- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
çam terbenti saçı çok kurutuyor yani krem kullnmadan şekil almaz ama saç kremi de saç döküyor deniliyor...sen ne yaptın canım saç kremi kullandın mı?????
İlk sayfada anlattığım şekilde diğer yağlarla, sarımsak ve karanfil ezmesiyle karıştırarak kullandım, çam terebentin kurutsa bile, diğer yağların nemlendirici özelliği olduğu için dengeledi, saç kremi kullanmana hiç gerek kalmıyor zaten, saçların akıp gidiyor, taramana bile gerek kalmıyor, kaldı ki benim saçlarım kalın telli ve dalgalı hesap et yani :) Çam terebentini özellikle söz dinlemeyen saça sahip olanlar, tülenen, kabaran saçları olanlar için tavsiye ediyorum, saç söz dinliyor, ayrıca ben yaz girince bırakmıştım ama havalar serinleyince tekrar şampuanıma başlıycam ve şampuanla birlikte sinamekili kürden yapacağım, geçen sene o şekilde saçlarım çok güzel uzadı ve canlandı.
denemek istiyorum en yakın zamanda teşekkür ederim canım...
Canım sinamekili kürü yazın yapma, bemiks acayip kokuyor kafadan terledikçe kokusu çıkıyor yazın, haa saçlarım çok kötü, hemen uzamasını istiyorum ve dökülenleri tekrar geri kazanmalıyım diye ısrar ediyorsan o sinamekili kürü bemiksle değil bepantenle yap, bepantende aynı işlevi görüyor ve kokmuyor.
Canım teşekkürler, yaza girmeden önce üç kür kullanmıştım, çok güzel besliyor ve aynı zamanda hızlı uzatıyor, ama havalar ısınınca mecburen bırakmak zorunda kalmıştım, çünkü bemiks ampül ben terledikçe burcu burcu burnuma kokuyordu, mesaiye gittiğimde dakka başı arkadaşa beni kokla demekten helak oldum, yıkamakla da çıkmıyordu, terlemek yetiyordu. Şimdilerde malum hava serinledi tekrardan başladım, hedefim 10 cm daha uzun saçlar. Sivilce lekeleri içinde canım bu forumda gördüm sinoplu eczacının kremini valla dayanamadım bugün aradım sipariş verdim, herkes çok güzel anlatmış inşallah bende de işe yarar, dur linki atayım incele;
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...unlari/287179-cilt-lekeleri-icin-kremler.html
Haa bu arada yılanyağı saçın hızlı uzamasını sağlar, adamlar doğru demiş valla boşver eniştene verme kendin kullan. Bir de entele diye bir ot duymuştum zamanın behrinde o da çok hızlı uzatıyormuş ama bir türlü Kayserideki aktarlarda bulamamıştım, şimdi Amasya'da hiç bulunmaz. Gözaltım için de yine bu sitede gördüm çiğ patatesi rendeleyip kumaş mendile sarıp gözlerime kompres yapacağım laconil kullanmadığım zamanlarda, gelişmeleri yazarım.:dance:
canım sivilce lekeleri için kullandın mı bu kremi?çok övülmüş ancak memnun olmayanlarda var yani önce emnun kalıp tekarar eskisi gibi oldu diyen de çok ?sende etkisi ne durumda?doktorum bana unitoneyi önerdi bu krem ile ilgili bir bilgin var mı ?çok soru sordum biliyorum ama merak ettim
helen90 canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) özel mesaj gönderemediğim için burdan yazıyorum yine kusuruma bakma :) bilge hocaya ameliyat olan tostosi ve selam1 in burunlarını görebildim sadece. asilem44,nem ve senin burnunu göremedim canım. albümlerinizi kaldırmışsınız sanırım.rica etsem yeniden resim yüklemesi yapabilir misin. yada mail adresimi versem oraya gönderebilir misin? bikaç burun daha göreyim içim daha rahat olsun istiyorumçok teşekkürler
Kızlar ha ameliyat olcam, ha oluyorum ha oldum derken kendimi fazla ihmal ettiğimi farkettim, siz de de oldu mu bilmiyorum, ben bugünü kendime ayırdım, saçlarımla başladım, yaza girerken başladığım kürü terledikçe kötü koktuğu için bırakmıştım, eee malum havalar soğudu artık ve ben tekrar başlayabilirim diye düşündüm ve bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım, sonra süzdüm, ılıklaşınca içine bir tatlı kaşığı bademyağı koydum ve 1 adet bemiks ampul kırdım karıştırdım, enjektörle saç diplerime sıkıp masaj yapıp 30 dk kadar beklettim sonra bol su ve şampuanla yıkayıp kremledim, banyodan çıktıktan sonra havluyla iyice kurulayıp uçlarına aktardan aldığım menekşe yağından sürdüm, bu kürü her hafta yapacağım bakalım ne kadar sürede kaç cm uzayacak saçlarım.
