Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

bu konuda bilgi edinmek için göz doktoruna gittim iyi bir doktor yurtdışında da başarılı ameliyatlara giriyo bu olay daha 2011 de yapılmaya başlanmış ve riskleri varmış aslında çok basitmiş yapması ama riske atamazmış sonradan çıkabilecek komplikasyonlar kötü sorunlara yol açabilirmiş araştırılıyomuş yani...

laserle olan melaninlerin yeri değiştirilen ameliyat için mi bunları söyledi,butters arkadaşımız implant taktırmış lasik onunki

laserle olan melaninlerin yeri değiştirilen ameliyat için mi bunları söyledi,butters arkadaşımız implant taktırmış lasik onunki

implantli olan lasik icin olma ihtimali daha yuksek doktorun yorumlari bence berrycim cunku melanin dokuya etki edene henuz baslanmadi test asamasinda ya
merak ettim ben de tatlisarisin bizi aydinlat gorunce

Son düzenleme:

berrylips, butters'ın gözlerini çok merak ettim acaba mail yazsam özelden,yollayabilir misin bana da? bir de fiyatı çok merak ettim?

Son düzenleme:
ben atmasına atarım canım da butters atsa daha iyi olur şimdi bana bir nezaket gösterdi o kadar risk alıp,belki benim göndermemi istemez bana attı diye göndermiyim çünkü zaten bir kaç güne bakar çok nadir giriyor kkya ben unutmuştum istediğimi o göndermiş canım benim,bakar kkya siz beğenin onun yazısını o konuya girince görür zaten kutusunun dolduğunu öğrenir,bir de lenshacolics de yaptıran bir çocuk binlerce kişi yaptırıyor memnun olmayan 4-5 kişi oluyor ve medyaya çıkıyorlar demiş inşallah butters ın da sorunu olmaz,eskiden gözlerinde sorunu olan yaşlılara takılan kalıcı lens gib birşey olur umarım benim bir akrabam ben çocukken taktırmıştı katarakt tı galiba sorunu neyd hatırlamıyorum eski teknoloji öyle bir işlem yaparlardı senelerce de kaldı gözünde rahatsız mısın derdim yoo çok iyi sorun yok diyordu herhalde bu implant da genelde böyle oluyor

implant için dedi işte araştırıyolar daha takılan kişinin gözünde 5 sene kalıpta hakikaten sorun çıkmayan biri yok ki olsa demekki sorunsuz olabileceğini anlayıp güvenle yapılabilecekmiş türkiyede de...lazer için de zamanla beyaz bile olabilirmiş göz rengi :S çünkü pigmentleri kırıyolar sonuçta yani rengi kazıyorlar bu da gözün baya bi korunmasız olup hassaslaşması demekmiş yani çok daha zararlı güneşe falan çıkamıyosun bakamıyosun korunma tabakan yok gibi

aynı şeyi düşündüm katarakt ameliyatı olur gibi şeffaf lens yerine kalıcı renkli lens takılır ve lazere göre daha az riskli gibi ama başka bi yöntemde mi varmış bide boya sıkılarak da yapılıyormuş dövme gibi falan rengi seçiosun ama boya tutarmı sonucu ne çıkar ilginç :Ss yakında patlıcak bunların hepsi biraz dhaa beklemek lazım

Kızlar mrb,beni yanlış anlamayın ama hemcins olduğumuz için yazmadan es geçmek istemedim.Nasıl sırf estetik uğruna bu kadar riskli şeyleri göze alabiliyorsunuz?Sonuçta bir sağlık problemi olmadığı sürece insanların bu kadar uzuvlarına takılıp kalması gerçekten şaşırtıcı.Bakın öylesine güzel hatunlar gördüm ki inanılmaz şanssız ve mutsuz,öylesine çirkin hatunlar gördüm ki inanılmaz şanslı ve mutlu.O nedenle derler ya Allah çirkin talihi versin diye.Yani olay inanın fiziksel değil,tamamen fikirsel.Bu takıntılar birazda medyanın dayatmasından oluyor ve belli bir kesimde bundan rant elde ediyor.Ya Allah korusun sağlık dünyada tek nimet.Yazık değil mi,Allah sizi mutlaka birinin ruh eşi olarak yarattı ve siz belki ruh eşinizin en beğeneceği özelliğinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz.Olamaz mı?Yani kelebek etkisi filmindeki gibi,bu şekilde değiştireceğiniz en ufak bir şey,hayatınızın tüm geri kalanını değiştirir ve bu olumsuzda olabilir.

