Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Tatlim elestirmek en dogal hakkin bu dogallikta ve güzellikte burnun varken estetik olmus ne yazar

kendi burnummuş gibi takip ediyorum gelişmeleri bu forum sayesinde içimde ne kahrolası pislik bi merak duygusu oldugunu keşfettim yeni fotoları bekliyoroouuz:)

kendi burnummuş gibi takip ediyorum gelişmeleri bu forum sayesinde içimde ne kahrolası pislik bi merak duygusu oldugunu keşfettim yeni fotoları bekliyoroouuz:)

SEn ne yaptın ameliyat isini canım buldun mü iyi bir doktor. Zaten en zor asama doktora karar verme. İnşallah istediğin gibi olur senin burnun da:)

Busracım canım benim sanırım ben cumartesi olmak zorunda kalıcam..dur bakalım bir ikigüne kesinleşicek..Çarşamba gibi de hem Tevfik beyin yanına gidicem hem de tahlile.. hayırlısı bakalım :)

Ayy o kadar cabuk mu bende istiyorum bendeee tevfik hocayi cok mesgul etmeyin bu tarafa gelsin hemencecik tatlim sorunsuz bir sürec diliyorum senin icin :)

Hayırlısı ne zamansa öyle olsun senin için de Meglinecım..Ben hemen aradan çekilicem inşallah merak etme sen:)gidince söylerim hemen ameliyatımı yapsın çıksın gelsin oralara :)))

canım benim çok teşekkürler güzel dileklerin için :)

@auditorcim senin burnunda ne gibi sorunlar var ?

Gelsin tabi hemen burun bir tarafa öyle bir anlatiyorsunuz ki Tevfik hocayi onunla tanismak icinde ayrica sabirsizlaniyorum :) hepimiz icin hayirlisi olsun..

Gelsin tabi hemen burun bir tarafa öyle bir anlatiyorsunuz ki Tevfik hocayi onunla tanismak icinde ayrica sabirsizlaniyorum :) hepimiz icin hayirlisi olsun..

Dikkat!!!!!!bağımlılık yapabilir:))))))Meglinecim hahaha
Saka bir yana bu Tevfik hoca gercekten biz de bağımlılık yaptı ha......

Ahahaha evet evet farkindayim ama 1degil 2degil kim gitse ayni seyleri mi söyler var bu hocada bir seyler

Basarili ,bilgili,Pozitif,Samimi,dürüst,anlayisli,akılcı çözümler sunan,maddiyata önem vermeyen,yakışıklı,genc,espirili,güleryüzlu vs.olduğu icin bağlandık Tevfik hocaya:))))

Son düzenleme:
Basarili ,bilgili,Pozitif,Samimi,dürüst,anlayisli,akılcı çözümler sunan,maddiyata önem vermeyen,yakışıklı,genc,espirili,güleryüzlu vs.olduğu icin bağlandık Tevfik hocaya:))))

Sizler gibi hastalari oldugu icin o da cok sansli :) az kaldi az ailede bugün ok verdi icim cok rahat artik

Sizler gibi hastalari oldugu icin o da cok sansli :) az kaldi az ailede bugün ok verdi icim cok rahat artik

A ne guzel izin vermesi ailenin onlar da senin bu burunla mutlu olmadigini biliyorlardir ama iste yürekleri el vermiyor ailelerin cocuklarını ameliyat masasında görmeye .bı yerde onlarda hakli ama iste insan nasil mutlu olacaksa öyle yapmalı.

Insanin kendini nasil hissettigi cok önemli.. Allah pisman etmesin izin verirse ben cok iyi olacagina inaniyorum sizin ve hocanin sihirli elleri sayesinde :))

Insanin kendini nasil hissettigi cok önemli.. Allah pisman etmesin izin verirse ben cok iyi olacagina inaniyorum sizin ve hocanin sihirli elleri sayesinde :))

İnşallah pisman olmazsin canım,maşallah Tevfik hocanın kotu ameliyatını ve olumsuz yorumunu görmedim daha. İnşallah Rabbimin izniyle de hep böyle mutlu hastaları olur.
Senin de sonucun seni mutlu eder inşallah Rabbim rast getirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…