E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene
ben ameliyat olduğum ilk günde dedim bugünde diyorum bu kadar çileye değmez bence 1 sene normale dönemiyorsun ne biçim bi amelytsa 2 saat sürüyor ama etkileri 1 sene
valla canm ben hiiç pisman degilim iyiki oldum gözümü karartıp oldum bu ameliyatı ve ilk zamanlar pisman olmadım desem yalan olur o ilk bir hafta filan insan cok pisman oluyor ama sonrasında iyiki oldum diyor, eger gercekten burnunu kafana takıyorsan ve bu ameliyatı istiyorsan pisman olmazsın korkmaayyyyyyyyyyyyyyyy çok korkuttun şimdii beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...15 günümmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ameliyatıma
ay geciyor mu peki bende sabit duruyorlar ondan kemik mi kaldı acaba diye düsünüyorum :uhm:tırtık bende de var canımkaydirigubbakcemile3
tsk ederim sezoscum, bu cıkıntılar insanın aklına takılıyor gercekten ben sanki kemk kalmıs hissine kapıldım ama bilemiyorum insallah gecicidirebrucum tekrar söylüyorum senin burnun gayet güzel hayatim, ama o elini burnunun üstünden gezdikrdikce kemik bir varmis bir yokmus kismina katiliyorum benimde öyle... bende burnumu önden hic begenmiyorum ama yapcak birsey yok :bbo:
oyy bende bi memnunum bi değilim ne kadar oldu saymıorum ama 2 ayı gecti ameliyat olalı ... artık cok fazla değişeceğini sanmıyorum yine de şükür nefes alıorm eskisinden de güzel oldu ama bi tatminsizlik var gibi bende de... zor bi ameliyat gercekten hele su ameliyat sonrası sürekli çarpmalara karşı koruma kısmı ölene kadar devam edio galiba insan sürekli tedirgin oluo bişi carpcak die :sinifsinif: ama insan kendini iyi hissedio ya pişman olmadım asla allah pişman ettirmesin yine olsa yine ameliyat olurdum tavisye ederim yani değio çekilenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?