Ameliyat Olan Kayınvalide Ve ona Bakma Meselesi

Burda tutarsızlık yok ki, kızı varsa kızı bakar deniyor,konu sahibi de kız evlat olarak elbette annesine bakacak tutupta gelinlerden beklemeyecek bunu
Kızı erkeği yok bu işin kimin evi daha uygun şarttaysa o bakar. 1 Hafta zahmet çeker ama ölmez yani. Nolur elalem elaleme bakıyor. Ne kadar bencil insalarsınız allah size muhtaç etmesin .

Kızı erkeği yok bu işin kimin evi daha uygun şarttaysa o bakar. 1 Hafta zahmet çeker ama ölmez yani. Nolur elalem elaleme bakıyor. Ne kadar bencil insalarsınız allah size muhtaç etmesin .

Evi uygun şartlarda mı geldi sana, buram buram rutubet kokan kuş kadar bir ev canlandı benim gözümde, kaloriferli diye tüm şartları sağlamış mı oluyo

Bencil olduğumu nerden çıkardın tanışıyo muyuz ben senin kişiliğinle ilgili bir ithamda bulundum mu, düzgün bir yorum yaptım aldığım cevaba bak

Evi gözümde canlandıramadım. Normal bir evdir heralde. Ben kimseye hakaret etmek istemedim aslında. Bi an o kadının yerine kendimi koydum sadece. İnsanlar evlatlarından ne görecek bilemiyor. Allah herkese hayırlı evlat hayırlı gelin/ damat nasip etsin. Yoksa sen canınla uğraşırken gözünden sakındığın çocuklar sen baksın ben bakim muhabetbetine giriyorlar. Neyse ki kadıncağız yatalak hasta değil. Allahbiran önce şifasını versin de kendi kendine bakabilsin.

Burda tutarsızlık yok ki, kızı varsa kızı bakar deniyor,konu sahibi de kız evlat olarak elbette annesine bakacak tutupta gelinlerden beklemeyecek bunu

Üstelik annesi gelse bile yine konu sahibi bakacak, kocasi mi bakacaktida? Hatta bu konuda eminim o kocasi (kendisi bakmayacaga halde) konu sahibin annesini istemezdi..

Keske kimse böyle af edersin odunlar ile evlenmeseydi, cünkü adamin yaptigi bu, odunluk. Ve konu sahibine bir tavsiye, lütfen o evden cikin gidin. Gerekirse kendinde calis ama 3 yasindaki kizini salonda uyutma. Uyku ve düzen bir cocuk icin cok önemli. O cocugun kendine ait yeri olmali, o yerde belli saatte uyumali. Bu cidden cok önemli.

Yatak odasında sadece yatak var dolap falan sığmamış kızının odasında duruyormus,kızının odası ise rutubetten durulmayan bir yemiş kışın, kızınI salona alıyorlarmış o yüzden, fazlaca detay var o yüzden ben evi de konu sahibini de gözümde canlandırabildim

2 kızı olan kızlarından biri çalışmayan bir kadına bakmak kızlarına düşer, konu sahibi zaten bir buçuk metre boyuyla 1.80 lik kadını kaldıramaz, benim annem diyabetik hasta olsa gelinimize demem sen bak diye,ne münasebet, ana babaya evlat bakar gelinin görevi değil bu,ha benim görümcem yok, böyle bir durumda ben bakmak isterim kv më ama evim de müsait kv de de ufak tefek bir kadın,yine de üst düzey bir bakım gerekse altından almak vs gibi annemle kv bir olmaz tabiki,yapamayabilirim o kadarını, bu beni bencil yapıyorsa bencilim

annesine kıyamayıp kızına kıyması gerçekten çok şaşırtıcı
sakın geri adım atmayın
eğer bekar çocukları olmasa evin müsait olsa herşeyden önce Allah için bak derdim ama senden önce bakması gerekenler düşünsün
gelinsin diye illa ki müsait kişiler olmasına rağmen bakmak zorunda değilsin... sakın geri adım atma

haklısınız bence yan binada oturuyorsa orayada gider bakarsınız çocuğunuzun odası sağlam olsa tamam gelsin bakın ama çocuğunuzu o rutubetli odaya sokmayın yazık prensese

Insan eti ne olursa olsun agirdir.Kayinvalidenin evi musait,kizlari var,gunduzleri konu sahibi de gidip yardimci olur bitti gitti.Isi yokusa surmenin ne anlami var?Benim kayinvalidem ayagindan ameliyat oldu.Oglum 1 yasindaydi ve cok zor bir cocuktu.Ben tum iyi niyetimle ameliyattan once kayinvalideme bizim evimiz musait,gel bizde yat bir ay boyunca misafirlerini de agirlarim,cocukla senin eve sigamayiz anne zaten iki oda dedim.Odanin biri zaten bekar kaynimindi.Sirf bu yuzden kiyametler koptu.Esim,ben,oglum kayinvalidemde kalicakmisiz bir ay boyunca,o evinden baska yerde rahat edemezmis!Ben zaten tesetturluyum iki odali evde bir ay boyunca bekar kaynim ve hasta kayinvalidemle nerede yatacagim, hic mi ozelim olmayacak,el kadar cocugun duzeni bozulacak,gelen giden cabası ve yerinden kalkamayan 90 kiloluk kayinvalidemi ben nasil lavaboya goturecegim ?Tum bunlari kabul etmeyip evime davet ettigim icin kötü gelin oldum.Ben de misafir gibi gunduz birkac gun gittim,kizlari gelip bakti.Simdi ben kotu ve merhametsiz bir insan mi oluyorum yoksa karsi taraf mi kaprisli?Esinizinki boşa kapris geri adım atmayin...

