- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
Canım, senin saçların zaten çok güzel. Bu verdiğin tarifi daha önceden de yapıyor muydun? Bende de sivilce ve güneş lekeleri var. Bi ara leke ürünleri kullanmıştım ama hiçbir faydasını göremedim. Şimdilerde burada da reklamı olan bir krem var, onu almayı düşünüyorum. Bu Sinoplu eczacı da kim oluyor? Web adresi filan var mı? Çok merak ettim. Ha, ben de bugün şampuanım bitti de almaya gittim. Sürekli gittiğim bi yer olduğu için, elemanlar tanıdık. Bi yılan yağı şampuanı var-yazarken bile bi hoş oldum- öve öve bi kaldılar. Sonunda kakaladılar ama enişteme vereceğim o kullansın. İnanamıyorum böyle şeylere. Bu yılanın yağı bu kadar saça etkiliymiş de niye bu yılanların kılı mılı yok ki? Neyse... Canım biz yanlış yerdeyiz sanırım. Bu konu başka bir yerde olmalıydı. Kovulmayalım sonra.
yerim senii..benim morluklarim biraz aza inince ilk yaptigim sdey kendimi süslemekdi makyaj yapmisdim...
simdilerde ise takma kiprik fönlü düz saclar sade makjyajla fink atiyorum ortalikda...onun ayrietenm kendime her iki gunde bir ozel banyo hazirlarim banyo tuzu ve lavanta losyonuyla beraber icinde yatip 1 saat kadar hic biseyim kalmiyo cin gibi oluyom..onun ayriyeten gunluk vichy kremkullaniom:) parfumleri karistirmiyomaklima gelen bunlar hihoyyyt
rüyacım ben burnum daki siyah noktalar için bantlardan kullanıyorum hepsi gitmesede işe yarıyo aklında olsun.
kizlar ben ameliyat olali 5 ay oldu, yuzumu buhar tutabilir miyim artik bu buhar banyasou yapmak istiyorum yaa sempatiksalakcinni
cildime cok iyi geliyor siz de deneyin(tabii yuzunu yakmadan kaydirigubbakcemile3)
Cnm benim cok iyi oldu burasi boyle:)) bildiklerimizi paylasiriz:) bende 6 haftadir uyguluyorum o sac kurunu sinamekiyi bu gercekten cok faydali hem uzatiyor, yumusatiyor ve saglikli bir gorunum veriyor.
Benim saclar marta kadar cok uzamasi lazim kardesim evleniyor o zaman:)
Yuzumede 2 tatli kasigi yogurt ve 1 cay kasigi karbonat katiyorum bu karisimi yuzume guzelce suruyorum yaklasik yarim saat bekletikten sonra ilik suylan temizliyorum. Sonrasinda guzel bir nemlendirici suruyorum. Cildi hem parlak hem gozeneklerin kuculmesine yardimci oluyor bu maske.
Canım iyi de o sarımsak saçlarında koku yapmıyor mu? O yağlar saçından nasıl aralaşıyor öyle. Bakım yağlarını yıkamadan uygulasan daha iyi olur bence. Ben 3, 4 ay önce sarımsaklı zeytinyağını haftada 2 kere uyguladım hiç faydasını göremedim. Belki de saçlarım çok yağlı olduğu içindir. Geçende Barcelino marka bi bakım yağı aldım, içinde 15, 20 kadar bitki var. dün gece uyguladım, ıııh, hiç etkisini göremedim valla. Var bu saçlarda bi şey. Yalnı şu bebanten, bemiks, evigen karışımı iyi geliyor.Bir de şu sinameki kürüne başlayim bari.
Beş ayda bişey olmaması lazım herhalde ama yinede bir bilene sormak lazım, ben de iyileşince buhar tutup enjektörle çekmeye çalışcam çok mantıklı geldi, vakumla çeker gibi :))))bayanssulusmile
Canım 1.5 aydır kullanıyomuşsun ya haftada bir mi uyguluyorsun ve ne kadar uzadı bu zamana kadar.Ben cuma günü başladım, bir de sarımsaklı şampuana başladım dün, şampuanımın içine sarımsak doğradım, çamterebentin yağı, çörekotu yağı, menekşe yağı, üzüm çekirdeği yağı kattım, bir tutam karanfili ezdim kattım, iki gündür yıkıyorum saçım acayip uysallaştı, hatta bugün gezmeye gitmiştim arkadaşlardan biri saçların ne kadar çabuk uzuyor geçen hafta böyle durmuyor dedi şaşırdım yaptıklarımı anlattım, arkadaşta hemen yazdı uygulayacakmış :dance::dance::teytey::teytey:
Kızlar az önce pc'mi kapattım ve yatmaya gidecektim, aynaya bir baktım haftalardır beni çileden çıkaran gözaltı morluklarım geçmiş, tıpkı bir eroinmana benziyordum ama şak diye gitmiş, hafifçe iç kısımlarda kalmış, bugün aktara gitmiştim saçlarım için birşeyler alırken aktara sordum 3 hafta önce ameliyat oldum ve gözaltımda kararmalar, morarmalar kaldı, gözaltlarım çukurlaştı, bana ne tavsiye edersiniz diye, bana üzüm çekirdeği yağı verdi, bende akşama doğru sürdüm tüm suratıma hafif masaj yaparak, inanmayacaksınız (ki ben de inanamıyorum) gözaltımdaki morluklarım yok denecek şekilde gitmiş, burnumun sağ tarafında kocaman bir ödem kalmıştı o bile yumuşamış ve biraz inmiş, şoktayım, psikolojik olarak mı oldu ya da ne oldu bilmiyorum ama ben üzüm çekirdeği yağına bağlıyorum, paylaşayım dedim, çokkkk mutluyum :))) :dance::dance:
Ayy Rüyacımmm merakla takip ediyorum topiğini.Bende 2ayı geçmesine rağmen göz altımdaki morluklarımdan şikaytçiydim;üstelik 25gün sonra düğünmü var ve fark ettiğim göz altımdaki morluklar son 25gündür hiç bi azalma göstermiyo,doktora gitmeyi düşünüyordum.Neyse dediğin bu bitkisel ilacı hemen bugün alayıp yapayım şu 1hafta içinde.En olmadık doktora giderim;ama açıkcası göz altıma ilaç kullanmak istemiyorum.İnşllh bu verdiğin,şuan için mantıklı gelen ilaç fayde ederde doktora gerek duymadığımı teşekkürümle belirtirim sana.Burnumda şiş,özellikle uç kısımları top gibi:) Acaba buna da fayda edermikii.Neyse alırken aktara bende sorayım,umarım beni güzel bi şekilde bilgilendirir:)
SEVGİYLE KALIN CANIM.Takipteyim;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?