ya cnm belki sen cok hızlı iyilesiyorsundur olabilir yani, benm de az biraz yumusasaydı keskee :sinifsinif:bnm ki niye yumuşakkkk senağlama
16. günde öyle olması cok normal benim de cok kötüydü biraz beklemek lazımolmadan önce sıkıntı oldum yine sıkıntı of ya sanki hiç düzelmiycek bugün 16. gün oldu herşey çıktı ama görüntü çok canımı sıkıyor sanki hala kemerli gibi burun deliklerinin simetrisi bozuldu gibi burun sırtında kimi yer şişik kimi yer inik düzelcekmi bunlar ya burnum desen sos gibi şişmiş offf... depresyondan başka bişey değil...
arkadaşlar bugun benım 9.günüm alçım felan çıktı 2 gün oluyo ama hala rahat nefes alamıyorum normalmidir sizce..düzelirmi acaba yakın zamanda..nolur yardım edinnn
arkadaşlar bugun benım 9.günüm alçım felan çıktı 2 gün oluyo ama hala rahat nefes alamıyorum normalmidir sizce..düzelirmi acaba yakın zamanda..nolur yardım edinnn
spring senin burnun noldu sahi düzeliyor degil mi, yanda bi cıkıntı fln vardı o noldu?
sadece şişlik değildiki sorunum burunum uçkısmından tam bi felaket eklicem fotolarımı bakarsınız.ama o şiş kısım biraz iner gibi oldu.yandan çok değil benim sorunum önden bakıldığında ucu yamuk yumuk burda ameliyat olmuş arkadaşların bazen açıp resimlerine bakıyorum.kimsede şekil bozukluğu yok sadece ödem açısından şikayetler görüyorum ama benim baya baya burun ucuma yamuk şekil verilmiş öyle kaynamış.kıkırdak yani.şişlik değil..kesinlikle hata var ..birde doktorum bana hiç burun kanadı yapmamış olanıda bozmuş dümdüz burunun ucunda burun kanadı kavislerim bile kalmamış hiç şekil verememişki ucuna yaa göz var nizam var ..
ebuşum açtığın topicle çok önemli bi konuya barnak basmışsın opuyorumnanaktan benim sorunum da şu tırtıklar burun ucumdan yukarı doğru parmağımı burun köküme doğru ilerletirken parmağım bi tepeye çıkıo sonra iniyo sonra burun kökümde bi tepeye daha çıkıyo böyle dümdüz değil :gitme: inş kemik değildir onlar kız hiç şişlik gibi değil sert mi sert taş gibi :bbo:
mallıkla heycan karışık cnmmkaydirigubbakcemile3 işin ciddiyetini tam kavrayamadım daha..sanırım tahlilleri yapmaya gidince anlıycamkafamçokkarıştırüyamda ameliyathaneden kaçıyorum hep arkamdanda doktor yakalamaya açlışıyo akannehirinan hep bu tarz görüyorum:)erkek arkadaşım güzel düşün olumlu olasın diyorr ama ben nerede kötü bşy var aklıma geliooo olumsuzlukları çekmem böle yaparak inş:bbo:
bak bişey diyim miolumsuzlukları çektiğini inandığını söylediğin zamanda olumsuzlukları çekersin.madem olumsuzlukları çektiğini düşünüyosun bari söyleyipte onaylama .. daha çok çekersin.kendimden biliyorum.
12 günüm var cnmmmmmm aramızda 3 gün var:)))))))))))bende aynıyım cnm heycan korkuu pişan olurmuyum derdi hepsi var..saç deilki boyayıpta begenmeyip deiştireyimm burun bu daha deişmesde:)
ebrucum ne güzel anlatmışsın,6ayı bekle 1yılı bekle =)
ben önce altı ayı bekledim şimdi bir yılı bekliyorum,sonra bişey beklememek biraz garip gelecek bana kaydirigubbakcemile2
canım sen hiç dr unla görüştün mü? bakalım nasıl açıklayacak?
doktorum çok rahat biri ya hatta sosyetenin doktoru.uluslaarası ödüller almış bi prof ama gelgelelim ben burnumu beğenemiyorum.çünkübeğenilcek gibi olsa sevmeye çalışayım ama değilki.bi çocu k bile bu gün bakınca burnumdaki yamuk yumukluğu görebiliyorsa bi doktor nasıl baktığında çok güzel eskisinden güzel sen abartıyosun diyebilirki..gerçi insan olarak çok iyi biri doktorum cüneyt özek.inan çok rahat yaa abicim korkma üzülme sen diyor ne zaman yakınsam öyle diyor.yaparız bişeyler bende diyorum kiya negereğivardı bikerede düzgün yapsaydında bunca sıkıntılar 6 ay beklemeler ve tekrra ameliyat sıkıntısı falan olmasaydı değilmi..ama kendi hatasını örtbas ediyor bana diyorki derin inatçı..ben bunu anlamıyorum.ve hiç bi doktorun bariz bıçak hatasını örtbas etmek için eski burnudan iyidir demesi bana hiç doğru gelmiyor.inan güvenimide yitirdim.tekrar kendimi teslim ettiğimde hatasını düzeltecekmi yoksa dahamı beter edecekk??? 6 ay sonra düzelticem diyor ama şişlikte olabilir acele etme diyor
bilen benden daha tecrübeli kızlar size sormak istediğim soru var lütfen bilenler cevaplasın.şimdi bu burun ucundan yapılacak olan yine büyük bi ameliyatmı oluyor yani yine kantahlili narkoz şu bu olucakmı?? yoksa lokalmi olur ilk ameliyattan dahamı kolay olur zormu olur..ne bileyim revizyon olucam ya mecbur.burun ucuna yapılan müdahale dah kısa süren kolay bi işlemmi yine şişmeler morarmalar olumu ??.hiç burun ucundan tekrar ameliyat olan varmı aranıda..?? ne olur bu konuda çok bilgisizim..
cnmcım ben dr umla görüşemedim ama telde konuşmuştum
bana dediği diğeri gibi olmıcak çok basit bi operasyon daha çabuk toparlanırsın korkmana gerek ama tahlil yapılırmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?