic channels in the front of the eye, known as trabecular meshwork,” said Cykiert. “[It] is very likely to cause a high pressure in the eye, known as glaucoma.”

In some patients, this high pressure might be temporary, he said, but in others, it could be permanent. Glaucoma is a disease that can cause serious permanent loss of vision.

Cykiert also said that burning large amounts of brown pigment is likely to cause inflammation and potential damage to the cornea. The procedure could also bring on cataracts, depending on the severity of the inflammation.

Dr. Ivan Schwab, a professor of ophthalmology at the University of California at Davis School of Medicine and clinical correspondent at the American Academy of Ophthalmology, also has his doubts. He said several long-term studies should get under way before Homer offers the procedure to the public.

“These risks take time to develop, so they may not develop in the first year or two. It could take five or 10 years,” said Schwab. “If a large number of people were to undergo this procedure, and it caused these problems down the road, we’d have a major public health problem on our hands.”

“We are lucky to have the sensory abilities of vision,” said Schwab. “I’d let someone operate on my eyes if I had a problem, but I wouldn’t go asking for trouble.”
Birazdan kisaca ozetle de turkce yazarim.
Ama cok yeni bir sey bu, ben kendi adima biraz yayginlasmasini bekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…