Ameliyat olacagim ama nasil????

Siz hasta olduğunuz için duygusallasmissiniz Allah'ın izniyle çıkarsınız ameliyattan şehir Hastanesi'nde yaptırın pozitif düşünün herşey güzel olacak deyin geçmiş olsun Allah sifanizi versin

Şakamısın ölüm riski yüksek bir operasyon değil bu hatta yok gibi riski eşimde oldu. Hem de virüsün en patladığı zamanda. Ertesi günde eve döndü . Yazdıklarınız normal değil

Parası yoksa ne yapsın? Tüm ülke özele mi gitsin iyi tedavi orda diye? Araştırma hastaneleri de gayet kaliteli tedavi sunuyor

Kıyamam
Ameliyat ve genel anestezi benim de korkum
İlk kez olacaksanız korkmanız normal
Ben de şimdiden doktorla anlaştım, sezaryen olursa genel olmasın nolur diye..

Çok geçmiş olsun
Ameliyattan çıkınca diyeceksiniz ki aman bu da neymiş, boşuna üzülmüşüm

Yargılamadım güçlü olmanız için biraz sert yazmış olabilirim.bana mide ameliyatı olma olan herkes ölüyo bile dediler umrumda olmadı.önemli olan benim sağlığımın yerine gelmesiydi.çok şükürki sağlıklıyım.hiç düşünmedim ölümü ve ameliyattan çıkıcam kızımın ihtiyaçlarını daha rahat karşılayacağım dedim.

Kiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Ay lütfen öyle düşünmeyin. Benim narkoz alerjim var. Narkozu verdikleri an kıpkırmızı oluyormusum. Buna rağmen en az 10 kere narkoz aldım. Artık sayamıyorum. Drlar çok iyi zaten senin kilonu hesaba katarak vercek narkozu

Çocuğu da korkutmayın yahu. Dramatize etmişsiniz iyice durumu.

Sen de hiç korkma. Hiç birşey anlamadan hop bebiş koynunda sağlıkla gelsin miniğin

Bende 4ay önce safra kesesi ameliyatı oldum taşlarla dolmuş kesem. Çook agrılarım vardı. 3yavrum var en küçüğü 1buçuk yaşında. Onları bırakmak çok zor oldu tabi hele bebeğimi. Ama iyi olmak zorundaydım onlar için. Ameliyat kelimesi bile insanı ürpertiyor ama yapacak bir şey yok Allaha sıgınıp dua edip girdim. Çokda rahat geçti. Bir gece hastanede kaldım sonra evime. Sizde tabii korkacaksınız ama panik yapmayın kendinizi bırakmayın. Çok geçmiş olsun şimdiden

Dayım 120 kiloyla felç oldu yürüyemedi bel fıtığından ve ameliyata alındı omurilikten fıtık çıkardılar yine de çok iyi geçti böbrek taşında birşey yok ki lazerle parçalayıp küçültecekler alacaklar belki kırarlar düşürün diye beklerler yani duyan da beyin ameliyatı sanar en yaygın yapılan şeylerden bunlar fazlaca abartıyorsunuz böyle olursanız çocuklarda korkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…