Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm ki niye yumuşakkkk senağlama

arkadaşlar bugun benım 9.günüm alçım felan çıktı 2 gün oluyo ama hala rahat nefes alamıyorum normalmidir sizce..düzelirmi acaba yakın zamanda..nolur yardım edinnn

bnm ki niye yumuşakkkk senağlama
ya cnm belki sen cok hızlı iyilesiyorsundur olabilir yani, benm de az biraz yumusasaydı keskee :sinifsinif:
16. günde öyle olması cok normal benim de cok kötüydü biraz beklemek lazım
arkadaşlar bugun benım 9.günüm alçım felan çıktı 2 gün oluyo ama hala rahat nefes alamıyorum normalmidir sizce..düzelirmi acaba yakın zamanda..nolur yardım edinnn

nefes alman zamanla düzelir 9. gün erken, benm 15. gün fln icinden acayip mümük cıkmıstı sonra rahat nefes almaya baslamıstım, öyle böyle bir mümük degil ama canavar cıktı sandım icinden akannehir sonra rahatladı nefesim, seninde muhtemelen 15. gün civarı acılmaya baslar

canım çok saollll ya acaip uyuşuk bidee şiş kocaman uyuşukluu delirtio beni resmennn

ooo daha cok yeni bu kadar cabuk delirirsen yandın

ARKADAŞLAR BEN DE AYRI BİR MUZDARİBİM.burun üzerinde ucu hariç yukarı doğru ne tırtıkvar ne elime gelen bi şişlik var sadece yan kısımlard hafif şişlik var burnum boydsn boya düzgün gidiyor elime gelen çıkıntı yok amaaa diyorum benim işte bi tek burun ucum ...ucunun şekli bi tek beğenmediğim yoksa kavis ve kalkıklık kıvamında..burun ucumuda düzeltirse doktorum istediğim gibi dicem

spring senin burnun noldu sahi düzeliyor degil mi, yanda bi cıkıntı fln vardı o noldu?

9 gün ne benim 1,5 ay oldu hala tıkanıp duruyor. amele gibi ağzım açık uyumaktan bıktım ya böcek girse haberim olamayacak yiycem akannehir

spring senin burnun noldu sahi düzeliyor degil mi, yanda bi cıkıntı fln vardı o noldu?

sadece şişlik değildiki sorunum burunum uçkısmından tam bi felaket eklicem fotolarımı bakarsınız.ama o şiş kısım biraz iner gibi oldu.yandan çok değil benim sorunum önden bakıldığında ucu yamuk yumuk burda ameliyat olmuş arkadaşların bazen açıp resimlerine bakıyorum.kimsede şekil bozukluğu yok sadece ödem açısından şikayetler görüyorum ama benim baya baya burun ucuma yamuk şekil verilmiş öyle kaynamış.kıkırdak yani.şişlik değil..kesinlikle hata var ..birde doktorum bana hiç burun kanadı yapmamış olanıda bozmuş dümdüz burunun ucunda burun kanadı kavislerim bile kalmamış hiç şekil verememişki ucuna yaa göz var nizam var ..

canım sen hiç dr unla görüştün mü? bakalım nasıl açıklayacak?

şu tırtık dediğiniz şeylerden bende hiçyok elime dümdüz pürüssüz geliyor..tabi bana çok kısa gel,yor burnum.bi aşağı bi yukarı küçücük geliyor ...ayy buna sevinsem burun ucuma ağlıyorum.herkez ayrı bi yönden dertli..benim burun ucum asıl en önem verdiğim kısım:sm_confused:

bak bişey diyim miolumsuzlukları çektiğini inandığını söylediğin zamanda olumsuzlukları çekersin.madem olumsuzlukları çektiğini düşünüyosun bari söyleyipte onaylama .. daha çok çekersin.kendimden biliyorum.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis yerimseniben

12 günüm var cnmmmmmm aramızda 3 gün var:)))))))))))bende aynıyım cnm heycan korkuu pişan olurmuyum derdi hepsi var..saç deilki boyayıpta begenmeyip deiştireyimm burun bu daha deişmesde:)

