genclik buraya yazmıs oldugunuz yazılardan dolayı üye oldum biz istanbulda lazerle göz rengi degistirme operasyonu yapmaya basladık amerikalı lumineyes firmasından tamamen bagımsız bir sekilde onların daha 1yıllık alt yapı calısması yapmaları lazım biz bunu bitirdik ve suanda bunu yapıyoruz ve tam olarak aktif hale getirecegimiz ve medyaya cıkaracagımız tarih eylül-ekim ayı gibi olacak göze hiçbir sekilde zararı olmadan 2dakikalık bir operasyonla artık renkli göze kavusabileceksiniz fiyatı 5bin dolar civarında olacak insanlara gösterebilmek icin ilk kendi sağ gözüme yaptım suanda amerikadan gelen hastalarımız mevcut detaylı bilgi için benimle irtibata gecebilirisiniz zortawie@hotmail.com telefon numarası site izin vermeyeceginden dolayı yazamıyorum bana mailden ulasabilirsiniz herkese iyi günler...
selam kızlar ben internette bu yazıyı görünce üye oldum foruma,yıllardır takip ediyorum zaten çok faydalı bilgiler paylaşılıyor gerçekten güzel bir site,bir arkadaşımız türkiyede göz ameliyatı olduğunu söylemiş ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarını paylaşabilir mi,ben de iki yıl sonra düşünüyorum eğer risksiz başarılı bir ameliyat olucaksa.
küçüklükten beri en çok istediğim şey renkli gözlü olmaktı
bu arada bazı arkadaşlarımız yazmış doğal olun allahın verdiği şeyle uğraşmayın diye ama,kaşını aldırmak,makyaj yapmak,saç boyatmaktan bence hiç bir farkı yok bu durumun.insan kendisini nasıl güzel mutlu ve özgüvenli hissedicekse öyle olmalıdır bence.
umarım bu ameliyat türkiyede hızla gelişir,açıkcası çok heyecanlıyım
Evet yanlış duymadınız Amerika'da son 1 yıldır uygulanan bir ameliyat bu. Henüz dünyaya yayılacak kadar başarılı mı bilmiyorum ama en uzun vadede 5 yıl içinde tüm dünyada uygulamaya başlanacağını duydum. İstediğiniz göz rengine sahip olmak için lens takmaya falan gerek kalmadı yani. Ameliyatın içeriği de şu irisinizle oynuyorlar. Göze rengini veren şey iris zaten ve iris içindeki pigmentler değiştiriliyor.
(fotoğrafları da koymak isterdim ancak 100 mesajdan önce konulmuyor)
Evet yanlış duymadınız Amerika'da son 1 yıldır uygulanan bir ameliyat bu. Henüz dünyaya yayılacak kadar başarılı mı bilmiyorum ama en uzun vadede 5 yıl içinde tüm dünyada uygulamaya başlanacağını duydum. İstediğiniz göz rengine sahip olmak için lens takmaya falan gerek kalmadı yani. Ameliyatın içeriği de şu irisinizle oynuyorlar. Göze rengini veren şey iris zaten ve iris içindeki pigmentler değiştiriliyor.
(fotoğrafları da koymak isterdim ancak 100 mesajdan önce konulmuyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?