- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Psikoloji ile alakası yok.Siz bence psikolojik destek almalı tavsiyemi ciddi ciddi düşünün
Nerede oldu.ozel mi devlet mi.maliyeti ne kadarAblam da bu yıl böbrek taşından amaliyat oldu. Çok şükür bir sıkıntısı yok. Olmamanız sağlığınız açısından çok daha riskli. Hem de rahatlayacaksınız ameliyat sonrası.
Belki 1dk sonrasını görmeyeceksiniz nedir bu saçmalama yaIlk kez olacak.yargilamayin.olum geldi aklıma.ve günahlarım ve ahiret.gunahlarim için nasıl hesap verecem dedim.korktum.olmekten korktum.sonra oğlumu düşündüm.onun anasız kalmasına üzüldüm.yargilamayalim.lutfen.
6 mm taşım üreterde bobrek genişlemiş.acil ameliyat diyor devlet hastanesi ama burada yapamayız çünkü lazer cihazımız yok diyor.yarin randevusuz şehir hastanelerini gezecem.ama büyük ihtimalle randevusuz almayacaklar.ozelde ameliyat 20000 diyorlar
Hep oğlum geliyor aklıma.anne sen ölecek mısın dedi.cok üzülüyor. Ölümden korkmanın harici oğlumu anasız bırakırsa kahrolurum.
Ameliyattan korkuyorum.uyanamamak kalp krizi geçirmek korkuları var.
Acıbadem kurabiyesi miÖncelikle geçmiş olsun . Sakin olmaya calisin lütfen .özelde olabilirseniz olun ama hayatinda hep ozel hastaneye giden biri olarak ozeldeki ilgi doktora ve hastaneye gore degisiyor bazende abartili oluyor yani hastaya ilgiden çok hürmet gibi bir şey oyuzden durumunuzu cok zorlayacaksa devlet hastanelerimizde guzel.ozel diyede cok kiytirik adi sani duyulmamis bir hastanede olmayin paranizla rezil olursunuz . Ozelde tavsiye olarak ismi kadikoyun bir semti olan ayni isimde meshur bir kurabiye olan bir ozel var(hastane adi verilebiliyor mu bilmiyorum ama siz anladiniz) bahsettigim yer ayarinda bir ozelde olun yoksa devlet hastanesini tercih edin. Hastaligi ve durumun ciddiyetini bilmiyorum ama acil sifalar dilerim ...
iste anlamıyorsun sigortada o eksik bu eksik ameliyattayken acil baska bisey gerekse bir cihaz vs yandın kaldın masada anladın öyle 1 kisi ameliyat olmus diye etmiyolar demekki sigordadan ne bekliyosun heleki sehir hastanedi diye dagın basına yapılmıs yer millletin suratı bi karıs ne doktora soru sorabilirsin ne hemsireye günde bin tane kisiyi ameliyat ediyolar
devlette gazi hastanesi 1500 tl ye oldu ablam.Psikoloji ile alakası yok.
Nerede oldu.ozel mi devlet mi.maliyeti ne kadar
3 4 haftaya yazarımK.k teyzeleri olarak bekliyoruz bebişi
Bekliyoruz valla3 4 haftaya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?