Son düzenleme:

ben zannetmiyorum öyle bir sorun olacağını laserde,amerikan tıp makalelerinde görmüşsündür bazı yabancı siteler alıntı yapıyor 10 yıldır test amaçlı uyguluyormuş bu yöntemi bulan,bu zamana kadar kusursuzlaştırdığı anlatılmış,tek sorun gözüken glokamaya da sebep olmayacağı açıklanmış bence beyazlaşma olmaz başka bir uzman göz doktoru da yine açıklama yapmış glakomaya bile sebep olmaz zaten diye kasım ayında, bazı çevreleri çok rahatsız edecek bir buluş olduğu için çok fazla spekülasyon olması normal,koyun da kopyalanmıştı dünya ayağa kalkmıştı ya insan kopyalanırsa neye varar diye bir çok çevrenin de hiiiç işine gelmemişti,hayvan galiba normal ömrünü bile bitirdi hala insan kopyalandı mı acaba konusu bir muamma, çnkü yasak aynı ortaçağdan bugüne gelen ayıp-yasak-günah üçlüsü bugün başka şekilleri alıp tekerrür ediyor tabi ki bak yine birileri yasak günah belki ruh eşinizi bulacaksınız şuanki gözlerinizle demiş birini bulmak için yaptırıyorsunuz manasında halbuki ben ruh eşimi zaten buldum demek ki bu sebeple olmayabiliyormuş yani dar bir görüş açısı hakim,bir de göz hassasiyeti demişsin canım zaten düşük miktarda glokoması olan insanlarda ya da uzun süre lens kullananlarda da güneş ışığına güneş gözlüksüz bakamama durumu oluyor ben de yaşıyorum onu 13-14 yaşımdan beri lens kullanıyorum çünkü..

ben fikirsel yanı tutarlı olmayan pek de mantıklı tabiatı olmayan bir çok insan gördüm alakasız bir konuda mantıkla ilgili öğretmen gibi konuşan,buraya fikir yenilik haberi paylaşan yazan birçok kişi de ruh eşini bulmuş durumda zaten kelebek etkisi falan olcağını sanmıyorum..

okuduklarimdan benm de anladigim doal mavi goz ne kdr hassas ise bu ameliyat sonrasinda da o sekilde olacak ekstra bir durum yok sanirim. asil koruyan kisim gozun arka tarafinda ve bu lazer sadece ust tabakadaki melanine etki eden birsey olacak. sadece glucoma konusu vardi onu da yeni yayin yaparak acikladilar ben de bu sekilde biliyorum tabi ki kesinlikle uzman degilim. lazer ile goz numarasi duzeltilebiliyorsa bu da cok cok imkansiz birsey gibi gelmiyor bana aslinda lazer teknolojisi surekli ilerliyor.. yeni cikan birsey oldugu icin tepki cekecektir ki oyle de olmasi gerekir bakalim test sonuclari nasil olacak. daha cok guncelleme yapsalar keske.

glucoma icin yayinladiklari bu => http://www.stromamedical.com/Public_Papers/Glaucoma.pdf
link verebiliyor muyuz emin deilim :18:

Son düzenleme:
bir de soyle bir quote yapayim gunese hassasiyet konusunda tabi her doktor farkli goruste olabilir hicbir bilgim olmadigimdan ben de bilemiyorum tabi sadece gordum ve paylasiyorum:

I'm a retired ophthalmic surgeon from Long island, NY. I disagree with both doctors quoted in this article. Firstly, if the frequencies used by the Lumineyes laser are photoabsorbed by the brown pigment on the front surface of the iris (as I understand they are), then they will pass right through the clear cornea with no absorption at all. So the idea that it will cause cataracts is completely unfounded. Moreover, the LASIK frequency IS absorbed by the cornea, and hundreds of these procedures are performed every day with no incidence of cataracts.

Secondly, it is the pigment lining the inside of the eye (the retina and back side of the iris)--not the pigment on the front side of the iris--that protects the eye from such things as glare and double vision. My understanding is that the Lumineyes laser only affects the pigment on the front side of the iris. If what you are saying were true, all blue-eyed people would be blind because they have no pigment on the front side of their iris.

lazer olayında yeşil gözlüler çok şanssız sanırım implant yerine lazerle tedavi daha mantıklı gibi ama kahverengi pigmenti yok ettikleri için onlar maviye dönemezler ühü

sağol canım cevabın için .ne zaman girer acep,çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu.peki sadece gözleri kesip yollasan

Son düzenleme:
selam kızlar ben internette bu yazıyı görünce üye oldum foruma,yıllardır takip ediyorum zaten çok faydalı bilgiler paylaşılıyor gerçekten güzel bir site,bir arkadaşımız türkiyede göz ameliyatı olduğunu söylemiş ameliyat öncesi ve sonrası fotograflarını paylaşabilir mi,ben de iki yıl sonra düşünüyorum eğer risksiz başarılı bir ameliyat olucaksa.
küçüklükten beri en çok istediğim şey renkli gözlü olmaktı
bu arada bazı arkadaşlarımız yazmış doğal olun allahın verdiği şeyle uğraşmayın diye ama,kaşını aldırmak,makyaj yapmak,saç boyatmaktan bence hiç bir farkı yok bu durumun.insan kendisini nasıl güzel mutlu ve özgüvenli hissedicekse öyle olmalıdır bence.
umarım bu ameliyat türkiyede hızla gelişir,açıkcası çok heyecanlıyım

arkadaşlar ben biraz önce dr ayhan başoğlu ile görüştüm bir arkadasımız istanbulda kendisine bu ameliyatı yaptırdıgını söylemiş.az önce görüştüm doktorla telefonda.bu ameliyat türkiye de yapılmıyormuş Panama'daki doktorlar yapıyormuş yalnızca.burda yapıldıgı bilgisi dogru degil ne yazık ki.ben de yaptırmak istiyordum ama durum bu malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…