İnşallah pisman olmazsin canım,maşallah Tevfik hocanın kotu ameliyatını ve olumsuz yorumunu görmedim daha. İnşallah Rabbimin izniyle de hep böyle mutlu hastaları olur.
Senin de sonucun seni mutlu eder inşallah Rabbim rast getirsin:)
ahaha atıcam bugün bekleyin :)))
Eki Görüntüle 636496 Eki Görüntüle 636497 Eki Görüntüle 636498 Eki Görüntüle 636499 Eki Görüntüle 636500 Eki Görüntüle 636501
nefes problemim olmadı coco :)) bunlarda son halim 13.gün:)))))))))))
burnun gercekten cok guzel olmus yenı gordum keske doktor ankarada olsaydı yaa..
burnun gercekten cok guzel olmus yenı gordum keske doktor ankarada olsaydı yaa..
canım doktor ankaradada amelıyat yapıyor:)))))))))))))))))
albüme attım burayada atıcam :)))))))))))9
@Sevcancim sana Tevfik hocanın mail adresini yazıyorum mail at hocaya seni aydınlatır canım :)
tevfiksozen@gmail.com
teskkur derım mail attım hangı hastanede yapıyor acaba sizde oldunuz mu amelıyat öncekı ve sonrakı resımlerınızı gormem mumkunmu acaba?
Megline tekrar gorusebildin mı Tevfik hocayla. Kesin olarak ne zaman gelecekmiş Antep'e ?
Canım ben de Haziran'da Tevfik hocaya ameliyat oldum, cok memnunum siddetle tavsiye ederim .fotolarimi görebilirsin canım albümümde var öncesi ve sonrasi:)
Efnan canım Tevfik hoca dönmedi daha bana ama bugün aramayı düşünüyorum işlerini ayarlayabilmiş mi bilemiyorum benimde ona göre işlerimi ayarlamam gerekiyor çünkü ve çok sabırsızlanıyorum :)
hangi hastanede yaptı amelıyatını? gorusmeye nereye gıttin mesajım dolmadıgı ıcın bakamıyorum resımlerıne(
@Sevcancim ben Tevfik hocayi Gaziantep'te mecburi gorevini yaptigi sırada tanıdım. Kkden buldum görüştüm bir hafta sonra ameliyat oldum. Mesaj hakkını doldur da bak fotolarima, yorumlarını bekliyorum:))
baktım fotolarına kapalı teknıklemı yaptı gercekten guzel olmuş
Yok canım açık teknikle yaptı Tevfik hoca ama arasan iz bulamazsın .bazen aynada o kadar dikkatli incelememe rağmen izi göremiyorum. Birkaç aya tamamen yok oluyor. Aslına bakarsan en iyi teknik açık bana göre. En azından dokunarak değilde görerek çalışılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?