ameiyat olacak arkadaşlar korkulacak bişey yok ameliyat ta zorluk yok..ama ameliyattan çıkınca nefes alamamamk ağız kuruluğu halsizlik ve başdönmesi hatta bulantı oluyor narkozun etkisiyle.narkoz etkilerini azami 24 saatte (bünyeye
göre değişir)
atıyoruz.ertesi gün şişmeler başlıyor tam nefes alamamaktan doğan sıkıntılar yaşanıyor yoğun nezle grip gibi diyim.birde boğaz eleyin buna.çünkü ağıza sokulan alet yüzünden boğazlarda tahriş oluyor.3 gün tamponla yaşayabnilirseniz gerisi daha kolay geçiyor ben tamponluyken çok zorluk çektim.uyuyamıyor nefes alamıyordıum ne zaman uyusam ağzım kurumuş kabuslarla kalkıyordum.kulaklarım basınçtan patlayacak gibi tıkanıktım.kulağımda hep bu çınlama sei.yoğun bi sessizlik gibi.kulakta tıkanıyo hatta.. korkutmak için söylemiyorum ama benim zor geçti.tampon alındığı gün oh be dünya bu yaşamak bu diyosun.yoğun bi oksijen le o nefes almamın güzelliğini yaşıyorsun.alçıda üssten büyük bi baskı veriyor ama tampondan 3 gün sonra o da çıkıyor..bu arada burun tıkanıyor yine.akıntılar oluyor hafif kanamalar oluyor falan filan.bunca sıkıntını sonunda verdiğiniz paraya da değse diye tabiki insan güzel burun bekliyor.bi de istediğin sonuç olmazsa benim gibi bunalıma giriyor insan..bunca sıkıntıyı çektim bu burun içinmi diyorum şimdi hep kendime..inanın paramla rezil oldum ..yüzümde o eski çekicilil kalmadı ablak bi ifade.burun ucum yamuk yumuk..kesilmiş olduğu belli olan yamu yumuk plastik parçası gibi bi burun işte şu an elimdeki..bunca sıkıntıya değseydi diyorum.ameliyat inanın kolay ama unutmayın sonrası çok zor..iyileşme aşaması uzun dayanıklı ve matanetli olmak gerek.ben de bu sıkıntılardan sonra birde tekrar revizyon için beklemek ne kadar zor bilemezsiniz.şunu da garantisi yok burun bidaha ellenicek ama eski hatalar düzelicekmi yoksa dahamı beter olucak arkadaşlar herşeyde mutlaka risk var.eğer o riski göze alabilecek kadar cesursanız ameliyat olun yoksa psikolojiniz bozulabiliyor..herkeze bol şans diliyorum..ama yaşanması gereken gerçekve sıkıntılı bir süreçtir bu

ebrucum ne güzel anlatmışsın,6ayı bekle 1yılı bekle =)
ben önce altı ayı bekledim şimdi bir yılı bekliyorum,sonra bişey beklememek biraz garip gelecek bana kaydirigubbakcemile2

tatlım sen altı ayı neden bekledinde şimdi bir yılın dolmasını bekliyorsun.sendemi revizyon yaptırıcaksın.

bilen benden daha tecrübeli kızlar size sormak istediğim soru var lütfen bilenler cevaplasın.şimdi bu burun ucundan yapılacak olan yine büyük bi ameliyatmı oluyor yani yine kantahlili narkoz şu bu olucakmı?? yoksa lokalmi olur ilk ameliyattan dahamı kolay olur zormu olur..ne bileyim revizyon olucam ya mecbur.burun ucuna yapılan müdahale dah kısa süren kolay bi işlemmi yine şişmeler morarmalar olumu ??.hiç burun ucundan tekrar ameliyat olan varmı aranıda..?? ne olur bu konuda çok bilgisizim..

canım sen hiç dr unla görüştün mü? bakalım nasıl açıklayacak?

doktorum çok rahat biri ya hatta sosyetenin doktoru.uluslaarası ödüller almış bi prof ama gelgelelim ben burnumu beğenemiyorum.çünkübeğenilcek gibi olsa sevmeye çalışayım ama değilki.bi çocu k bile bu gün bakınca burnumdaki yamuk yumukluğu görebiliyorsa bi doktor nasıl baktığında çok güzel eskisinden güzel sen abartıyosun diyebilirki..gerçi insan olarak çok iyi biri doktorum cüneyt özek.inan çok rahat yaa abicim korkma üzülme sen diyor ne zaman yakınsam öyle diyor.yaparız bişeyler bende diyorum kiya negereğivardı bikerede düzgün yapsaydında bunca sıkıntılar 6 ay beklemeler ve tekrra ameliyat sıkıntısı falan olmasaydı değilmi..ama kendi hatasını örtbas ediyor bana diyorki derin inatçı..ben bunu anlamıyorum.ve hiç bi doktorun bariz bıçak hatasını örtbas etmek için eski burnudan iyidir demesi bana hiç doğru gelmiyor.inan güvenimide yitirdim.tekrar kendimi teslim ettiğimde hatasını düzeltecekmi yoksa dahamı beter edecekk??? 6 ay sonra düzelticem diyor ama şişlikte olabilir acele etme diyor

seni çok iyi anlıyorum. bu olay kul hakkına girmek bence. o kadar zahmet, sıkıntılı geceler, verilen para ki herkes kolay kazanmıyor. üstüne bide aynalara küsmek.. eskisinden iyidir ne demek ya, iyi olacak tabi ama istediğimiz gibi olması için yatıyoruz o masaya değil mi? bende düzelmezse revizyona giricem ama kendi dr uma tekrar güvenemem ki :1no2:

cnmcım ben dr umla görüşemedim ama telde konuşmuştum
bana dediği diğeri gibi olmıcak çok basit bi operasyon daha çabuk toparlanırsın korkmana gerek ama tahlil yapılırmı bilmiyorum

cnmcım ben dr umla görüşemedim ama telde konuşmuştum
bana dediği diğeri gibi olmıcak çok basit bi operasyon daha çabuk toparlanırsın korkmana gerek ama tahlil yapılırmı bilmiyorum

zoia senin kendi dr un mu yapacak revizyonu? eskisinden sonra kaç ay geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…