Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Arkadaslardan cok bizimkilerin tepkisi ne olacak cok merak ediyorum annem hala olursan kirarim burnunu diyor ciddiye almiyorlar beni olup gelecem bende taa taaam supriizz :)))

Canım bir kere aklına koyarsan bu ameliyat isini bir daha çıkmıyor.Gökçe nin de babası izin vermiyordu oldu kurtuldu. İnşallah sen de hayirlisiyla olur kurtulursun.
Ailen gelmezse gel ben bakarım sana iyilesir çıkarsın karşılarına :)))) sürpriz yumurta gibi:))))))

O kadar güzel oldu ki burnun alismaman mümkün degil zaten gittikce güzellesiyor :) ifaden hic degismedi bu da cok önemli benim icin ayrica cokta dogal insanlarin anlamamasi cok normal benimde öyle olacak insallah :))

ahahaha aynen bende kara verdim olmaya hayatım ona endeksledim resmen her dakka forumdayım falan çok acayıip bişey ben hala nasıl oldum ne zaman oldum anlamadım

Canim benim yaa cok tatlisin :) bizimkiler öyle kati degiller bu konuda sadece gerek olmadigini söylüyorlar bende fotograflari yakindan cekip cekip bu buruna mi gerek yok diyorum

Antep'teki Tevfik hocanın hastalariyla toplanır kutlarız yeni yasini:)

ahahaha aynen bende kara verdim olmaya hayatım ona endeksledim resmen her dakka forumdayım falan çok acayıip bişey ben hala nasıl oldum ne zaman oldum anlamadım

@efnan süper olur yeni yas yeni burun
@busra aynen öyle isimi bile yapamiyorum artik forumdan firsat bulursam ilgileniyorum isimle :) ayrica gözüm hep insanlarin burunlarinda etrafimdakilerinde psikilojisini bozdum artik erkek arkadasim gecenlerde senin yüzünden bende herkesin burnuna bakmaya basladim diyordu

bkb nin düğününe gelicem antebe anteptekileri görmek istiyorum yakındannnn efnan seni görmek çok istiyamm :)

Aa ne güzel :) ne kadar güzel bir forum bu böyle dostluklara vesile oluyor :)) ben dügüne gelemem belki ama hayirlisiyla ameliyat olursam kontroller icin istanbula gelecem o zaman seninle tanismayi cok isterim :) antep'e gelmisken antakya'ya da beklerim ayrica :))

aa megline benm cok yakın arkadaşım Hatay'lı. Hatta bu yaz gelıcektık kısmet olmadı bakarsn bu yaz geliriz ayrıca ameliyatın için beklemene gerek yokki burda olup da dönebilirsn ben 2 günde atlattım çalışsaydım 3.gün işe başlardım

kızlar yaşadıklarımız ne kadar benzıyo birbirne dme.. bende aynen öyledim yaklaşık 4 senedr aklımdaydı çok araştırdımm.. şu an bile üstümden yük kalktı

Gelirsen bende agirlamak isterim canim :) istanbulda kalma problemim var tatlim ameliyat olup ucaga binemiyorum hemen öyle olmasa düsünmeden gelirdim. Burda ameliyat olacam ama alcim istanbulda alinacak ameliyattan bir hafta sonra onun icin bile rapor vermem gerekecek demisti tevfik bey.

O kadar güzel oldu ki burnun alismaman mümkün degil zaten gittikce güzellesiyor :) ifaden hic degismedi bu da cok önemli benim icin ayrica cokta dogal insanlarin anlamamasi cok normal benimde öyle olacak insallah :))

ben amelıyatlıyken bıle ahahhaa dıye guluyodum ya zararlıymıs aslında ama ben hıc kasılmadım ıfadem degısmedı evet cok korkuyodum bende senınkıde cok guzel olacak sankı kendım gırıcem gıbı hıssedıyorum D

ben hep insanların burunlarını elestıryorum ya fecı bı takıntııı dıyorum kı sonra napıyosun be senınkısı estetık yanı bak bu estetıklı bak bu degıl falan artık ılk burunlara bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…