sagol cnm önemli bir konu farkındayım :) benim de öyle dümdüz degil sert olunca da kemikmis hissini uyandırıyor hatta bildigin kemik diyorum insallah gecicidirebuşum açtığın topicle çok önemli bi konuya barnak basmışsın opuyorumnanaktan benim sorunum da şu tırtıklar burun ucumdan yukarı doğru parmağımı burun köküme doğru ilerletirken parmağım bi tepeye çıkıo sonra iniyo sonra burun kökümde bi tepeye daha çıkıyo böyle dümdüz değil :gitme: inş kemik değildir onlar kız hiç şişlik gibi değil sert mi sert taş gibi :bbo:
valla sivilce fln da geciyor yani insan ondan da kurtuluyor da bu tırtıklar fln can sıkıcı bakalım nolcakyaa tırtıklarr yüzünn sarkmasıı siwilcelerr......... uffff hade şişliklerdi morluklardı bunlara belkı katlanır bi surelıgınee amaa sarkmalara heelee siwilcelerde napılcak ergenlıgı bıtırıelı 2 -3 yıl oluo yenıden ergenlıgemı dönülüoo.. ayy korktumm yaaa burundan soraa bide cilt içinmi dr. ilaç falan filan araştırcass=(
aynı problem bnde de var dün dayanamadım, doktoruma sordum zamanla geçicek dedi... burunda yer yer öyle ödem oluşabiliyomuş...ama geçmesi için zaman gerekiyomuşşş, uzunca bir zaman
ay dısardan belli olsa zaten kabus gibi olur girintili cıkıntılı töbe yarebbimmallahtan o çıkıntılar dışardan belli olmuyor..
merhaba arkadaşlar ,ebrucum tıkanıklık bendede olan bir sorun ameliyattan 20 gün sonra başladı ve özellikle geceleri hiç nefes alamıyordum drumla görüştüm burun etlerimin şişmesinden kaynaklandığını bunun sebebininde alerjik olabileceğini söyledi ve bana bir sprey verdi hemen kullanmaya başladım şuan çok rahatım sabah akşam o spreyi kullanıyorum canım ameliyat olalı 4,5 ay oldu sanırım sonbaharda dahil bir müddet daha kullanıcam o spreyi ama beni çok rahatlatıyor.Canım benimde burnumdan ara ara kötü kokular alıyorum sizdede böyle sorun varmı.ayrıca şekil olarakda burun şeklimi beğeniyorum ama burun kıkırdaklarımda bazı yerlerinde çökmeler var sanırım bir operasyon daha gerekicek.
ya ksılarr annem ve baabamdan zorla izin aldım ameliyat olmak içinnn amaaaaa ameliyattan sonraki agrı çok oluyormuuu fazla nazlanamam sızlandıgım zaman biz sana olma demiştik diyceklerrrrrr
nemm aynı durumdayız( bende bizimkileri zor ikna ettim inş. çok ağrımız olmaz:teselli:
:Saruboceq::Saruboceq:inş cnmmmmm inş..sen nezman olcan :)benim olmama az kaldı delikafadulden
kızzzzz senin az kaldıııı..heyecan durumları nasılkaydirigubbakcemile3
mallıkla heycan karışık cnmmkaydirigubbakcemile3 işin ciddiyetini tam kavrayamadım daha..sanırım tahlilleri yapmaya gidince anlıycamkafamçokkarıştırüyamda ameliyathaneden kaçıyorum hep arkamdanda doktor yakalamaya açlışıyo akannehirinan hep bu tarz görüyorum:)erkek arkadaşım güzel düşün olumlu olasın diyorr ama ben nerede kötü bşy var aklıma geliooo olumsuzlukları çekmem böle yaparak inş:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?