Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

brightocular mı acaba markası

anatolia göz hastanesinde dr. ayhan başoğlu yapıyor demişti bu konuda neden yanıltsın ki bizi ve resimlerde implant takılı olduğu göz bebeği kısmı implantın pupili küçük olmasına rağmen çok ışık gelince gözbebeği küçülmüş burdan belli yani hem implant olduğu hem de lens olmadığı lensi çok iyi bilirim,butters da implant takılı ve zannetmiyorum panama da yaptırdığını bence ayhan başoğlu telle bilgi vermiyordur ya da butters deneme grubunda olabilr diye düşünüyorum panama ya gittiğini zannetmiyorum hiç butters foruma uğrasa keşke ben mail atayım ona

bilmiyorum ben yaptırmak istedigim için ankara da yasadıgımdan telefonla irtibat kurdum,hatta ''nerden yayıldıysa bu bilgi,yok böyle bi şey panama daki doktorlar yapıo'' dedi dr ayhan bey.buttersdan bizzat bilgi almak lazım bu konuda.ben arada kaldım oldukça.

inşallah böyle birşey vardır benim göz renklerim birbirinden farklı biri koyu kahve diğeri ela yeşile yakın bu beni inanılmaz rahatsız ediyor tabiki Allaha şükür görüyorum ama rahatsız edici bir durum hiç kimsenin gözlerine konuşurken rahat bakamıyorum anlayacaklar diye anladıklarında hemen ayy senin gözlerin farklı diyorlar bunu kafama çok takıyorum inşallah birgün bir çözüm bulunur eşimin gözlerine hiç bakamıyorum konuşurken sürekli gözlerimi kaçırırım lens aldım ama sürekli zor kullanması kullanamıyorum

Doğal olandan daha fazla yakışacak bir renk olduğunu düşünmüyorum
bundan 10 sene sonra artık estetik yaptırmamış olmak özellik sayılacak.
çok ihtiyaç durumlarında asla karşı değilim ama küçücük burunlarını gidip estetik yaptıranlara anlam veremiyorum.
üstelik göz rengi saçla ,tenle, kaşla kombine durumdadır
nasıl kızıl saçlı ten rengi beyaz pembe arası çilli bir kadını asla saçlarını boyayarak taklit edemeyeceğimiz gibi
asla doğuştan renkli gözlü biri kadar da benimsemeyecek ve hoş durmayacaktır.

nasıl bir operasyon bu öğrenebilirmiyim başka birşey ararken dikkatimi çekti bide kendi gözüme yaptım demiştim fotoğrafınıda koysanda baksak

Ben de detaylı bilgi almak istiyorum,mailinize msj gönderdim.Umarım güvenli ve başarılı bir lazer uygulamasıdır...

hastaneyi bende aradım bu ameliyatı yapmıyorlar

Arkadaşlar bu Türkiye'de yapılan bir operasyon değil, Sağlık Bakanlığı onayı yok. Sağlık Bakanlığı izni olmadan yapılan her operasyon illegaldir. Bu tarz şeylere inanmayın. Gözlerinizi tamamen kaybedebilirsiniz.. Beş yıl içinde tüm dünyada uygulanacağı söyleniyor. Biraz daha sabır lazım isteyenlere.

Çok faşist bir yaklaşım böyle bir ameliyatın olması, acaba insanlar neden kendilerinden kurtulma derdine girişiyorlar. Güzellik anlayışını bir çift renkli göz ve sarı saçtan ibaret sayan insanların çoğalması, hatta reklam, film vs. ile böyle algılatılmaya çalışılması ne kadar üzücü. Silkelenin kendinize gelin ailenizden size miras kalan kaşınızı, gözünüzü sevin zaten gözün güzelliği renk ile değil bakışı ile ilgili bir durumdur bununda farkına varın ve bu tarz çağdışı şeylerden uzak durun.

Bence herkes başkalarının fikirlerine saygı duymalıdır,burada senin yaptığın da faşistliğe giriyor.Renkler ve zevkler tartışılmaz.Kimse sana baskı yapmıyor sen de göz rengini değiştir diye.Böyle algılarsan epilasyon yapmak bile faşistlik ona bakarsan doğduğumuz andan itibaren kendimizle ilgili hiç bir şeyi değiştirmeyelim.Bunun kendini sevmemek beğenmemekle ilgisi yok,böyle bir teknoloji çıkmasa eminim kimse göz rengim değişsin filan diye düşünmezdi.Sadece madem böyle bir şey mümkün olabilir e o zaman herkes olmak istediği görünüme kavuşsun.Ben de bu teknoloji sağlıklıysa göz rengimi değiştirmek isterim.Amacım başkasına güzel görünmek değil.Sadece kendim renkli gözü seviyorum o yüzden.Bu fikir seni rahatsız ediyorsa böyle bir başlığa girmene lüzum yoktu.

