Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Amin canim benim insallah :)

teskkur derım mail attım hangı hastanede yapıyor acaba sizde oldunuz mu amelıyat öncekı ve sonrakı resımlerınızı gormem mumkunmu acaba?

Canım ben de Haziran'da Tevfik hocaya ameliyat oldum, cok memnunum siddetle tavsiye ederim .fotolarimi görebilirsin canım albümümde var öncesi ve sonrasi:)

Megline tekrar gorusebildin mı Tevfik hocayla. Kesin olarak ne zaman gelecekmiş Antep'e ?

Efnan canım Tevfik hoca dönmedi daha bana ama bugün aramayı düşünüyorum işlerini ayarlayabilmiş mi bilemiyorum benimde ona göre işlerimi ayarlamam gerekiyor çünkü ve çok sabırsızlanıyorum :)

Efnan canım Tevfik hoca dönmedi daha bana ama bugün aramayı düşünüyorum işlerini ayarlayabilmiş mi bilemiyorum benimde ona göre işlerimi ayarlamam gerekiyor çünkü ve çok sabırsızlanıyorum :)

Tamam canım görüşürsen bize de bilgi vermeyi unutma .inşallah Tevfik hoca islerini ayarlar da en kısa zaman da seni de ameliyat eder:)))

hangi hastanede yaptı amelıyatını? gorusmeye nereye gıttin mesajım dolmadıgı ıcın bakamıyorum resımlerıne(

@Sevcancim ben Tevfik hocayi Gaziantep'te mecburi gorevini yaptigi sırada tanıdım. Kkden buldum görüştüm bir hafta sonra ameliyat oldum. Mesaj hakkını doldur da bak fotolarima, yorumlarını bekliyorum:))

@Sevcancim ben Tevfik hocayi Gaziantep'te mecburi gorevini yaptigi sırada tanıdım. Kkden buldum görüştüm bir hafta sonra ameliyat oldum. Mesaj hakkını doldur da bak fotolarima, yorumlarını bekliyorum:))

baktım fotolarına kapalı teknıklemı yaptı gercekten guzel olmuş

Son düzenleme:
baktım fotolarına kapalı teknıklemı yaptı gercekten guzel olmuş

Yok canım açık teknikle yaptı Tevfik hoca ama arasan iz bulamazsın .bazen aynada o kadar dikkatli incelememe rağmen izi göremiyorum. Birkaç aya tamamen yok oluyor. Aslına bakarsan en iyi teknik açık bana göre. En azından dokunarak değilde görerek çalışılıyor.

acık olunca hem kokutucu gelıyor hemde ıster ıstemez ız kalıyor cok ogregını gordum malıyetı nekadara yaptı bırde ankaraya geldıgı zaman hangı hastanede yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…