Ameliyat Olan Kayınvalide Ve ona Bakma Meselesi

Akil sir ermiyor bir türlü bu erkeklerin düsünme bicimlerine. Kavga etmesine hic gerek yok, sana bi teklif yapmis sende reddetmissin bu kadar basit aslinda. Illa onaylican diye birseyde yok.

Cok tsk ederim, sizinde kizinizi Allah bagislasin
cok cok gecmis olsun simdiden kisa sürede atlatir insallah.

Amin cümlemizinkini bağışlasın yarabbim inşallah. Teşekkürler atlatır inşallah çabucak.

Ben bu durumlarda bir hafta kadar da olsa alttan alinmasi taraftariyim. Kayinvalideniz gelse dahi ne kadar kalabilirki. Rutubet denen seyi tanirim. Bir hafta temas etmek hayattan etmez. Kaldi ki evde rutubetli bir kose olmasi bile sagligi olumsuz etkilemesi icin yeter. Yani kiziniz bir hafta o odada bir isiticiyla vs yatabilir. Annesine bakmakta zorlanabilirsiniz ama yapabilirsinizde. Esiniz memnun olur cocugunuz buyuge verilen degeri gorur siz de hizmetinizin mukafatini alirsiniz. Evet hersey geline yikilmaya calisiliyor turk aile yapisinda ama turk erkekleri boyle. Onlar annelerine asiklar. Biraz alttan almak iyi olabilirdi. Karar size ait tabiki

Evde çalışmayan bir evladı varken sizde kalması ısrarı neden? Evde müsait olan kızı,sobada yakabilir,yürütebilirde,gayette yemek yapar. Sizin evinizin şartları malum ki zaten çocuğunuz kimse kusura bakmasında hepsinden önemli,hem uyumayan bir çocukmuş zaten,gece uyansa odadan çıkamayacaksınız,siz strese gireceksiniz ,hepsini kenara koyalım rutubet ciğerlerine zararlı,o çocuğu rutubet kokan odada yatırmanız asıl sorun.
Eşiniz abartmış yani. Evde bakacak kimse olmasa anlarım ama bu şartlarda anlamsız tepkisi.
Sizin yerinizde olsam,eşim ısrar edip kabul ettirirse,çocuğumu yatak odasında yatırır,biraz rahatsız olsunda akli başına gelsin diye düşünürdüm sanırım.

Sonuna kadar haklisin. Kesin kaynananlar dolduruyodur bi erkek boyle konuda durduk yere israr etmez. Onlara hayir diyemeyecegi icin kavga dovus kabul ettirecek. Evde dalyan gibi kizlari kocasi duruyoken sen niye cocugunu rutubetli odada kis gunu yatirip tek basina kadina hizmet edesin? Onun dogalgazla isi yok ki evin icinde tur atacak hali yok soba yanan odada yatsin iste

Israrla getirirse sen yatak odasinda kizinla yat esin rutubetli odada yatsin. Gunduzleri de evdeki calismayan gorumce gelsin yardim etsin

Nedir bu adamların eşlerini ailelerine kul köle etme merakları anlamadım
Öncelik kızınız tabiki kendi kızı küçük çocuğum var deyip hastahaneye bile gitmemişken siz neden sizi aşacak şekilde gedakarlık yapasınız ki
Yatsın evinde en fazla arada ziyaret eder göz kulak olursunuz

Ya herkes kendi annesine bakıyor. Vallahi etrafta bakıyorum benim çevrem mi öyle anlamadım. Bütün anneler kızlarının yanında. Hastayken de sağlıklıyken de. Sonuçta anne kız yeri gelir tuvalet ihtiyacına da yardım eder. Ama elin kızının yapması zor olur. Allah yardım etsin.

30luk o kızlar ne iş yapacak, kızı dururken sana mı düşer, ev musait değil çocuğun var fiziksel özelliklerin uygun değil daha bu ısrar ne

Herşeyi geçerim banada değer vermesin eşim onuda geçerim ama hayatındaki herhangi birini evladımızdan ileri tutarsa kapıda bulur kendini. Kızım söz konusuysa gerisi teferruat. Asla başka türlüsüne tahammülüm yok onunda benimde en kıymetlisi evladımız olacak.

