acık olunca hem kokutucu gelıyor hemde ıster ıstemez ız kalıyor cok ogregını gordum malıyetı nekadara yaptı bırde ankaraya geldıgı zaman hangı hastanede yapıyor acaba?
Tamam canım görüşürsen bize de bilgi vermeyi unutma .inşallah Tevfik hoca islerini ayarlar da en kısa zaman da seni de ameliyat eder:)))
Efnan bugün konustum canim kesin tarih yok hala cok yogunmus bu aralar istanbulda, nisan basinda dedi ama bir hafta önce haber verecekmis iste beklemek ne kadar zor
Megline tamam canım sagol haber verdigin icin. Geç olsun da güç olmasın. Olsun Nisan'a ne kaldiki. Burnun guzel olsun da ....Ha bir hafta önce ha bir hafta sonra ne fark eder:)
Evet öyle cok haklisin ama karar verdim ya bir an önce olsun istiyorum :) bu arada iki hastahaneden bahsetti tevfik hoca medikal park ve sanko saniyorum hangisi daha iyi bilgin var mi?
Canim ikisi de cok guzel hastaneler. Ben sankoyu cok beğeniyorum. Ama Tevfik hoca girecek sonuçta ameliyatına o daha iyi bilir hangisinin ameliyathanesi daha iyi .Sen iyisimi Tevfik hocaya bırak o karar versin hastaneye.
nisana çok az kalmışşş
en geç 1 ay sonra bende yeni albümümle buralarda olacağım inşallaahh :)
canım Tevfik hoca da sankonun biraz daha iyi olduğunu söyledi aslında, oradaki hastahaneler hakkında hiçbir bilgim yok benim sana da sormak istedim o yüzden.
İnşallah canım bunu bütün kalbimle diliyorum:)
Artık bilinçaltıma o kadar yerlestirmisim ki gece rüyamda seni gördüm. Hastaneye yanına geliyormuşum. Kesin ustum açık kalmıştır:)))))))
İnşallah canım bunu bütün kalbimle diliyorum:)
Artık bilinçaltıma o kadar yerlestirmisim ki gece rüyamda seni gördüm. Hastaneye yanına geliyormuşum. Kesin ustum açık kalmıştır:)))))))
meglıne hakkında hayırlısı en guzelı olur işallah 1 ay dedgın okadar çabuk geçicekkı goreceksın sonrada oldum ıyıleştımbıle ne kadar buyutmuşum dıyeceksın sonra bol bol foto çekıp koycakasın bız gıbı :) sanko ıyı bı hastanedr ama dr onemlı yeterlı donanım olduktan sonra fıyat farketmez sadace fıyat farkı oluydr sana uygunu hangısıyse onda yaptr dr onemlı canım herşey çok guzel olacak işallah canım :)
hehehehe rüyalara bile giriyorum artık canım yaa seni orda görmek mutlu eder beni :))
Canım insallah bir aksilik çıkmazsa yanındayım :)))
canım Tevfik hocanın bekleyen diğer 2 hastası kimler bilgin var mı KK' dan mı acaba onlarda 3 hasta oldunuz dedi de merak ettim
A öyle mi? Hic haberim yok tatlım belki biri meltemplt'dir. Çünkü o ne zamandır ameliyat olmayı istiyor ama sigortasının gelmesini bekliyordu Fransa'dan...Neyse eğer gelebilirsem onlarla da tanisiriz:)))
Evet evet çok iyi olur :) bu arada sigorta masrafların bir kısmını karşılıyor mu?
Zannedersem hastane masraflarının bir kismini karşılıyor.
Zannedersem hastane masraflarının bir kismini karşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?