Ameliyat olacagim ama nasil????

Ablam da bu yıl böbrek taşından amaliyat oldu. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Olmamanız sağlığınız açısından çok daha riskli. Hem de rahatlayacaksınız ameliyat sonrası.

Siz bence psikolojik destek almalı tavsiyemi ciddi ciddi düşünün
Psikoloji ile alakası yok.
Ablam da bu yıl böbrek taşından amaliyat oldu. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Olmamanız sağlığınız açısından çok daha riskli. Hem de rahatlayacaksınız ameliyat sonrası.
Nerede oldu.ozel mi devlet mi.maliyeti ne kadar

Lütfen kendini bu kadar strese sokma ameliyat=ölüm gibi düşünme.

Hastanelerimiz hekimlerimiz dünya çapında gayet başarılılar tabiki senin kilona göre ayarlıcaklar ameliyat düzenini hiç korkma.
Yakın bi zamanda açık ameliyat oldum gayette iyiyim çok şükür.

Ben tercihimi şehir hastanesinden yana kullandım çokta memnun kaldım
Bi arkadaş hic yanina bile gelmiyolar demiş ama gayette ilgililerdi.Özel hastanelerin bi çogu hepsi degil tabiki sırf ücret artsın diye çok alakasız testler bile isteyebiliyo.

Ayrıca lütfen çocugunuz psikolojisini bozacak şeyler söylemeyin ve yapmayın.

Belki 1dk sonrasını görmeyeceksiniz nedir bu saçmalama ya
Eceli cerrahlar çağırmıyor
Ameliyat olmasanız ölmeyecek misiniz
Ona yargılama buna yargılama e siz de az mantıklı olun
Çocuğu da ne hale getirmişsiniz yazık ya
Bende ameliyat oldum oğlum yaşasııııııııın annem iyileşecek benle oynayacak diyordu
Evladım benden nefret etseydi filan yeşilçam senaryosu gibi

Öncelikle geçmiş olsun . Sakin olmaya calisin lütfen .özelde olabilirseniz olun ama hayatinda hep ozel hastaneye giden biri olarak ozeldeki ilgi doktora ve hastaneye gore degisiyor bazende abartili oluyor yani hastaya ilgiden çok hürmet gibi bir şey oyuzden durumunuzu cok zorlayacaksa devlet hastanelerimizde guzel.ozel diyede cok kiytirik adi sani duyulmamis bir hastanede olmayin paranizla rezil olursunuz . Ozelde tavsiye olarak ismi kadikoyun bir semti olan ayni isimde meshur bir kurabiye olan bir ozel var(hastane adi verilebiliyor mu bilmiyorum ama siz anladiniz) bahsettigim yer ayarinda bir ozelde olun yoksa devlet hastanesini tercih edin. Hastaligi ve durumun ciddiyetini bilmiyorum ama acil sifalar dilerim ...

Şimdiden çok geçmiş olsun kendı kendınızı sıkıntıya sokmayın lutfen çok duygusal dusunmeyın . Bulundugunuz memlekette şehir hastanesı varsa oraya gıdın su an en ıyı en son model cıhazlar malzemeler sehır hastanelerınde mevcut . Odalar mıs gıbı . Bır gece kalacakmışssınızda sorun olmaz allahın ıznıyle ...

ameliyattan inşallah sorunsuz sağ salim çıkacaksınız ona eminiz inşallah, ama bence çıkınca bir psikiyatriste görunun. bende yaygın anksiyete var ve ben böyle hissederim başım ağrısa bile (çevremde kimse bilmez anksiyetem olduğunu, kimseye bela değilim yani) ama insanı içten yiyen bitiren bir rahatsızlık. belki sizde de benzer bir şey vardır.
ben en ufak bir göz seğirmesini ms' e yoruyorum, yuzumdeki kaşıntıyı lupus a,bacağımın ağrımasını uyuşmasını als ye. o yuzden sizi anlayabiliyorum.

Merhaba, öncelikle büyük geçmiş olsun. Korkunuzu anlıyorum daha önce 4 kez ameliyat olmuş biri olarak, son ameliyatım en ağır olanıydı benim için (tiroit kanseri idim tamamı alındı) sadece onda ölüm aklıma geldi, farkında değildim, uyanırken narkozdan, ben öldüm mü diyerek uyandım. Hastane seçimine gelecek olursak iyi bir doktor bulmaya çalışın. Hastane mühim değil. Doktorum şahane idi ben küçük bir devlet Hastanesi'nde oldum ameliyatımı eşim çok kızdı bu ne biçim hastane özele gidelim dedi ama kabul etmedim çünkü doktoruma çok güveniyordum. Güvendiğim gibi de oldu özelde gördüğüm muamele gibi muamele gördüm herkes aşırı ilgilendi. 3 gün yattım sorunsuz çıktım evime. Doktorunuzu bulun stresli olduğunuzu konuşun öncesinde sakinleştirici ilaç verebilirler. Tez zamanda olmaya bakın, duruyor olması daha sıkıntı..

Acıbadem kurabiyesi mi

ya ben beyin ameliyati oldum 8 saat surdu, ben ameliyata girerken sevgilim ve babam “oh be yassy’siz 8 saat cok sukur” diye beni kizdirmaya calisiyorlardi. ki ameliyatim asiri riskliydi.

tamam kucuk de olsa bir operasyon bu ama doktorlar bunu “ameliyat” olarak bile gormuyorlar ki. kendinizi bosuna uzmeyin, etraftan size sacma sapan seyler soyleyip caninizi sikan ve oglunuzu kotu etkileyen kisiler varsa onlarla da konusmayin. cok gecmis olsun.

Oglunuza nasil aglayip sizladinizki acaba anne olecekmisim diyor birde yaninizda degilmis bukadar dramatize etmeyin alt tarafi bobrek tasi yani ne hastaliklar var caresiz

Pamukpamuk44 sakin olun lütfen.Panik bir yapınız var sanırım. İnsan tedirgin olabilir tabi ama güzel,olumlu durumları düşünün.Her insan her durum a aynı tepkiyi vermeyebiliyor anlıyorum.
Söylediğiniz ameliyat çok kolay bir ameliyat,olan bir çok tanıdık var.
Mutlaka özel hastanede olun diyene de bakmayın,devlet hastanelerinde güzel ilgi alaka var.Çocuğum iki defa ameliyat oldu gayet memnun kaldık.

İğne görünce sararan baygınlık geçiren bir erkek akrabam var,bana da tuhaf geldi ama adam korkuyor temelinde kötü bir anısı var,kan görünce de öyle.
Olur yani bize basit gelen bir durum başkasını korkutabilir.
Pamukpamuk44 başka konularda da böyle evhamlı panikseniz bencede psikolojik destek alın

Şuan annemin yanında refakatçi koltugumdan yazıyorum.Annem yaklaşık dört ay önce sancilanmaya başladı acile gittiğinde safra taşı kabala düşmüştü tıkayıp sarılık başlayıp tüm vücuda iltihap yaymaya başlamıştı.Ercp işlemi ile taşları temizlendi beş gün hastahanede yattı stent takıldı sonra tekrar ercp ile stent alınıp ameliyata hazırlanmaya başladı çünkü bu taşlar kanalı tıkayıp pankreasa zarar veriyor yada başka organlara demem o ki ameliyattan korkma ameliyat olamamaktan kork çünkü bu taşların insan vücuduna yaptığı tehlike ameliyattan daha fazla annem Bakırköy Sadi konuk hastahanesinde oldu çok şükür iyi geçti sadece şuan ağrısı var oda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…