- 17 Ağustos 2011
- 24.734
- 155.785
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Cocugun psikolojisini kevgire cevirmeyin lutfen bunun icin once siz yardim alin.Evlâdım keşke benden nefret etse, eksikliğimi hissetmese bu kadar üzülmezdim.olecen mi anne dedi.olumume üzülmem de onun benin için üzülmesi kahreder beni.evladim su an yanımda da değil istanbulda annemin yanında.anne beni al özledim seni dedi.oyle bir sarilesin var ki meleğime.
Böbrek fonksiyonlarım bitmek üzere ve ben çok kötü bir durumdaydım.kiloluyum.disardan tas kırma kilolularda basarisiz olabiliyormuş.ameliyat önerildi.ben de ameliyat oldum.ay sonu stend çıkacak.boylesi iyi oldu.memnunum.aninda sonuç aldım.Ben de kiloluyum. Safra kesesi ameliyatimi olali bugün tam 1 ay oldu. Deli gibi korkuyordum basit bir ameliyat olsa da. Ama gecip gitti bile.
Bobrek tasi bende de vardi. Hatta benimki yaklasik 1 cm idi. Agrisi bana yerleri tirmalatti. Ama düşürdüm kendisini. 6 mm tas icin ameliyat ilk kez duydum. Tas kirma unitesi yok mu acaba?
Evet benim de iki böbreğim ayni anda sismisti. Ama benim tasim büyüktü.Böbrek fonksiyonlarım bitmek üzere ve ben çok kötü bir durumdaydım.kiloluyum.disardan tas kırma kilolularda basarisiz olabiliyormuş.ameliyat önerildi.ben de ameliyat oldum.ay sonu stend çıkacak.boylesi iyi oldu.memnunum.aninda sonuç aldım.
Kontrole gidecegim 3 ayda bir öyle düşünüyorum.kendime beslenme planı olusturdum.kendim için yapılabilecekleri yapıyorum.daha böbreğimde milimetrik ufak taşlar kaldı.babamda da vardı.babam bir böbreğini taş yüzünden kaybetti.o yüzden temkinliyimEvet benim de iki böbreğim ayni anda sismisti. Ama benim tasim büyüktü.
Cok sukur düşürdüm ama doktor idrarimin asidik yapıda oldugunu bu yuzden bobreklerimin tas üretmeye meyilli oldugunu söyledi. Dusurduk ama kurtulamicaz sanirim.
Ben düşürdüğüm halde 3 gaftada bir cagiriyor doktorum.Kontrole gidecegim 3 ayda bir öyle düşünüyorum.kendime beslenme planı olusturdum.kendim için yapılabilecekleri yapıyorum.daha böbreğimde milimetrik ufak taşlar kaldı.babamda da vardı.babam bir böbreğini taş yüzünden kaybetti.o yüzden temkinliyim
Sizin durumunuz sadece ameliyatla ilgili değilInsan bilmediği şeyden korkar.Korkum doğaldı.korku duygumu da sevgiyle kucaklıyorum.ameliyat oldum iyi geçti.ay sonunda ikinci kez ameliyat olacağım.heyecanli değilim.YAsanmislik ciddi anlamda onemli
Üç haftada bir doktora mi gidiyorsunuz.gercekten mi?Ben düşürdüğüm halde 3 gaftada bir cagiriyor doktorum.
Bende de kucuk taslar halen var.
Artık negatif bakmıyorum hayata.psikolojik destek alıyorum kasımdan bu yana ve bayağı bir iyiyim ama bilmediğim şeylerden halen korkuyorum.canimiz tatlı.Sizin durumunuz sadece ameliyatla ilgili değil
Önceki konularınızı hatırlıyorum
Her şeye negatif bakıyorsunuz.
Çok yalnızım şöyleyim böyleyim.
Size yardımcı olmaya çalışan kimseyi dinlemiyorsunuz sadece şikayet etmeyi durumu dramatize etmeyi seviyorsunuz.
Belli ki oğlunuz da bunu sizden öğrenmiş.
Sadece kendinize değil ona da zarar veriyorsunuz.
Bu hayatta hiç mi güzel bir şey yok.
Psikolojik değil diyorsunuz ama bal gibi de psikolojik.
Her birinizin yorumları benim için değerli.inanin ki dikkate aliyorumSizin durumunuz sadece ameliyatla ilgili değil
Önceki konularınızı hatırlıyorum
Her şeye negatif bakıyorsunuz.
Çok yalnızım şöyleyim böyleyim.
Size yardımcı olmaya çalışan kimseyi dinlemiyorsunuz sadece şikayet etmeyi durumu dramatize etmeyi seviyorsunuz.
Belli ki oğlunuz da bunu sizden öğrenmiş.
Sadece kendinize değil ona da zarar veriyorsunuz.
Bu hayatta hiç mi güzel bir şey yok.
Psikolojik değil diyorsunuz ama bal gibi de psikolojik.
Önceden açtığınız konulardan birinde gayet yardımcı olmaya çalıştığım asla sert bir üslup kullanmadığım mesajıma neyse yazıp cevap vermiştiniz.Her birinizin yorumları benim için değerli.inanin ki dikkate aliyorum
Gene saçmalardan seçmeler limoncudangüvenilirilik icin doktoru tanıman lazım sigortada doktoru bile göremiyon hangisi senin ameliyatına girerse
hic sigortaya gittin mi hayatında benim yazdıklarım insanı kisisel olarak ne kadar rahatlatıyor
kafan rahat oluyor en azından
,
Hatta bin kat daha iyiler özellikle arastirma hastaneleri hala öğretemedik devlet hastanelerine öyle deneyimsiz drların çalişamayacagını bazılarınaParası yoksa ne yapsın? Tüm ülke özele mi gitsin iyi tedavi orda diye? Araştırma hastaneleri de gayet kaliteli tedavi sunuyor
Şimdi bu kişiye desemki koca izmirde mr çektirmek için bütün özelleri gezdim 120 kiloyum diye sığacağım bulamadım gene gittim devlet hastanesinde çektirdim inanmaz
Hayal görmüştürsün mümkün değil olmaz öyle bir şeyŞimdi bu kişiye desemki koca izmirde mr çektirmek için bütün özelleri gezdim 120 kiloyum diye sığacağım bulamadım gene gittim devlet hastanesinde çektirdim inanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?