laserle olan melaninlerin yeri değiştirilen ameliyat için mi bunları söyledi,butters arkadaşımız implant taktırmış lasik onunkibu konuda bilgi edinmek için göz doktoruna gittim iyi bir doktor yurtdışında da başarılı ameliyatlara giriyo bu olay daha 2011 de yapılmaya başlanmış ve riskleri varmış aslında çok basitmiş yapması ama riske atamazmış sonradan çıkabilecek komplikasyonlar kötü sorunlara yol açabilirmiş araştırılıyomuş yani...
berrylips cnm sende fotoğrafı var mı butters ın nasıl olmuş doğalmıydı
laserle olan melaninlerin yeri değiştirilen ameliyat için mi bunları söyledi,butters arkadaşımız implant taktırmış lasik onunki
laserle olan melaninlerin yeri değiştirilen ameliyat için mi bunları söyledi,butters arkadaşımız implant taktırmış lasik onunki
ben atmasına atarım canım da butters atsa daha iyi olur şimdi bana bir nezaket gösterdi o kadar risk alıp,belki benim göndermemi istemez bana attı diye göndermiyim çünkü zaten bir kaç güne bakar çok nadir giriyor kkya ben unutmuştum istediğimi o göndermiş canım benim,bakar kkya siz beğenin onun yazısını o konuya girince görür zaten kutusunun dolduğunu öğrenir,bir de lenshacolics de yaptıran bir çocuk binlerce kişi yaptırıyor memnun olmayan 4-5 kişi oluyor ve medyaya çıkıyorlar demiş inşallah butters ın da sorunu olmaz,eskiden gözlerinde sorunu olan yaşlılara takılan kalıcı lens gib birşey olur umarım benim bir akrabam ben çocukken taktırmıştı katarakt tı galiba sorunu neyd hatırlamıyorum eski teknoloji öyle bir işlem yaparlardı senelerce de kaldı gözünde rahatsız mısın derdim yoo çok iyi sorun yok diyordu herhalde bu implant da genelde böyle oluyor
implant için dedi işte araştırıyolar daha takılan kişinin gözünde 5 sene kalıpta hakikaten sorun çıkmayan biri yok ki olsa demekki sorunsuz olabileceğini anlayıp güvenle yapılabilecekmiş türkiyede de...lazer için de zamanla beyaz bile olabilirmiş göz rengi :S çünkü pigmentleri kırıyolar sonuçta yani rengi kazıyorlar bu da gözün baya bi korunmasız olup hassaslaşması demekmiş yani çok daha zararlı güneşe falan çıkamıyosun bakamıyosun korunma tabakan yok gibi
ben fikirsel yanı tutarlı olmayan pek de mantıklı tabiatı olmayan bir çok insan gördüm alakasız bir konuda mantıkla ilgili öğretmen gibi konuşan,buraya fikir yenilik haberi paylaşan yazan birçok kişi de ruh eşini bulmuş durumda zaten kelebek etkisi falan olcağını sanmıyorum..Kızlar mrb,beni yanlış anlamayın ama hemcins olduğumuz için yazmadan es geçmek istemedim.Nasıl sırf estetik uğruna bu kadar riskli şeyleri göze alabiliyorsunuz?Sonuçta bir sağlık problemi olmadığı sürece insanların bu kadar uzuvlarına takılıp kalması gerçekten şaşırtıcı.Bakın öylesine güzel hatunlar gördüm ki inanılmaz şanssız ve mutsuz,öylesine çirkin hatunlar gördüm ki inanılmaz şanslı ve mutlu.O nedenle derler ya Allah çirkin talihi versin diye.Yani olay inanın fiziksel değil,tamamen fikirsel.Bu takıntılar birazda medyanın dayatmasından oluyor ve belli bir kesimde bundan rant elde ediyor.Ya Allah korusun sağlık dünyada tek nimet.Yazık değil mi,Allah sizi mutlaka birinin ruh eşi olarak yarattı ve siz belki ruh eşinizin en beğeneceği özelliğinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz.Olamaz mı?Yani kelebek etkisi filmindeki gibi,bu şekilde değiştireceğiniz en ufak bir şey,hayatınızın tüm geri kalanını değiştirir ve bu olumsuzda olabilir.
ben zannetmiyorum öyle bir sorun olacağını laserde,amerikan tıp makalelerinde görmüşsündür bazı yabancı siteler alıntı yapıyor 10 yıldır test amaçlı uyguluyormuş bu yöntemi bulan,bu zamana kadar kusursuzlaştırdığı anlatılmış,tek sorun gözüken glokamaya da sebep olmayacağı açıklanmış bence beyazlaşma olmaz başka bir uzman göz doktoru da yine açıklama yapmış glakomaya bile sebep olmaz zaten diye kasım ayında, bazı çevreleri çok rahatsız edecek bir buluş olduğu için çok fazla spekülasyon olması normal,koyun da kopyalanmıştı dünya ayağa kalkmıştı ya insan kopyalanırsa neye varar diye bir çok çevrenin de hiiiç işine gelmemişti,hayvan galiba normal ömrünü bile bitirdi hala insan kopyalandı mı acaba konusu bir muamma, çnkü yasak aynı ortaçağdan bugüne gelen ayıp-yasak-günah üçlüsü bugün başka şekilleri alıp tekerrür ediyor tabi ki bak yine birileri yasak günah belki ruh eşinizi bulacaksınız şuanki gözlerinizle demiş birini bulmak için yaptırıyorsunuz manasında halbuki ben ruh eşimi zaten buldum demek ki bu sebeple olmayabiliyormuş yani dar bir görüş açısı hakim,bir de göz hassasiyeti demişsin canım zaten düşük miktarda glokoması olan insanlarda ya da uzun süre lens kullananlarda da güneş ışığına güneş gözlüksüz bakamama durumu oluyor ben de yaşıyorum onu 13-14 yaşımdan beri lens kullanıyorum çünkü..
ben atmasına atarım canım da butters atsa daha iyi olur şimdi bana bir nezaket gösterdi o kadar risk alıp,belki benim göndermemi istemez bana attı diye göndermiyim çünkü zaten bir kaç güne bakar çok nadir giriyor kkya ben unutmuştum istediğimi o göndermiş canım benim,bakar kkya siz beğenin onun yazısını o konuya girince görür zaten kutusunun dolduğunu öğrenir,bir de lenshacolics de yaptıran bir çocuk binlerce kişi yaptırıyor memnun olmayan 4-5 kişi oluyor ve medyaya çıkıyorlar demiş inşallah butters ın da sorunu olmaz,eskiden gözlerinde sorunu olan yaşlılara takılan kalıcı lens gib birşey olur umarım benim bir akrabam ben çocukken taktırmıştı katarakt tı galiba sorunu neyd hatırlamıyorum eski teknoloji öyle bir işlem yaparlardı senelerce de kaldı gözünde rahatsız mısın derdim yoo çok iyi sorun yok diyordu herhalde bu implant da genelde böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?