Benim yaptığım hangi anlamda faşitlik oluyor? dayatılmaya çalışılan güzellik anlayışına karşı çıkarak mı? eğer ben sadece renkli göz çirkindir herkes koyu gözlü olmalıdır gibisinden bir yorum yapmış olsaydım haklı olma payın olurdu ama ben insanların kendi olamama durumlarına, kendilerinden sıkılmalarına, renkli göz sevdalarına gönderme yaptım ayrıca sence göz gibi hassas bir organ üzerinde bu kadar gereksiz bir ameliyat yapılması ne kadar doğru? amacın güzel görünmek değil ama kesinlikle sana dayatılan güzellik anlayışından ötürü renkli gözlüleri güzel bulman, oturda neden renkli gözü seviyorum diye düşün.

Bence sen kendi kendine dayatmışsın sarışın renkli gözlülüğün güzel olduğunu.Benim çevremdeki herkez esmerleri seviyor Türk erkeklerinin çoğunluğu da esmer kadınları beğeniyor.Burada sen kendi kendine alınmışsın birileri seni esmersin diye eziklemiş sanırım hıncını bu başlıktan çıkartıyorsun hiç kusura bakma ama böyle.Göz hassas bir organ merak etme ben gözlerimi riske atıcak kadar renkli gözlü olayım hastası değilim.Ben de araştırıyorum aklım fikrim var.Göze lens yerleştirilmesini sağlıklı bulmuyorum benim onayladığım lazerle göz değişikliği yapılan ameliyat.Kendimi bi çift renkli göz için kör etcek değilim.Renkli gözü sevme nedenim de sevdiğim renklerle alakalı birşey kahverengi rengi her konuda sevmemişimdir asla kahve tonlarında giyinmem.Kimse bana bu konuda bir dayatmada bulunmuyor göz rengim zaten açık kahve-ela arası.Ama ben daha mavi olsun istiyorum bu benim tercihim seni hiç ama hiç ilgilendirmeyen birşey yani.Az önce dediğim gibi bu konu seni rahatsız ediyorsa bu başlığa girme.Bu başlığa yorum yapanların senin fikirlerine ihtiyacı yok kimse sana danışıcak değil.Ben nasıl senin fikirlerine saygılıysam gelip sana kahverengi gözlü olma demiyorsam sen de benim fikirlerime saygı göstermek zorundasın.

evet faşistlik insanları kalıplara sokmak,sen dur bakalım sen şöyle olacaksın,şunu yapma,bunu yapman doğru değil diye ders verip dayatma yapmaktır,neler yapacağına,nasıl ve nerede yaşayacağına -zamanında olanlardan türemiş bir kavramdır faşizm- yani karşısındaki insanın ne yapacağına karar vermeye çalışmaktır bu kadar net yani arkadaşım...

Konunun tamamini okumadim malum, ama cok yakindan tanidiginiz, bir dizi oyuncusu hatta su siralar baba oldu diye bildigim mavi gozlu bir erkek oyuncu bu operasyonu gecirmis basarili sonuc elde etmis hastalardan birisi.. colored iris'den bahsetmiyorum yalniz.. o cok yeni bi uygulamaydi ve izni alamadi zaten isik gecirgenligini azalttigindan operasyonu geciren iki hastadan birinin tek gozunu kaybettigini biliyorum amerikada..

her neyse digeri yani bizim turk sanatcinin gecirdigi operasyon yaklasik 10-15 yil oncesine dayaniyor ve lazer uygulamasi ... o donem henuz taninmiyordu .. bu tarz operasyonlarin kesin basariya ulastigindan bahsetmek icinse uzun zamana ihtiyac var ..nihayetinde ameliyatlardan sonra 30 yil sorunsuz yasayip, 30. yilda kor olmakta var..gelip burda ben ameliyat oldum sudur budur diyenlere de prim vermeyin.. maliyeti 100-200.000 dolar arasinda degisiyor turkiye icin .. Bu konularda bilgileri ilgili kisilerden alin her doktora guvenmeyin ! para icin gozlerinizi bile alirlar elinizden..

bu arada adamin adini buraya yazmiyorum , ogrenmek isteyen olursa ozelden yazin.

