Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

pffff amma uzatmissiniz yaaa dogal göz en iyisi hem herkesin kendi düsüncesi degistirmek isteyen ister gider lens alir ister gider irisle oynatir bilmemne yerlestirir kim naparsa kendine yapar yawf neyin kavgasini yapionuz????

yapan yapsin yapmayan otursun asagi :)))

bende seviom renkli göz ama benim gözüm kahverengi ben ne kadar renkli göz desemde bikere bakan tekrar bakar gözlerime herseyin dogali güzeldirrr sana yakisan oki rabbim o rengi vermis degismeye ne gerek var haa cok istiosan aylik yillik lens al tak yada ebedi degistirt kim ne karisir peeehh

göz yaa hepsıne tamam da gözle ilgili hersey benı tedırgın edıyo hele kı zevk ıcın böyle bişeye kalkışmak delı cesareti valla.

Ben de uzun süredir araştırıyordum böyle bir ameliyat olup olmadığına dair ve sizin yorumunuzu görünce siteye üye oldum.
Sizi msn'den ekledim ve mailde attım ama hala bir cevap alamadım. bana ulaşırsanız sevinirim.

Merhaba nilüfer, ben göz rengi değiştirme ameliyatı yapan arkadaşa yazdığınızı gördüm de, ben de bu ameliyatı olmak istiyorum. siz acaba ulaşabildiniz mi? ve bu ameliyatı olabildiniz mi? lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. çünkü ben de çocukluğumdan beri renkli gözlere sahip olmak istiyorum. teşekkür ederim.

Arkadaşlar ben de göz rengimi değiştirmek istiyorum ama lazerle kalıcı olarak, ve en önemlisi de sağlığımı riske atmayacak bir şekilde, sağlığımı kaybetmeden.
Lütfen eğer arkadaşa ulaşıp bu ameliyatı olan/olmayan varsa cevap verebilirler mi?

Sanırım kimse sorularıma cevap vermeyecek.
Ama ben yine bir mucizenin gerçekleşmesini bekleyeceğim, çünkü bunu ummaya bile ihtiyacım var.

Daha önceleri göz rengini değiştirmek için lens kullanılırdı. Ama bu sadece geçici bir çözümdü. Şimdi ise göz renginizi kalıcı olarak değiştirebilirsiniz. Lazer ile gerçekleştirilen bu işlem ile kısa bir sürede gözleriniz istediğiniz renge kavuşacak hemde kalıcı olarak. Lens takmanıza ihtiyaç duymayacağınız bu yöntem hakkında daha detaylı bilgiler aşağıda;

Renkli Göz Ameliyatı Nedir ?

Lens kullanmadan renkli gözleriniz olabilir. Lazer teknolojisiyle renkli gözlere sahip olabilirsiniz. Kısa bir süre sonra uygulanacak göz rengi değiştirme ameliyatı ile dilediğiniz göz rengine kavuşabilirsiniz.

Genellikle koyu renkli gözlüler renkli gözleri olanlara hep özenirler ve çoğu zaman lens takarlar. Fakat artık göz renginizi değiştirmek için lens takmanıza gerek yok..

Kaliforniya’da Stroma Medical Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gregg Homer, bu konuda 10 yıldır çalışmalar yaptığını ve lazer teknolojisiyle göz rengi değiştirme ameliyatı yaptığını söyledi.

Renkli Göz Ameliyatı Nasıl Yapılır ?

Kahverengi gözleri olan kişilerin pigment tabakası altında mavi rengin bulunduğunu söyleyen Doktor Homer, kendilerinde bulunan lazerin kahverengi pigment tabakasını kaldırdığını kaydetti.
Pigment kaldırma işleminin 20 saniye sürdüğünü söyleyen Dr. Homer, lazer enejisinin kahverengi pigmenti kaldırdığını, gözlerin de 2- 3 hafta içinde mavi renge döndüğünü ifade etti.

Araştırmalarının devam ettiğini belirten Dr. Homer, bu işlemi yaptırmak isteyenlerin ödeyeceği bedel ise 5 bin dolar olacak” dedi.

keşek resmleri görebilsek

Bu tür ameliyatlar fda onayı almadan türkiyede de izinler alınmadan bence yapılmamalı göz rengini değiştireceğimdiye gözünüzden olursunuz mazallah ama yinede eleştirmemk gerek bence zevk ve renk meselesi evet kesinlikle renk meselesiiiiii....:=)P

siz lumineyes mi yaptınız acaba ? bende göz rengimi değiştirmek istiyorum ama implat filan degil
lazerle yani :)
göz renginizi değiştirdiyseniz nerde yaptınız ? türkiye de oluyor mu ? yoksa yurt dısında nerede yapılıyor adres filan var mı ? bi de özelden resimlerinizi görebilirmiyim (yanlıs anlamayın bnde istyormm göz rengimi degistirmek :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…