Ameliyat oldum bir sorum var :(

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Arkadaşlar 3. Gün önce burun ameliyatı oldum burnum da hala alçı tampon var ve feci tıkalı. Ara ara kan akıyor ve burnum hep doluymuş gibi bir hissiyat var normal mi?

Gecmis olsun ve hayirli olsun oncelikle. Burnunun tikali olmasi ve ara kanamalarin normal surecler. Ben tamponlar alinana kadar tikanma sorununu yasadim. Doktorumun onerisiyle kantoron yagi ile tikanikligi giderdim. Cok da rahat ettim. Doktorunuza danisip siz de kantoron yagi kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar 3. Gün önce burun ameliyatı oldum burnum da hala alçı tampon var ve feci tıkalı. Ara ara kan akıyor ve burnum hep doluymuş gibi bir hissiyat var normal mi?
Cok geçmiş olsun gayet normal benimde 6. Günüm:) 4. Günden sonra baya rahatlıyor insan temizligi ilaçlarını ihmal etme

Gecmis olsun ve hayirli olsun oncelikle. Burnunun tikali olmasi ve ara kanamalarin normal surecler. Ben tamponlar alinana kadar tikanma sorununu yasadim. Doktorumun onerisiyle kantoron yagi ile tikanikligi giderdim. Cok da rahat ettim. Doktorunuza danisip siz de kantoron yagi kullanabilirsiniz.
Cok geçmiş olsun gayet normal benimde 6. Günüm:) 4. Günden sonra baya rahatlıyor insan temizligi ilaçlarını ihmal etme

Sürekli deniz suyu sıkıyorum ama yine yarım saat sonra sizintidan tıkanıyor ve içi kan doluyor bir de kaşınıyor tam çıldırmalik. Ameliyat bile korkunç değil şu durumdan. Ne zaman geçecek çok sinir bozucu :(

Teşekkür ederim sorucam doktoruma. Fokur Fokur bir his var şuan burnumun içinde. Korkarım ki bu burunun içinden nasıl tampon çıkacak çok korkunc

Sürekli deniz suyu sıkıyorum ama yine yarım saat sonra sizintidan tıkanıyor ve içi kan doluyor bir de kaşınıyor tam çıldırmalik. Ameliyat bile korkunç değil şu durumdan. Ne zaman geçecek çok sinir bozucu :KK43:
Evet canım malesef öyle oluyor bir süre çok zor biliyorum ama sabır sabır..

Tampon alınırken cok acı çektiniz mi :KK43:
Bende Tampon kullanmamis doktora emin misiniz iyi bakın filan dedim o kadar korkuyordum ki :))) çok sevindim kullanmadığını duyunca ama yeni tamponla olanlar var hiç acı çekmemişler

ozzgee5 sende çok şişlik var mı en yakın sensın benım amelıyatıma ama tek fark bende tampon içerde

20160626_233445.webp
en baştaki ameliyattan önceki halim

resmen avatar gibiydi ya gercekten insan burnuna benzemıyodu umarım şişi cabuk ıner ya :KK12:

Back
X