Cildim içinde meşhur sinoplu eczacıyı aradım ve kreminden sipariş verdim, pazartesiye hazır olacak, elime salı günü geçer sanırım, suratımdaki sivilce ve güneş lekelerinden bu sayede kurtulacağım.
Kaşlarım için bir çare bulamadım bir hafta daha raporum var olmazsa haftaya gidip aldırayım, kıza tembih edersem belki bişeycik olmaz :)
Burnuma dokunamadığım için siyah noktalarım çoğaldı ama iyileşince onada bir çare bulurum artıkın :)
Sizler nasıl bakımlar yapıyorsunuz acaba, hadiyin burda güzellik sırlarımızı paylaşıp voltranı oluşturalım ne dersiniz? bayanssulusmile
çok alakasız olacak biliyorum ama başka nasıl ulaşayım bilemedim:) ben timur beye burun amelyatı olucam aynı sizin gibi acaba resimlerinizi görme şansım var mı çok korkuyorum da bu konuda...
Canım kusura bakma mesaj atmaya çalışmışsın mesaj kutum doluymuş boşalttım, şimdi şöyle söyleyeyim ben Timur Bey'e ameliyat oldum ama memnun kalmadım, burun çatım çöktü, burun kanatlarım yapıştı, burun şeklim çok kötü olduğu gibi ne deviasyonum düzeldi ne de nefes almam hatta daha da kötü oldu, ben geçen sene temmuz ayında başka bir doktora revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım.
Canım kusura bakma mesaj atmaya çalışmışsın mesaj kutum doluymuş boşalttım, şimdi şöyle söyleyeyim ben Timur Bey'e ameliyat oldum ama memnun kalmadım, burun çatım çöktü, burun kanatlarım yapıştı, burun şeklim çok kötü olduğu gibi ne deviasyonum düzeldi ne de nefes almam hatta daha da kötü oldu, ben geçen sene temmuz ayında başka bir doktora revizyon ameliyatı olmak zorunda kaldım.
hadi ya öle diyince korktum şimdi napsam bilemedim bir fotonu görme şansım var mı ya da nereden görebilirim. foto koyduğun dosyalar var ama onlarda açılmadı. peki revizyonla düzeldi mi en azından amelyata girersem öle avuturum kendimi ya da acaba herkesin mi öle olmuş yoksa sadece senin mi öle oldu ki timur bey ne dedi bu konuda pof nasıl arada kaldım anlatamam
Eski fotolarımın hepsini sildim, az önce pc ye baktım hiç kalmamış. Ben bir bayanın burnunu görmüştüm onunki güzel olmuştu, ama benim burnum estetikle alakası olmayan bişey olmuştu, hem şekli çok kötü olmuştu hem de nefes problemim daha da artmıştı, revizyon ameliyatımı çok iyi bir doktora olmama rağmen çatım halen bir tuhaf, şişliklerim tam inmediği için düzeldi diyemem, ama burnumun içinin dışından daha da kötü olduğunu söylemişti doktorum. Karar sana kalmış. Bir de ben bir mail atmıştım Timur Bey'e, resim de yüklemiştim, gayet ii duruyodu bir problem olacağını sanmıyorum deyince bir daha kendisine ne kontrole gittim ne göründüm, revizyonu da ona olmak istemedim açıkcası.
Eski fotolarımın hepsini sildim, az önce pc ye baktım hiç kalmamış. Ben bir bayanın burnunu görmüştüm onunki güzel olmuştu, ama benim burnum estetikle alakası olmayan bişey olmuştu, hem şekli çok kötü olmuştu hem de nefes problemim daha da artmıştı, revizyon ameliyatımı çok iyi bir doktora olmama rağmen çatım halen bir tuhaf, şişliklerim tam inmediği için düzeldi diyemem, ama burnumun içinin dışından daha da kötü olduğunu söylemişti doktorum. Karar sana kalmış. Bir de ben bir mail atmıştım Timur Bey'e, resim de yüklemiştim, gayet ii duruyodu bir problem olacağını sanmıyorum deyince bir daha kendisine ne kontrole gittim ne göründüm, revizyonu da ona olmak istemedim açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?