evet bkb nin düğününe gitcem kıyafet bıle ayarladım normaldede görüşüyoruz biz ya çok heyecanlıyım mutlaka gelcem seni görmeyee )
ben amelıyatlıyken bıle ahahhaa dıye guluyodum ya zararlıymıs aslında ama ben hıc kasılmadım ıfadem degısmedı evet cok korkuyodum bende senınkıde cok guzel olacak sankı kendım gırıcem gıbı hıssedıyorum DO kadar iyisiniz ki.. Herkes birbirinin heyecanini stresini paylasmak icin burda sizleri tanidigim icin cok sansli hissediyorum kendimi :))
ben hep insanların burunlarını elestıryorum ya fecı bı takıntııı dıyorum kı sonra napıyosun be senınkısı estetık yanıbak bu estetıklı bak bu degıl falan artık ılk burunlara bakıyorum
kendi burnummuş gibi takip ediyorum gelişmeleribu forum sayesinde içimde ne kahrolası pislik bi merak duygusu oldugunu keşfettim yeni fotoları bekliyoroouuz:)
canım sen hangi gün istiyorsan ameliyathanede uygunsa hemen ameliyat oluyorsun bana gününü sen seç demişti tevfik bey pazartesi yapalımmı demişti ben çarşamba olsun arkadaşım gelcekdedım çarşamba oldum :)))))))
Ayy o kadar cabuk mu bende istiyorum bendeee tevfik hocayi cok mesgul etmeyin bu tarafa gelsin hemenceciktatlim sorunsuz bir sürec diliyorum senin icin :)
Hayırlısı ne zamansa öyle olsun senin için de Meglinecım..Ben hemen aradan çekilicem inşallah merak etme sen:)gidince söylerim hemen ameliyatımı yapsın çıksın gelsin oralara :)))
canım benim çok teşekkürler güzel dileklerin için :)
Hayırlısı ne zamansa öyle olsun senin için de Meglinecım..Ben hemen aradan çekilicem inşallah merak etme sen:)gidince söylerim hemen ameliyatımı yapsın çıksın gelsin oralara :)))
canım benim çok teşekkürler güzel dileklerin için :)
Gelsin tabi hemenburun bir tarafa öyle bir anlatiyorsunuz ki Tevfik hocayi onunla tanismak icinde ayrica sabirsizlaniyorum :) hepimiz icin hayirlisi olsun..
Dikkat!!!!!!bağımlılık yapabilir:))))))Meglinecim hahaha
Saka bir yana bu Tevfik hoca gercekten biz de bağımlılık yaptı ha......
Ahahaha evet evet farkindayim ama 1degil 2degil kim gitse ayni seyleri mi söyler var bu hocada bir seyler
Basarili ,bilgili,Pozitif,Samimi,dürüst,anlayisli,akılcı çözümler sunan,maddiyata önem vermeyen,yakışıklı,genc,espirili,güleryüzlu vs.olduğu icin bağlandık Tevfik hocaya:))))
Sizler gibi hastalari oldugu icin o da cok sansli :) az kaldi az ailede bugün ok verdi icim cok rahat artik
A ne guzel izin vermesi ailenin onlar da senin bu burunla mutlu olmadigini biliyorlardir ama iste yürekleri el vermiyor ailelerin cocuklarını ameliyat masasında görmeye .bı yerde onlarda hakli ama iste insan nasil mutlu olacaksa öyle yapmalı.
Insanin kendini nasil hissettigi cok önemli.. Allah pisman etmesin izin verirse ben cok iyi olacagina inaniyorum sizin ve hocanin sihirli elleri sayesinde :))
kendi burnummuş gibi takip ediyorum gelişmeleribu forum sayesinde içimde ne kahrolası pislik bi merak duygusu oldugunu keşfettim yeni fotoları bekliyoroouuz:)
Busracım canım benim sanırım ben cumartesi olmak zorunda kalıcam..dur bakalım bir ikigüne kesinleşicek..Çarşamba gibi de hem Tevfik beyin yanına gidicem hem de tahlile.. hayırlısı bakalım :)
Dikkat!!!!!!bağımlılık yapabilir:))))))Meglinecim hahaha
Saka bir yana bu Tevfik hoca gercekten biz de bağımlılık yaptı ha......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?