- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.Her ameliyat olan ölseydi ohooo ben 3 kere ölmüştüm
Lütfen kötü düşünme benim babannemde kilolu 2 kez ameliyat oldu birşey olmadı.Allahin izniyle çıkarsın inşallah ameliyattan kötü düşünüp moralini bozma.Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
yakın zamanda ameliyat olmus biri olarak öncelikle korkma tasın kücükmüş bendeki 9 mm di6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Hep oğlum geliyor aklıma.anne sen ölecek mısın dedi.cok üzülüyor. Ölümden korkmanın harici oğlumu anasız bırakırsa kahrolurum.
Ameliyattan korkuyorum.uyanamamak kalp krizi geçirmek korkuları var.
Evlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.Kilolu olup ilk ameliyat olan siz değilsiniz. Lüzumsuz bir duygusallık ve dramatize hal görüyorum sizde. Oğluma doyamadım ne demek evlada hiçbir yaşta doyamaz insan. Gidin sakince ameliyatınızı olun. Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah.
Şehir hastaneleri nasıl sence.ameliyat için.yakın zamanda ameliyat olmus biri olarak öncelikle korkma tasın kücükmüş bendeki 9 mm di
laporpskopıl yapıyorlar zaten ende aynen senin gibi arabekse baglamıstım ay nasıl olcak ya ölürsem ya uyanmazsam falan ama cok sükür bisey olmuyo
tek dicem doktorunu ve hastaneni iyi ayarla öyle dandik yer olmasın eger durumun müsaitse yani kenarda 1 bilezigin bile varsa özelde olmanı tavsiye ederim ameliyattan sonra 30 dakikada bir tansiyon ve ates ölcümüne geliyorlar midem
bulanıyormu iste agrın varmu ona göre serumun etkisi cogaltalım diye ilgileniyorlar vs vs annem sigortada oldu babamın pintiliginde ameliyattan sonra 1 kere geldiler o benim sabah 1 de cıktım valla gece 1 e kadar sürekli geldiler gecede 2 saatte bi geldiler serum igne vs tansiyon diye
o yuzden hastane islerinde paraya kıyıcan
300 kilo morbit obezleri ameliyat ediyorlar, sizin korkunuz biraz fazla dramatize edilmiş gibi geldi bana. Gerçek dünyaya mı dönseniz? Ölümcül bir hastalığınız yok, olanlar ne yapsın?Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Ilk kez olacak.yargilamayin.olum geldi aklıma.ve günahlarım ve ahiret.gunahlarim için nasıl hesap verecem dedim.korktum.olmekten korktum.sonra oğlumu düşündüm.onun anasız kalmasına üzüldüm.yargilamayalim.lutfen.Sanki ölümcül hastalığa yakalanmış gibi konuşuyorsunuz.Neslican tay vardı Allah rahmet eylesin Kız kanserken bile ölümü düşünmezdi.güçlü olun
Tomografide kanser çıkacak sandım.tas deyince sevindim.de.ameliyat yapmıyorlar cihaz yokmus300 kilo morbit obezleri ameliyat ediyorlar, sizin korkunuz biraz fazla dramatize edilmiş gibi geldi bana. Gerçek dünyaya mı dönseniz? Ölümcül bir hastalığınız yok, olanlar ne yapsın?
heleki onlar adamın yoksa ısın zor genede bir arastır ama sigorta sonucta yani özel odan yok refakatcın sigortada kadın olmak zorunda ayrı odan yok vs vs bunlar benim icin sıkıntı cünkü çişe bile esin götürüyo cünkü kilotu indirip kaldıramıyosun ben cok rahat ettim esim kaldı zaten odam genis kendime ait hemsireler vızır vızır yarım saatte bi geldiler ne istiyoranız söyleyin vs diye burda önemli olan kısının rahatlıgı baskalarıyla aynı odada rahat edebilcen mi esin kalamıcakŞehir hastaneleri nasıl sence.ameliyat için.
Annem de yüz kilo safra kesesi ameliyatı oldu. Sorun olmadı çok şükür. Bence psikolojik olarak iyi değilsiniz. Korkulacak bir şey yok çok şükür.
Ben bubu hafta içinde cumaya kadar olmam.lazimheleki onlar adamın yoksa ısın zor genede bir arastır ama sigorta sonucta yani özel odan yok refakatcın sigortada kadın olmak zorunda ayrı odan yok vs vs bunlar benim icin sıkıntı cünkü çişe bile esin götürüyo cünkü kilotu indirip kaldıramıyosun ben cok rahat ettim esim kaldı zaten odam genis kendime ait hemsireler vızır vızır yarım saatte bi geldiler ne istiyoranız söyleyin vs diye burda önemli olan kısının rahatlıgı baskalarıyla aynı odada rahat edebilcen mi esin kalamıcak
ayrıca ameliyatını eylüle kadar kesinlestir cünkü kovıt sürecinde tüm sigorta hastaneleri ameliyat yapmıyor muhtemel eyülde yine kovıt patlar diye sigortada ameliyatlar ertelenebilir yani koma dısında ameiyat yapmadılar gecen sene bende doktorumu bulana kadar arastırmıstım sonra özelde anlastım miss gibi sükür oldum cıktım
Özel oda vs umrumda değil.bir gece kalacam.guvenilirlik önemliheleki onlar adamın yoksa ısın zor genede bir arastır ama sigorta sonucta yani özel odan yok refakatcın sigortada kadın olmak zorunda ayrı odan yok vs vs bunlar benim icin sıkıntı cünkü çişe bile esin götürüyo cünkü kilotu indirip kaldıramıyosun ben cok rahat ettim esim kaldı zaten odam genis kendime ait hemsireler vızır vızır yarım saatte bi geldiler ne istiyoranız söyleyin vs diye burda önemli olan kısının rahatlıgı baskalarıyla aynı odada rahat edebilcen mi esin kalamıcak
ayrıca ameliyatını eylüle kadar kesinlestir cünkü kovıt sürecinde tüm sigorta hastaneleri ameliyat yapmıyor muhtemel eyülde yine kovıt patlar diye sigortada ameliyatlar ertelenebilir yani koma dısında ameiyat yapmadılar gecen sene bende doktorumu bulana kadar arastırmıstım sonra özelde anlastım miss gibi sükür oldum cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?