Belki de eşiniz şöyle düşünüyor olabilir. Ablalarının annesine iyi bakamayacağını.. Hastaneye gitmiş yanında kalmış eşiniz. Belki ozaman annesi oğluna beni bırakma falan demiştir. Tek erkek çocuğu ve kadının belli ki yaşıda var. Allah yine de kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Belki bi bakarsınız kızınızın da uyku düzeni değişir. Hani siz kabul etseydiniz (kızınızda salonda yatacak şekilde) kayınvalide bir iki gün dayanamayıp tamam oğlum ben evimde rahat edebilirim de diyebilirdi..

herkesin evladı kendine kıymetli fikrim sabit bu konuda eşimin gözünde evladımdan daha kıymetli biri olamaz olmamalı.

Kişilik analizi bir bana nasip oldu dur bakalım belki sana da gelir bir yorum

Bence karşı taraf kaprisli,bakıma ihtiyacı olan o az makul olur insan, hastalık falan neyse de herkesin de kendine göre düzeni var, ölüm bile olsa kalanlar gene işi e gücüne bakıyor değil mi

evet kendi kızlarının bakması lazım ama bakmıyorlarsa hastaneye bile gemiyorsa onlara minnet edip yalvarmayın. eşin evin erkek oğlu olarak bu görevi yerine geirtrmerk isityor. bence 1-2 hafta idare ediverin sürekli sizde kalacak değil ya bunun içineşinle kavga etmeye değer mi. onnu gözünde annesini istemeyen gelinsin şuan. annesini kaldırma olayını da sen yapmayacaksın eşine tmm bizde kalsın ama ben yürütemem diyeceksin

Erkek bakmak istiyor ama bakıp ne yapacak yemek mi temizlik mi ise gidip akşam gelecek adı oğlu baktı olacak

esınız kesınlıkle ustunuzde hakımıyet kurup etrafa karsı anasına bakıyor ımajı cızmek ıstıyor
daha once de dıyorsunuz kı sızde kalmıslar ve sızın evde yıne kızı bakmıs , ne gerek var kendı evınde baksın anasına !
bence zaten kzıları varken bı ınsana gelının bakması cok sacma
kabul etmeyın ne kadar kavga cıkarsa cıksın
ne bıcım adam bu ya rutubetlı odaya kendı cocugunu yatıyor

ayrıca hıc bunları anlatmanıza bıle gerek yoktu
ısterse evınız cok genıs ve sorunsuz olsun ıster rutubetlı olsun
kadının kendı kızları varken sız bakmak zorunda degılsınız!

eger emrı vakı yapıp getırırse kensınlıkle tavrınızı koyun ve cocugunuzu o odada yatırmayın
kaynananız olacak kadın da bunun farkında olması lazım onunla da konusun
evın halı bellı sızde bılıyorsunuz deyın
kesınlıkle elınızı surmeyın

Hasta bakmak sevaptır canım. Lütfen böyle düşünme. Benim kayınvalidem, ilk evlendiği günden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşamış. Kayınvalidesi 7 yıldır alzeimer hastasıydı. Her yere tuvaletini yapardı; dolaptaki çiğ etleri yemeğe çalışırdı. Bunun gibi bir sürü şey. Ölmeden birkaç ay önce de felç olup yatağa düştü. Kayınvalidem bir gün gık demedi. Üstelik büyükbaba da çok zor bir adamdı. Kayınvalidemi beş dakika uyutmaz; sürekli hizmet beklerdi ki yaşadığı için halen devam ediyor. Kayınvalidem namazında niyazında, her sabah Kuran okur. Bir gün sordum: "Anne 35 yıldır nasıl dayandın?". "Rabbim öteki dünyada mükafatını verecek ya" dedi. Yani sen kayınvalidene belki sadece birkaç hafta bakacaksın. Bu kadarcık birşey için eşini üzme bence. Kızını yanında yatır; eşin kızının odasında yatsın. Ama bu sevap fırsatını kaçırma bence.

Tabiki insan Allah rizasi icin bakabilir zaten konu sahibi arkadas bakmam demiyor evim musait degil,yan binamda oturuyorlar gunduz gider yardimci olurum diyor.

Yav evde bekar görümcen olmazsa çok haklı eşin deerdim !!!
Fakat bekarı var ve size baktırmaya çalışıyor ne saçma ,
Küserse küssün yani sizi ve kızınızıda düşünmesi gerekli ,
Bunun size lafını bile etmemeliydi,hayret bişey....

pekı ne gerek var gorumcesı gelıp bakacaksa kadını gelının evıne tasımaya ?
gorumce anasına kendı evınde baksın
gelının evınde bakmak nıye
ya sımdı sobaymıs bılmemne hasta yatar yerınde sobayı da yakarlar
ev dogalgazlı olunca ayrı mı oluyor ?

resmen gelın bakıyor ayagına getıyorualr ısı
ayrıca kendı annen olsa falan bunları artık bırakalım ya
ben hıc gormedım burada bır gelının kendı anasından babasından sıkayet edıp evlılıgımı zora sokuyorlar dedıklerını
hep oglan anaları yenı evlıyken gelıp 6 ay kalıyorlar
hep oglan anaları her ısı karısıp eslerı kavga ettırıyorlar
hep oglan anaları hasta olunca gelının evınde kalmak ıstıyor

bı tek onlar ana olmus bı tek onlar evlat dogurmus
allah cezalarını versın boylelerının ( konu sahıbının kı nasıldır bılmıyorum da dusuncelı olsa zaten kadın kendı kabul etmemesı gerekıyor benım ıkı tane kızım var onlar bana bakar demesı lazım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…