Son düzenleme:

Sevgili arkadaşım konuyu nerden nereye taşımışsın... kendi kendime sarışın renkli gözlülüğü dayatmamdan, sonracıma kendime eziklememden:) hıncımı burda çıkarmamdan valla sana kocaman bir bravo acaba esmer bir toplumda neden reklamların % 85'inde sarışın, renkli gözlü insanlar oynatılıyor ve yahut neden kapkara insanlar kaşına gözüne bakmadan saçını sarıya boyatıyor, renkli canavar vari lensler takıyor böyle bir gerçekler zinciri var, ayrıca vakti zamanında bu yöntem üstün alman ırkı yaratmak amacıyla Cermen soyundan gelen ari ırktan doğan çocukların gözlerinin başka bir renk olması durumunda, bunları mavi yapabilmek için deneyler yapıyor ve bunların sonucunda elde ettiği sıvıları esirlerin göz bebeklerine şırınga ile enjekte ediyordu ve sonuç olarak birçok insanın kör olmasına ve ölmesine yol açmıştı. Benim amacım ders vermek değil insanların artık kendini sevmediği, kendinden olabildiğince sıkıldığı bir toplumda muhakkak ki birilerini daha üstün görüp, aşağılık kompleksine kapılmalar olacaktır. Kimseye ne yapması, neyi yapmaması gerektiğini söylemek benim haddim değil bir de bu açıdan düşünmenizi istedim sadece.

Ve son olarak benim fikirlerime saygı duyduğunu söylüyorsun ama kalkıp böyle bir başlığa girme o zaman diyorsun, bu başlığı açanlar her fikirden insanın düşüncelerini almak için açmış, ben burda farklı düşünenler girmesin gibi bir misyon görmedim.

Aynı şeyleri ikişer üçer kere yazmana gerek yoktu ben seni gayet iyi anlayabiliyorum merak etme Dizilerde filmlerde neden renkli gözlü hatunları oynattıklarını bana değil senaristlere sor onları bulup ben seçmiyorum:)Hiç bir şekilde aşağılık kompleksim de yok beni tanısan anlardın.Ben burada renkli gözlü olmak istiyorum diye ağlanmıyorum sadece yeni bir teknoloji gelişiyor onu yakından takip ediyorum,ilgiliyim,sağlıklıysa ben de yaptırmak isterim.Çünkü renkli gözleri daha çok seviyorum.Güzelliğin göz renginde değil bakışlarda olduğunu gayet iyi biliyorum merak etme.Yine göz rengini değiştirmek için yapılan sağlıksız uygulamalardan bahsetmişsin yazdıklarımı okusaydın benim zaten göz sağlığına önem verdiğimi fark ederdin.Ben ve benim gibi bu ameliyatı takip eden arkadaşlarımın göz rengi uğruna sağlıksız bir şey yapmayacağını düşünüyorum.Buraya yazan arkadaşlarımda herhangi bir ego eksikliği olduğunu düşünmüyorum.Lens takanları da eleştirmişsin kusura bakma böyle bir hakkın yok takan takar kimi insana da gayet güzel yakışıyor ön yargılarını yıkman lazım.En önemlisi de insanların fikirlerine saygı duyman lazım.Bu konuşmayı daha çok uzatmak istemiyorum bu başlığın amacından sapılarak gereksiz bir tartışmaya doğru yol alıyor çünkü yorumlarımız.Bu konuyu okuyan arkadaşlar göz ameliyatı ile ilgili bilgi almak istiyorlar,senin benim fikirlerimi okumak değil.Neyse canım benim umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Senin zevklerin sende benim zevklerim bende kalsın.

yani sizde kesin kavram kargaşası var,40 lı yıllarda hitlerin emriyle nazi doktorlarının esir çocukların gözlerinin rengiyle ilgili -tabii ki zorla- yaptığı mavi göz elde etme deneylerini konu etmişsiniz,kendiniz diyorsunuz çocuklar zorla renkli gözlü yapılmak istendi,yaaani(!) gözrengine karar vermeye çalışıldı,zorla yaptırıldı,siz de zorla insanlar renkli gözlü olmasınlar kahveyle mutlu olsunlar yaptırmasınlar efendim gözlerine hiçbirşey diyorsunuz,bir de sizin baktığınız açıdan düşünmesini herhalde başarır belli bir yaşa gelmiş yetişkin insanlar estetik ameliyat yaptırabiliyorlar zaten kendi iradeleriyle ve imzalarıyla,yetişkin bir insan kendi vücudu üstünde herşeyi yapma hakkına sahiptir siz kanmayın gündemdeki yasal kısıtlama konularına onlar sadece gündem değiştirme çabaları ve çok da belli siyasetçilerin abartılı önerileri benzetmeleri ve söylemlerinden (bkz. yakın gündem)

yani kısaca telaşa gerek yok,güzel gözükmek isteyen gözüksün herhalde bilinmeyen güvensiz birşeyi yaptırmazlar konuyu ss doktorlarının deneylerine getirmeye gerek yok,bilgi paylaşmak isteyen insanlara da siz faşistsiniz sakın yaptırmayın şunu yaptırmayın bunu yaptırmayın diye dayatma getirmeye de gerek yok,kavram kargaşasıyla insanları yargılayıp suçlayıp yaftalamaya da gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…