Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hala soruyorummm birinci aydan sonra değişim fark edilicek derecede oluyo muuu?

canım ben daha yeni oldum ama şunu söyleyebilirim,4 aydan sonra sadece senin ve doktorunun anlayacağı değişiklikler oluyormuş genelde.1. ayı bırak 2. ile 3. ay arasında bile çoookk değişiklik oluyormuş..

ayy kızlar ben de olmayı düşünüyorum ama böyle şeyler yazılınca korkuyorum((((( acaba estetik olan arkadaşlar şimdiki burunlarından memnunlar mı?pişman olan var mı?
Hiç korkma anacım karart gözünü giy ameliyat önlüğünü oluver gitsin. Burun insanda özgüven duygusunu tamamlayan bi unsur. Ne kadar güzel olursan ol burnun yamuk mu foooossss şakkıdı

o tırtık geçmedi bende hala ama genel olarak cok memnunum yani..

ben de sabırla şeklinin oturmasını bekliyorum, zaman zaman güzel olmadı mı diye üzülüyorum ama genelde iyi ki yaptırmışım diyorum. o kadar kafaya takıyordum ki kemerimi, üstümden bir yük kalktı. o yüzden benim gibi çok dert edenler mutlaka yaptırmalı.

aha kızlar korkutmayın beni=) gerci bende yenı ameliyat oldum ama sol tarafta tıkanıklık oluyo..acaba gecici birşey mi ki ?

kizlar ben burnumun icindeki ipleri görüyorum. sizde görüyormuydunuz. yarin alcim cikacak suan ici disi acayip kasiniyor normal mi?

benm 15. gün flndı sanırım icinden ip cıkmıstı

şişliklerim indi göz altımdaki morluklar makyajla kapanır hale geldi okadar hafifledi ,dkişlerim alındımı burnumn şişide hemen o gün indi ,insanlar bi hafta geçtigine inanmıyo görünce Okadar çabuk toparladım ki tabi doktorum sagolsunşakkıdı
Tek sorunum cildimin yaglanmasıydı onuda hergün peeling yaparak çözdüm:)

ebuşcum topicciğin hayırlı olsun canım,güzel bir konu başlığı olmuş hakkaten,derdimiz tasamız darma duman olmuştu,hepimizi aynı çatı altında topladığın hepimiz adına teşekkürü borç bilirim canım vereliniortak alkisalkisalkis :teytey: :dance:

sagol canım baktım dagınık dagınık olmuyo en iyisi bi baslık olsun dedim :jeyyar:

ebuşum açtığın topicle çok önemli bi konuya barnak basmışsın opuyorumnanaktan benim sorunum da şu tırtıklar burun ucumdan yukarı doğru parmağımı burun köküme doğru ilerletirken parmağım bi tepeye çıkıo sonra iniyo sonra burun kökümde bi tepeye daha çıkıyo böyle dümdüz değil :gitme: inş kemik değildir onlar kız hiç şişlik gibi değil sert mi sert taş gibi :bbo:

Son düzenleme:
yaa tırtıklarr yüzünn sarkmasıı siwilcelerr......... uffff hade şişliklerdi morluklardı bunlara belkı katlanır bi surelıgınee amaa sarkmalara heelee siwilcelerde napılcak ergenlıgı bıtırıelı 2 -3 yıl oluo yenıden ergenlıgemı dönülüoo.. ayy korktumm yaaa burundan soraa bide cilt içinmi dr. ilaç falan filan araştırcass=(

canım aynısının tıpkısı bende de var, 1,5 aya yakın oldu ameliyat olalı, doktor o kadar önemli bi hata yapmaz diye düşünerek avunuyorum. kıkırdaklar şişmiş olabilir belki de

canım aynısının tıpkısı bende de var, 1,5 aya yakın oldu ameliyat olalı, doktor o kadar önemli bi hata yapmaz diye düşünerek avunuyorum. kıkırdaklar şişmiş olabilir belki de

senin yine 1,5 ay olmuş bnm 4,5 ay:gitme:

aynı problem bnde de var dün dayanamadım, doktoruma sordum zamanla geçicek dedi... burunda yer yer öyle ödem oluşabiliyomuş...ama geçmesi için zaman gerekiyomuşşş, uzunca bir zaman

allahtan o çıkıntılar dışardan belli olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…