Ameliyat oldum ama derdi tasas bitmiyor diyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm zamanla ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksın ve tabii ki eski seni göreceksin, düsünsene sadece burnun degisti, yüzün ifaden bakıslarına bir sey yapılmadı, simdi ameliyatın etkilerinden dolayı böyle, onlar gectikce eski sen yeniden ortaya cıkacak, düsünsene benm en yakın arkadaslarımdan biriyle gecen gün bulustuk ve o anlamadı burnumun degistigini, yüzüm bakıslarım fln eski haline gelmemis olsaydı anlamaması mümkün olmazdı sanırım meraklanma sakın bende de aynısı oldu ve zamanla geciyor, biraz sabır sadece, burnun güzel olduysa tamamdır, bunlar gecici seyler

psikolog ebru konustu...

hayatcim ebrunun dedi gibi...kisa bir süreligine tuhaf görünüyorsun...yada sana öyle geliyor...kisa bir süre sonra burun haric hersey eski haline geri döncek...:)

ya burunla alakasi yok ama...hediye almak icin puan lazim...eh bu puan nerden alinio...

evet derdı tasası bıtmıyor cunku amelıyat olduktan sonra daha guzel olabılırdı dıye hayıflanıp duruyoruz sureklı aynanın karsısında burnumuzu ıncelıyoruz ve bır muddet sonra mukemmelı ıstıyoruz veeee ıkıncı bı amelıyata karar verıyoruz valla bende aynen boyle oldu :)))))

Arkadaslar sanırım bana yardımcı olmayacaksınız ayıp oluyor ama :

Ben devilasyon ameliyatı oldum bir burnumda kemik digerinde et vardı siz düşünün yani bir taraf tamamen kapalı diger taraftanda az hava alıyorum.Yani oksijensiz solunum yaptım yıllarca :) :)

Ameliyat olmadan önce doktor istiyorsan estetik yapayım dedi.Bende tereddüt ettim ardından dedi ki ama kamyon çarpmısa dönersin ameliyattan cıkınca dedi gözümü korkuttu ben yok o zaman olmaz dedim.Ardından ertesi gün merkeze gittim.Burnuma iki tane pamuk soktu pamugu ilaca batırdı.Müthiş bir yanma oldu.Ardından bende büyük bir stres başladı çünkü daha öncede farklı bir ameliyat oldugum için sedyeden ve ameliyat masasından korkuyordum bir nevi psikolojik korkuydu.Ardından ameliyata girdim.Yavas yavas narkoz vermeye başladı doktor ve beni bayılttı.Ameliyat masasından yarı baygın sedye ile odaya dogru götürürlerken müthiş bir acı vardı burnumda.Burnuma 1 poset tampon doldurmuslar ve iki tanede hortum var burnumda.Bagırıyorum acıdan böyle.En sonu tekrardan agrı kesici yaptılar ve 3.günün sonu tamponu cıkarttılar fakat ben cok zor dayandım 3 gün.Ne televizyon , ne bilgisayar , ne telefona bakabildim.3 gün ölü gibi bitkisel hayatta yaşamımı sürdürdüm.Tampon cıkınca gerisi kolay zaten.Şimdi benim korkum şu ;

Ben devilasyon ameliyatına dayanamadım yarım saat felan sürmüştü.Estetik ameliyatına nasıl dayanacagım biraz gerçekci olmak lazım....

bu arada arkadaslar.Benim burunumda cok abartılı bir yamuk olmasa sonucta yamuk var ve normalden birazzcık büyük benim burnum.Olmana bile gerek yok diyorlar fakat bazen şişiyor burnum, bazen iniyor , bazen yamuklugu bariz ortada oluyor bazen olmuyor.En iyisi olup kurtulmak diye düşünüyorum ama dedigim gibi burnumda abbartılı bir anormallik yok

bendede deviasyon vardı dediklerinin hiç birini yaşamadım gittim ameliyathanede bayıldım odamda ayıldım ilk gün tv de izledim nete de girdim. sana neler yapmışlar öyle? kimdi dr un?

aysegul01 sanırım doktorun pek iyi degilmis, bu dediklerini yasayan senden baska kimse duymadım burada, bende dahil hic birimiz böyle bir ameliyat gecirmedik, baska bi doktora düzgün bir ameliyat olursan hic böyle seyler yasayacagını sanmıyorum

ebru overnigthin burnu süper olmş bak istersen bii daha 15 günlük hali bile süper benımki de takoz gibi!
:

gördüm canım onun burnunu evet güzel olmus bende begendim
ama seninki de cok yeni daha hemen karar verme, icine sinmezse düzelttirirsin cok problem etme ya degmez üzülmeye ufak bir operasyonla istedigin gibi olur, ama daha erken yanii

canım doktor revizyona da ücret alırmı bana zaten beğenmezsen bakarız demişti

revizyonu neden olduguna baglı aslında ama almaması lazım

Oh be opuyorumnanaktan

psikolog ebru konustu...

hayatcim ebrunun dedi gibi...kisa bir süreligine tuhaf görünüyorsun...yada sana öyle geliyor...kisa bir süre sonra burun haric hersey eski haline geri döncek...:)

Yok yok bana öle gelmiyor, cidden tuhaf görünüyorum, ama eski ben olacağıma inandım sayenizde. Çünkü kafamda şimdi ki burnu eski yüzüme monte ettiğimde daha güzel olmam gerekiyor. Neyse bu cümle karışık oldu biraz. Ben artık uyuyayım kafayı toparlayınca tekrar yazarım kaydirigubbakcemile3

beni gören teyzem ve kuzenimde burun ameliyatı olmam dediler.Agzımdan nefes alırım yine olmam dediler.Çektigim zahmeti anlayın yani.Hiç mi acı duymadınız ameliyatta ?

cnm genel anestezi ile oldugumuz icin ben bi bayıldım bi de ayıldım, ayıldıgımda burnum biraz zonkluyordu o da agrı kesici ile gecti, sonra hic öyle ayılıp bayılıncak agrım acım olmadı, iste ilk bir hafta burnum bazen agrıyordu o zmn da agrı kesici alıyordum geciyordu ha almasam da öyle dayanılmaz agrılar degil hafif sızlama gibi yani, ben senin ameliyatı duyunca sasırdım acıkcası, simdi ben 2. bir ameliyat olabilirim belki yani acıkcası agrım sızım olsaydı cesaret edemezdim

ne olursa olsun ameliyat olmaya değer mi ?

ne olursa olsun ameliyat olmaya değer mi ?

valla kendi adıma hiic pisman degilim iyiki de olmusum, cünkü burnumu cok kompleks haline getirmistim ve bugun olsa yine olurdum yani bence deger ve degdigini düsünüyorum, sen cok sıkıntı cekmissin ondan biraz tereddütlüsün sanırım ama biz hic bu dediklerini yasamadıgımız icin yine olsa olurdum lafını cok rahat diyebiliyorum sahsen, diger arkadasların da aynı seyi diyeceklerine eminimm

kesınlıkle olmalısın ya nolursa olsun eskı burnundan çok daha iyi oluyor...ama doktorunla ameliyat öncesinde çok uzun uzun konuş bazı şeylerin sözünü al sonradan sorun yaşama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…