Ameliyat olduk olacaz derken kendimizi fazla mı ihmal ettik ne? (Güzellik sırları!)

Evet cnm haftada bir uyguluyorum ve baya uzadi saclarim, kardesleriminde dikkatini cekmis onlarada tavsiye ettim onlarda uyguluyor artik:) sarmsakinda iyi geldigini biliyorum ama ben kokusundan korkuyorum o yuzden yapmadim, sende koku yapmiyor mu?

Canım ben de haftada bir uyguluyorum ama valla şöyle söyleyeyim kesinlikle sarımsaklı şampuanla birlikte yap, haftada bir gün sinamekili kürü istediğin kadarda sarımsaklı şampuanı kullan ama ben içine yukarılarda anlattığım şekillerde yağlar koydum çok işime yaradı, farkı üç gün içinde benim yanı sıram arkadaşlarımda farketti. Ayrıca sarımsağı sütte üç dört dakika kaynatıp doğrar ya da rendelersen kesinlikle kokmuyor, az önce yıkadım saçlarımı valla mis gibi karanfil, çam ve menekşe kokuyor. Ayrıca saçımı şampuanlamadan önce aktardan aldığım bıttım sabunuyla yıkıyorum, suratımı da artık dove ile değil bıttım sabunuyla yıkıyorum.

Sivilceler sivilceler sivilceler ameliyat sonrası of varmı bi yardım etck dudak cevremde burnumda cıktılar sevmıyorum onlari GİTSİNLER gidin sivilceler pls alsanaalsanasmile

DD seviyom o gacıyı saolasın SANA MUCu he bide göz altında yesil far var yanı var olmus kım sürdü ne ara sürdüler bilmıyorum kalıcı makyajım yesil far gitmıyor anemmm netcem ya DD

Canım şimdi aktardan geliyorum.Azönce üşenmeden hazırlanıp gittim aktara ve aldım üzüm çekirdeği yağını.Ayyy 5lira tuttu,bişe değil;ama oraya gidince başka bitkisel şeyleri v e başka başka şeyleri görünce tahrik oldum,20lira harcayıp geldim.iyi yapmışmıyyım:roflol:

Çok ii yapmışsın canım ben de aynen senin gibi bişey almaya diye gidiyorum dayanamayıp herşeye saldırıyorum hatta bazen asıl almam gereken şeyleri unutup başka şeyler alıyorum :)

kızlar ben birşey soracagım ameliyattan sonra morluklar geçmesi için ne kullanıyorsunuz. Ayrıca ben sivilcelerim için aspirin kullanıyorum

Canım demek sütte kaynatıyorsun. Hımm yarın diğer malzemeleri de alıp hazırlayim bari. Ayyy karanfilin kokusuna bayılırım. Karanfil karanfil koksun saçlarım. hihoyyyt

Canım demek sütte kaynatıyorsun. Hımm yarın diğer malzemeleri de alıp hazırlayim bari. Ayyy karanfilin kokusuna bayılırım. Karanfil karanfil koksun saçlarım. hihoyyyt

Karanfil, çam ve menekşe kokuyor çok güzel oluyor, eşime bilem kullanıyoruz valla :)

bende bır seyler yazıyım :) madem sac muhabbetı :) ılgı alanım :)
ben sacımın rengıyle oynamaya bayılırım :) bı sarı golgeler yaparım,bı bakıra boyattım,bı kahveye boyattım sonra tekrar golgeye dondum vs vs tabıı butun bu ıslemler saclarımı kuruttu ozellıkle son yaptırdıgım golge..kerastase kullandım nem vermesı ıcın..yaklasık 3 ay kadar..maskesınden sampuanına sac kremıne kadar..saclarımı ınanılmaz guzellestırdı..sımdıde sebastıan ın nem ıcın olan sampuannı ve kremını kullanıyorum..ve ondan da cok memnunum...kerastase maskem bıttı avon un maskesını kullanıyorum gayet basarılı :)
arada da bemıks ampul,bepanthen ampul,madem yagı ve sac bakım yagı(hazır aldım ıcınde bır suru yag var) karıstırıp sac dıplerıme suruyorum..pırıl pırıl yapıyor sacları..tavsıye ederım

arada da bemıks ampul,bepanthen ampul,madem yagı ve sac bakım yagı(hazır aldım ıcınde bır suru yag var) karıstırıp sac dıplerıme suruyorum..pırıl pırıl yapıyor sacları..tavsıye ederım

Sağol canım verdiğin bilgiler için.Bu arada bemiks ampulle bepanthen ampulü aynı kürde mi kullanıyorsun?

evet tatlım karıstırıyorum hepsını

Canım ben ikisini de aynı tarz diye biliyorum, yani ikisininde vitamin olduğunu biliyordum, acaba yanılıyor muyum ki? Çünkü benim kullandığım kürde bemiks bulunamazsa (üretimi kalkmış mı ne öyle yazıyordu bir forumda) yerine bepanthen kullanabilirsiniz hem bemikse göre kokusuz diyordu :uhm:

Üzüm Çekirdeği Yağı Faydaları Nelerdir?
Üzüm çekirdegi yağı içeriğindeki E vitamini ve omega 6 kolesterol sağlığı açısından faydalıdır.

