Ameliyat olduk olacaz derken kendimizi fazla mı ihmal ettik ne? (Güzellik sırları!)

birde şu saç için yazdığın formülü hala kullanıyor muusn? sonuç nasıl?

Canım saçlarım için yazın kullanmıyorum ama havalar serinleyince tekrar başlayacağım, en son saçlarım birden bire güzel uzayınca bıraktım açıkcası. Ama ramazandan sonra yine tekrar üç dört ay kullanırım.

bende ameliyat olucam inş hem göğüs hem burun ancak sağlık problemim var iyileştiğim zaman olabilicem oda sonbaharı bulur sanırım.o güne kadar kendimi yenilemeye kararlıydım beni tanıyan bilir sürekli değişimi severim.saçlardan başladım çok kısa kestirdiğim saçlarımı bemiks formülüyle uzattım marankinin formülüylede güçlendirdim.ayrıca b 12 vitamini kullanıyorum onun etkisinide çok gördüm.saçlarım eskiye nazaran 2 kat gürleşti ve hızlı uzamaya başladı.inegölde bir kuaförün ellerine emanet ediyorum sık sık uçlarından aldırıyorum ve kadının dediğiğ gibide eli çok bereketli çok çabuk uzuyor birdahaki gidişimdede bana önerdiği kremi almayı düşünüyorum sprey kutusu içinde harikabirşeydi uzarken kırılmadan güçlü uzamasını sağlıyor ayrıca günlük hayatta şekillendirici olarakta kullanılabilir saçları yumuşacık yapıyor.vücudum içinse her gün 2 defa soğuk duş yaparım kendimi çok zinde hissederim sıkılaştığınıda zamanla anlıyor insan.vıch nin sıkılaştırıcı kremini kullanıyorum.yüzüm içinse biodermanın yağlı ciltler için setini kullanırım.şimdilik bukadar birde ameliyatlarımı olduktan sonra gardrobumu yenilemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı.kocama böylesöyleynce mankenmi olucaksın sen benide boşarsın dio

selam cimcimeem, ben saç konusunda çok dertliyim. ince telli ve çok dökülüyor. bemiks ve maranki formülü nedir acaba ve kaç ay kullandın? bide b12 vitamini tablet şeklinde mi ?

Kızlar valla kesinlikle ilk sayfalarda yazdıklarımı yapın, hem dökülmeleriniz bitiyor, hem dökülenlerin yerine yenileri çıkıyor hem de çok hızlı uzuyor. Ama bemiksli, sinamekili kürü havalar sıcakken yapmayın, ha illa istiyorum diyorsanız bemiks yerine bepanten ampul kullanın koku olmuyor onda. Ben kışın çok faydasını gördüm, bir ay sonra bile kuaförüm farkı görünce şaşırmıştı.

bende kaşlar ve kirpikler için hint yağını tavsiye ederim arkadaşlar hem besliyor hemde dökülenleri cıkarıyor her sabah ve yatmadan önce sürebilirsiniz

rüya, konunu şimdi gördüm çok güzel,faydalı bir konu açmışsın sağol :)) :13:

bu takma kirpik konusunda ben de bir kere takma kirpik alacaktım..yalnız aldığım yer takma kirpik ancak kuaförde taktırılabilir,kişi kendi takamaz yani kendi takmaması daha iyi olur demişti..oyüzden almaktan vazgeçmiştim..

bak açelyam takma kirpik kullandığını söylüyor..heralde kendi takıyordur....biz de tekrar alıp denesek mi? :))

arkadaşlar benim saçım çok kırıldı,çok cansızlaştı..saçım kuru olduğunda aynı bir mısır püskülüne benziyor..yani çok cansızlaştı..ne yapmamı veya ne tür yağlar kullanmamı önerirsiniz?

mesela çok önceden hint yağı ve badem yağı almıştım..bunları saçım için kullanabilir miyim iyi gelir mi?

yardımcı olursanız sevinirim :)))))

Son düzenleme:

Canım kuru saçlara menekşe yağı çok iyi geliyor. Banyodan sonra saçların nemliyken saç uçlarına sürersen kırıklara ve kurumuş tellere iyi gelir, saç dibine masaj yaparsan saç derini nemlendirir, havalandırır ve dökülen tellerin yerine yenisinin çıkmasını sağlar.

yardımın için sağol canım :)) buarada banyodan sonra mı kullanılıyor?.yani banyo yapmadan önce menekşe yağını sürüp bekletip sonra banyo yapsak olmaz mı?

yardımın için sağol canım :)) buarada banyodan sonra mı kullanılıyor?.yani banyo yapmadan önce menekşe yağını sürüp bekletip sonra banyo yapsak olmaz mı?

Rica edeirm canım. Banyodan sonra süreceksin canım, zaten yağlı hissi bırakmaz menekşe yağı, bir de çok güzel kokusu var, sakın sürdükten sonra yıkama yazık olur menekşe yağına :)

Rica edeirm canım. Banyodan sonra süreceksin canım, zaten yağlı hissi bırakmaz menekşe yağı, bir de çok güzel kokusu var, sakın sürdükten sonra yıkama yazık olur menekşe yağına :)

tamam banyodan sonra sürerim :)) zaten bende yağlı his bırakma açısından sormuştum.. çünkü hani saç ucuna sürmek sorun değilde,saç dibine de sürcem o açıdan yağlı his bırakmaması daha iyi olur..

ozaman banyodan sonra sürerim,saol canım :))))

çam terbenti saçı çok kurutuyor yani krem kullnmadan şekil almaz ama saç kremi de saç döküyor deniliyor...sen ne yaptın canım saç kremi kullandın mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…