ben hala soruyorummmbirinci aydan sonra değişim fark edilicek derecede oluyo muuu?
Hiç korkma anacım karart gözünü giy ameliyat önlüğünü oluver gitsin. Burun insanda özgüven duygusunu tamamlayan bi unsur. Ne kadar güzel olursan ol burnun yamuk mu foooossss şakkıdıayy kızlar ben de olmayı düşünüyorum ama böyle şeyler yazılınca korkuyorum((((( acaba estetik olan arkadaşlar şimdiki burunlarından memnunlar mı?pişman olan var mı?
o tırtık geçmedi bende hala ama genel olarak cok memnunum yani..
benm 15. gün flndı sanırım icinden ip cıkmıstı
ebuşcum topicciğin hayırlı olsun canım,güzel bir konu başlığı olmuş hakkaten,derdimiz tasamız darma duman olmuştu,hepimizi aynı çatı altında topladığın hepimiz adına teşekkürü borç bilirim canım vereliniortak alkisalkisalkis :teytey: :dance:
ebuşum açtığın topicle çok önemli bi konuya barnak basmışsın opuyorumnanaktan benim sorunum da şu tırtıklar burun ucumdan yukarı doğru parmağımı burun köküme doğru ilerletirken parmağım bi tepeye çıkıo sonra iniyo sonra burun kökümde bi tepeye daha çıkıyo böyle dümdüz değil :gitme: inş kemik değildir onlar kız hiç şişlik gibi değil sert mi sert taş gibi :bbo:
canım aynısının tıpkısı bende de var, 1,5 aya yakın oldu ameliyat olalı, doktor o kadar önemli bi hata yapmaz diye düşünerek avunuyorum. kıkırdaklar şişmiş olabilir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?