- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Siz bence psikolojik destek almalı tavsiyemi ciddi ciddi düşününKeşke amaç dikkat çekmek olsa.
Şakamısın ölüm riski yüksek bir operasyon değil bu hatta yok gibi riski eşimde oldu. Hem de virüsün en patladığı zamanda. Ertesi günde eve döndü . Yazdıklarınız normal değilEvlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
Parası yoksa ne yapsın? Tüm ülke özele mi gitsin iyi tedavi orda diye? Araştırma hastaneleri de gayet kaliteli tedavi sunuyorheleki onlar adamın yoksa ısın zor genede bir arastır ama sigorta sonucta yani özel odan yok refakatcın sigortada kadın olmak zorunda ayrı odan yok vs vs bunlar benim icin sıkıntı cünkü çişe bile esin götürüyo cünkü kilotu indirip kaldıramıyosun ben cok rahat ettim esim kaldı zaten odam genis kendime ait hemsireler vızır vızır yarım saatte bi geldiler ne istiyoranız söyleyin vs diye burda önemli olan kısının rahatlıgı baskalarıyla aynı odada rahat edebilcen mi esin kalamıcak
ayrıca ameliyatını eylüle kadar kesinlestir cünkü kovıt sürecinde tüm sigorta hastaneleri ameliyat yapmıyor muhtemel eyülde yine kovıt patlar diye sigortada ameliyatlar ertelenebilir yani koma dısında ameiyat yapmadılar gecen sene bende doktorumu bulana kadar arastırmıstım sonra özelde anlastım miss gibi sükür oldum cıktım
Yargılamadım güçlü olmanız için biraz sert yazmış olabilirim.bana mide ameliyatı olma olan herkes ölüyo bile dediler umrumda olmadı.önemli olan benim sağlığımın yerine gelmesiydi.çok şükürki sağlıklıyım.hiç düşünmedim ölümü ve ameliyattan çıkıcam kızımın ihtiyaçlarını daha rahat karşılayacağım dedim.Ilk kez olacak.yargilamayin.olum geldi aklıma.ve günahlarım ve ahiret.gunahlarim için nasıl hesap verecem dedim.korktum.olmekten korktum.sonra oğlumu düşündüm.onun anasız kalmasına üzüldüm.yargilamayalim.lutfen.
Ay lütfen öyle düşünmeyin. Benim narkoz alerjim var. Narkozu verdikleri an kıpkırmızı oluyormusum. Buna rağmen en az 10 kere narkoz aldım. Artık sayamıyorum. Drlar çok iyi zaten senin kilonu hesaba katarak vercek narkozuKiloluyum 100 kilo.ilk kez olacağım.ogluma doyamadim ben...anlatması zor.
Çocuğu da korkutmayın yahu. Dramatize etmişsiniz iyice durumu.Evlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
Sen de hiç korkma. Hiç birşey anlamadan hop bebiş koynundaKıyamam
Ameliyat ve genel anestezi benim de korkum
İlk kez olacaksanız korkmanız normal
Ben de şimdiden doktorla anlaştım, sezaryen olursa genel olmasın nolur diye..
Çok geçmiş olsun
Ameliyattan çıkınca diyeceksiniz ki aman bu da neymiş, boşuna üzülmüşüm
K.k teyzeleri olarak bekliyoruz bebişiSen de hiç korkma. Hiç birşey anlamadan hop bebiş koynundasağlıkla gelsin miniğin
Sen de hiç korkma. Hiç birşey anlamadan hop bebiş koynundasağlıkla gelsin miniğin
Aynen öyle. Mis gibi de cennet kokar o şimdiK.k teyzeleri olarak bekliyoruz bebişi
allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Aynen öyle. Mis gibi de cennet kokar o şimdi
Amin her zaman duamdır o benim. Her oğlumu sevisimde dua ederim. İsteyem herkese Allah bu duyguyu yaşatsınallah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?