Ameliyat olacagim ama nasil????

Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Neden en kötusunu dusunuyorsunuz ameliyatta risk var doğru ama kalp ameliyati olan var organ nakli olan var . Doğumdan ölen bile var .
Su an evde yemek yiyorum vaktim dolduysa takilir nefes boruma ölür giderim . Kilo ile alakasi yok korkmayin ve gidin ameliyat olun sagliginiza kavusun.

Arastırma hastanelerıne gıdın .Oncelıkle doktor arastırın.Burada harıka onerıler verılıyor .Allah kolaylık versın .Ne ölmesi allah korusun

Her amalıat olan ölseydi ohoooo kimse kalmazdı .Sakin ol

çok geçmiş olsun. inşallah acil şifalar bulursunuz

canlı canlı ercp yaptılar amanın stend alcaklar 1 ay sonra narkoz vermeleri için hastaneyi inleticem:)
Stent alinirken erkeklere mesafe uzun oldugu icin sedasyon verip kafinlarda gerek gormuyorlarmis. Urologum oyle demisti. Eger dusuremezsem ben de olacaktim cunku bobrek tasi için. Ben de aldiramam canlı canlı demistim.

Merhba bende de 10-15 gündür vücudumda elimde başlayıp tüm vücuduma yayılan seğirmeler var bende aklımı yitirmek üzereyim als miyim diye. Pazartesi nörolojiye gideceğim ama gitmektende korkuyorum psikiyatriye hiç gitmedim ama sağlık konusunda çok perişan oluyrum harap oluyorum hep en kötüsünü düşünüyorum çocuğum annesiz kalcak diye oturup ağlıyorum. Bende bunları anksiyeteden dolyı mı yaşıyorum? Sürekli kendimi dinliyorum seğirmelerimi kontrol ediyorum. Yatmak ve sürekli araştırmak istiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Çok korkuyorum

Konu 2021 yılının konusu. Farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…