Acil, ölümlük, bakamayacak kimsesi olmayan bir durumda değil kayınvaldeniz. Eşiniz kızını ve sizi nasıl düşünmez? 2 tane kızı varmış, biri de çalışmıyor üstelik. Kendi evinde neden bakılmıyor?
Erkekler annelerine bakmak deyince getirip karılarının başına atmayı kastediyor, bir tanesi bile işe gitmeyip evde kendi ilgilenmiyor. Yazık..
Zaten gerekli bir durum olsa sen de kabul ederdin. Şu an kendi evinde kalabilir 2 kızıyla, sen de arada uğrarsın.
Eşinden önce kızlarının hayır annemize bakarız demesi lazım.
Kolay gelsin,

cnm kayinvaliden nasil bir kadin peki seninle arasi nasil. Ayrica dusunsene gecmis olsuna tum misafirlerde sana grlicekler sen agirlayacaksin. Kesin kayinbabanda sabah aksam sana gelir. Ay icim daraldi resmen ya. Evinde kalsin sen yine gider gelirsin halbuki. Durumdan hbrdar et bizi

Rutubetli odada yatirmaya gonlu nasil el veriyor anlamadim vallahi. Benim midem bulaniyo o kokudan. Sen haklisim alttan alma

Kayınvalideniz anladığım kadarıyla canıyla uğraşıyor. Ciddi bir ameliyattan bahsedilmiş. Evleriniz yan yanaymış. Sobalı evle kaloriferli ev bir değil. En az bir hafta bakım gerekecek. Tabiki insan yükü ağır bunu biliyoruz. Ama 1 hafta sabretmekle ölmezsiniz. Çocuğunuzu kendi yanınıza bir haftalığına alabilirsiniz. Görümceniz de gündüz gelir annesine bakar. Akşam eve gider. En azından 1 haftayı bu şekilde geçirebilirsiniz. Şunu merak ediyorum. Kayınvalideniz değilde aynı durumda anneniz olsaydı ve eşiniz annenizi evde istemeseydi siz ne hissederseniz. Kolay değil biliyorum . Ama sizde çok bencilsiniz.

2 bekar kızı varsa eşinin illa sen bakacaksın diye tutturması bana çok ama çok anlamsız geldi.
2 kızı da çalışıyor olsa sen evdeysen tamam ama bekar kızlardan biri zaten çalışmıyormuş.

Burda tutarsızlık yok ki, kızı varsa kızı bakar deniyor,konu sahibi de kız evlat olarak elbette annesine bakacak tutupta gelinlerden beklemeyecek bunu

Çocuğun uyku düzenini,bekar ve çalışmayan görümce varken senin bakmanı falan her şeyi geçtim, çocuğun yatağını ısınmayan odaya almak istemesine takıldım. El kadar çocuk mu daha önemli koca kadın mı? Kayınvalide Üşüyünce üstünü örtebilir ama çocuk sabaha kadar o rutubetin içinde perişan olur.

Sakın taviz vermeyin bu konuda. Kızınızın odasını ayarlayın geleceklerse.

Reactions: anu
Ya çocuğun odasındaki rutubet sonunu bu adam niye cozmuyor?? Yalıtım, boya badana artık neyse bi çözüm bulsun. Bak çocuk yazın uyku problemi yaşamıyor demişsin. Salonda tv izlenen yemek yenen yerde çocuk belli ki rahat edemiyor. Rutubet problemini çözün bence. Eğer rutubet olmasaydı sen zaten kV yi evde misafir edebilecektin. Kocan çok konuşmasında evinin çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak için ugrassin biraz. Sonrasında sende üstüne düşeni illaki yaparsın.

İnşallah o evlatlar gün gelipde sizi ;hayır ben senin annene bakamam diyen gelin yada evlatlar yüzünden kapı önüne koymazlar.Teferruat dediğiniz insanlar bir zamanlar evlatlarını herşeyden sakınmış anne babalar ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…