- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Evet. Su aralar biraz arayi actim ama gel diye söylüyor gittigimde.Üç haftada bir doktora mi gidiyorsunuz.gercekten mi?
Neden en kötusunu dusunuyorsunuz ameliyatta risk var doğru ama kalp ameliyati olan var organ nakli olan var . Doğumdan ölen bile var .Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Paranoyak misiniz acaba çünkü normal degil bu kadar abartmak.Tomografide kanser çıkacak sandım.tas deyince sevindim.de.ameliyat yapmıyorlar cihaz yokmus
Arastırma hastanelerıne gıdın .Oncelıkle doktor arastırın.Burada harıka onerıler verılıyor .Allah kolaylık versın .Ne ölmesi allah korusun6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Hep oğlum geliyor aklıma.anne sen ölecek mısın dedi.cok üzülüyor. Ölümden korkmanın harici oğlumu anasız bırakırsa kahrolurum.
Ameliyattan korkuyorum.uyanamamak kalp krizi geçirmek korkuları var.
Her amalıat olan ölseydi ohoooo kimse kalmazdı .Sakin ol6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Hep oğlum geliyor aklıma.anne sen ölecek mısın dedi.cok üzülüyor. Ölümden korkmanın harici oğlumu anasız bırakırsa kahrolurum.
çok geçmiş olsun. inşallah acil şifalar bulursunuz6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Stent alinirken erkeklere mesafe uzun oldugu icin sedasyon verip kafinlarda gerek gormuyorlarmis. Urologum oyle demisti. Eger dusuremezsem ben de olacaktim cunku bobrek tasi için. Ben de aldiramam canlı canlı demistim.canlı canlı ercp yaptılar amanın stend alcaklar 1 ay sonra narkoz vermeleri için hastaneyi inleticem:)
aaa bu konuda mı hortladıııı.yaşasınnnn
Manolya’nın konuları mümkünse hiç hortlamasın, tarihin karanlık sayfalarına gömülsün.aaa bu konuda mı hortladıııı.yaşasınnnn
Lakin sen hortlatmışsın şimdi.
DayanamadımLakin sen hortlatmışsın şimdi.
Ilk kez olacak.yargilamayin.olum geldi aklıma.ve günahlarım ve ahiret.gunahlarim için nasıl hesap verecem dedim.korktum.olmekten korktum.sonra oğlumu düşündüm.onun anasız kalmasına üzüldüm.yargilamayalim.lutfen.
Merhba bende de 10-15 gündür vücudumda elimde başlayıp tüm vücuduma yayılan seğirmeler var bende aklımı yitirmek üzereyim als miyim diye. Pazartesi nörolojiye gideceğim ama gitmektende korkuyorumameliyattan inşallah sorunsuz sağ salim çıkacaksınız ona eminiz inşallah, ama bence çıkınca bir psikiyatriste görunun. bende yaygın anksiyete var ve ben böyle hissederim başım ağrısa bile (çevremde kimse bilmez anksiyetem olduğunu, kimseye bela değilim yani) ama insanı içten yiyen bitiren bir rahatsızlık. belki sizde de benzer bir şey vardır.
ben en ufak bir göz seğirmesini ms' e yoruyorum, yuzumdeki kaşıntıyı lupus a,bacağımın ağrımasını uyuşmasını als ye. o yuzden sizi anlayabiliyorum.
Konu 2021 yılının konusu. Farkında mısınız?Merhba bende de 10-15 gündür vücudumda elimde başlayıp tüm vücuduma yayılan seğirmeler var bende aklımı yitirmek üzereyim als miyim diye. Pazartesi nörolojiye gideceğim ama gitmektende korkuyorumpsikiyatriye hiç gitmedim ama sağlık konusunda çok perişan oluyrum harap oluyorum hep en kötüsünü düşünüyorum çocuğum annesiz kalcak diye oturup ağlıyorum. Bende bunları anksiyeteden dolyı mı yaşıyorum? Sürekli kendimi dinliyorum seğirmelerimi kontrol ediyorum. Yatmak ve sürekli araştırmak istiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Çok korkuyorum
Olabilir bu konu hakkında konusanlar belki görüp destek olabilir diye yazdım.Konu 2021 yılının konusu. Farkında mısınız?
Kendi konunuzu açarsanız daha verimli olur. Siz bilirsiniz.Olabilir bu konu hakkında konusanlar belki görüp destek olabilir diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?