Üzüm çekirdegi yagı kızartma ve salatalarda da kullanılmaktadır. Yanma derecesi 250 derecedir. Zeytinyağının yanma sınırı ise 120 derecedir. Bu yüzden kızartma gibi yüksek dereceye ihtiyaç duyulan yemeklerde öncelikli olarak tercih edilmektedir.

1 yemek kaşığı yaklaşık 120 kcal dır. Ancak pişirme esnasında diğer yağlardan daha az kullanıldığı için kilosuna dikkat edenler açısından tercih nedeni olabilir.

Üzüm çekirdeği yağı cilt için koruyucu etkilerde bulunur. Değerli bir cilt bakım üründür. Üzüm çekirdeği yağının faydaları cilt kırışıklıklarını giderici ve cilt sarkmasını önleyicidir. Aromaterapi de masaj yağı olarak kullanılır.

Üzüm çekirdegi yagı masaj yağı olarak, saç vücut el dudak kremlerinde ve güneş yanığı ürünlerinde kullanılır.

Masaj olarak eklem ağrılarında kullanılması üzüm çekirdeği yağının bir diğer faydasıdır.

Saç dökülmesini önleyici etkisi vardır.

Üzüm çekirdeği yağı nasıl kullanılır?

Dahili olarak yemeklerde salatalarda kullanıldığı gibi, günde 1-2 çay kaşığı almak şeklinde de tüketilebilir.

Üzüm çekirdeği yağı kapsül olarak da satılmaktadır. Günde 1 kapsül alınır.

Harici olarak masaj yağı şeklinde kullanılır.

Üzüm çekirdeği yağı alırken katkı ve koruyucu madde içermeyen ürünleri tercih edin.

Üzüm çekirdek yağı ‘nın kokusu ve rengi, iklim koşulları, yetiştiği toprağın özelliğine ve kurutulma şartlarına göre farklılık gösterebilir.

--------------------------

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞININ FAYDALARI
Üzüm çekirdeği yağı yaşlanma etkilerini geciktirir. Yaşlanma etkilerini geciktiren kozmetik kremlerinin temel ana maddesidir.
Düzenli olarak üzüm çekirdeği yağı tüketmek kalp-damar hastalıklarından sizi korur.
Üzüm çekirdeği yağı LDL Kolesterol ve Trigliserit seviyesini düşürür.
Üzüm çekirdeği yağı, Yüksek tansiyonu düşürür.
Ateroskleroz (damar sertleşmesi) riskini azaltır.
Üzüm çekirdeği yağı kalp rahatsızlığı ve felce karşı korumaya yardım eder.
Üzüm çekirdeği yağı her çeşit kanser riskiniz azaltır.
Alzheimer hastalığının ilerlemesini yavaşlatmaya yardımcı olur.
Tümörlerin büyümesini durdurmaya yardım eder.
Görüş kaybına neden olan maküler dejenerasyondan korur.
Üzüm çekirdeği yağı vücudu sigara içmenin verdiği zararlara karşı korur
Üzüm çekirdeği yağı masaj yapıldığında şişlikler ve ödem alerjilerin iyileştirici etkisi vardır
Varis bulunan cilde masaj yaparak haricen kullanılır
Üzüm çekirdeği yağı kılcal kan damarlarını genişlettiğinden dolayı beyne daha çok oksijen ve besin girmesini sağlar.
Kronik yorgunluğu giderir.
Dikkat eksikliğinde tavsiye edilir.
Masaj yağı olarak kullanıldığından cildin sıkılığını kaybetmesini önler.Kırışıklıkları minimize eder.
Yara izlerinin daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur.

evet tatlım ikiside aynı..ben vitamin olsun diye ikisini birden koyuyorum..haftada bır yapıyorum zaten..yalnız artık badem yağı koymamayi düşünüyorum çünkü sürerken kazık gibi yapıyor sacı..onun yerine body shop ta bır yağ çıkmış,adını unuttum,onu çok övüyorlar..sac içinmiş..onu alıp koymayı düşünüyorum..
üzüm çekirdeği tozunu kullanıyorum bır de..
herkes yogurtla karıştırıp yiyor ama bana yoğurt dokunuyor(gaz yapıyor çok) o yuzden salata yaptığımda üstüne döküp yiyorum..hatta keten tohumu da dokuyorum salataya :) ikisini bır yemiş oluyorum :) keten tohumu kilo vermek amaçlı kullaniyorlarmis,ben faydalı olduğu için kullanıyorum ve çok sık kullanmamak gerekiyormuş..onu da haftada bır kullanıyorum..

canım benimde ameliyattan sonra göz çevremdeki morluklar geçmedi. üzüm çekirdeği yağı kullandığını söylemişsin. hergün mü sürdün acaba bu yağı?

birde şu saç için yazdığın formülü hala kullanıyor muusn? sonuç nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…