Ameliyat oldum (fotoğraflı)

efsaaaaan
sana mesaj hakkım dolmaığı için cevap veremedim k.bakma tevfik hocayla görüşemedim fiyatlandırmayla görüştüm ve 12 bin dediler

Canım birşey daha sormak istiyorum ben Tevfik Sözen, Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kararsız kaldım. Emre İlhan ve Barış Çakır bu işte adını daha fazla duyurmuş gibi geldi bana bilemiyorum tabiki okuduklarıma istinaden söylüyorum. Senin Tevfik Bey'e ameliyat olma nedenin neydi? Diğer isimleri düşünmedin mi? Açıkçası ben senin fotoğrafını görünce düşünmeye başladım Tevfik Bey'i çünkü çok doğal duruyor gerçekten. Arkadaşımın burnuda aynı seninki gibi ve doğal bu kadar olabilir yani, o yüzden düşünüyorum Tevfik Bey'i çok kararsızım isme karar versem direk olacağım

senin kadar değill :)))))))))))))))

Busracım sen gerçekten de çok güzel bir kızsın..Allah inşallah öyle senin kadar güzel bir kader de verir. Efnan sen de çok hoş çok güzelsin...Herşey istediğiniz gibi olsun inşallah..
Bu arada ben de bugün albüm yapıcam :)))

Efnancım özellikle sen ve busra sayesinde Tevfik hoca ile tanıştım..Çok ama çok memnunum..Mutlaka benim takip edemediğim başka arkadaşlar da var bu forumda..Ben ve benim gibi birçok kişiye fikir verdiniz, ikna ettiniz..Sizler olmasaydınız şu anda ben bu noktalara gelemezdim..Çok abarttım belki ama sonuçta önemli bir konu bu.. Olmayınca da olmuyor işte ..:)

@flutist34 canım sen busraya sordun ama ben de izin verirsen birşeyler söyliyim Tevfik Beye yeni revizyon olmuş biri olarak ..:) Bence bahsettiğin tüm doktorlarla görüş..BU en doğrusu..Ben kimseyi kötüleyemem ve seni de etkilemek istemem..TEvfik beyin hastası olup da memnun olmayanı bugüne kadar duymadım..İnanılmaz bir insan..Ben de eşim de sanki kendisini yıllardır tanıyormuş kadar çok sevdik onu..Çok iyi yürekli..Ama diğer Hekimlerle görüşmeden de kararını verme ki istemediğin bir sonuç olmasın..Doğal demişsin ama bilemiyoruz herkesin doğal anlayışı başka..Tevfik BEy ile Emre beyin doğalllık anlayışı başka olabilir..Sonrasında çok pişman olursun kafranı duvarlara vurursun..Ben bunu yaşadım.. Öyle tek doktora gidip sakın olma..Ha ben revizyonumu tek doktora gidip oldum..Ama ilk ameliyat en zoru en doğru kararı vermek zorundasın.. İkincisi çok çok zor geliyor adama...Her üçüyle de görüş bence canım ..Allah yardımcın olsun..En iyisini seçeceğine eminim..

@auditor82 canım cok gecmis olsun. Ne guzel sana az da olsa bir faydamız olmus,karar vermene yardımcı olmusuz.Tevfik hoca bahsettigin gibi cok cok iyi bir insan. İyi ki O'nu tanimisim,iyi ki ona ameliyat olmuşum. Bu konuda kendimi cok şanslı hissediyorum. İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim. İnşallah hayatta senin de hersey istediğin gibi olur. Albümünü dört gözle bekliyorum. Eminim cok guzel bir burun yapmıştır Tevfik hocammm:)))

@flutist34 canım Tevfik hocaya ameliyat olmus biri olarak cevap vermek istedim. Ben Tevfik hocayı Gaziantep'te tanıdım mecburi hizmetten dolayı oradaydı. İyi ki de tanimisim mükemmel bir insan. İstanbula geleli cok olmadı Tevfik hocanın birkaç ay yani ismini duymamış olman cok normal. Ama birkaç sene sonrasi icin bunu soyleyemem. Çünkü gun geçtikçe memnun olan hastalarından ve yaptigi guzel,dogal burunlardan dolayı Tevfik hoca daha da un yapacaktır. Kkde ismini duymayan yoktur Tevfik hocanın zannedersem. Diğer doktorlar da iyi. Zaten Emre bey Tevfik hocanın cok yakın arkadaşı. Ama dogal bir burun istiyorsan kesinlikleeeee Tevfik Sozen derim ben.

efsaaaaan
sana mesaj hakkım dolmaığı için cevap veremedim k.bakma tevfik hocayla görüşemedim fiyatlandırmayla görüştüm ve 12 bin dediler

@sem11 canım Tevfik hoca liv Hospital'da 5000 tlye yapıyor. Senin ki sadece burun mu? Bence bir yanlış anlaşılma var. İstersen Tevfik hocanın telefonunu verim birebir görüş.

Efnancım sen ameliyat oldun değil mi canım fotoğrafların var mı acaba çok merak ediyorum :) Tevfik Bey hakkında bir araştırma yapınca onunla ilgilide hiç olumsuz bir yorum okumadım işinde başarılı doktorlardan biri Tevfik Bey'de okuduklarıma göre :) Ama sanırım ben Emre Bey'e ameliyat olacağım eğer Emre Bey'in randevuları doluysa bende Tevfik Bey'e yöneleceğimm :) çok heyecanladıımmm :)

Flutist evet canım ben de Tevfik hocaya ameliyat oldum 10 ay oldu. Cok memnunum. Hem insan olarak hem de doktor olarak cok memnun kaldım Tevfik hocadan. İstersen git bir görüş ya da mail at. Fotolarima bakabilirsin albümümde eski yeni hepsi mevcut. İnşallah sen de hakkında hayırlı bir karar verirsin:)
tevfiksozen@gmail.com

Fotoğraflarına baktım canım tek kelimeyle müthiş olmuş gerçekten tüm ifaden değişmiş, maşallah maşallah sağlıkla kullan burnunu :) darısı başıma inşallah canımm :))

@sem11 canım Tevfik hoca liv Hospital'da 5000 tlye yapıyor. Senin ki sadece burun mu? Bence bir yanlış anlaşılma var. İstersen Tevfik hocanın telefonunu verim birebir görüş.

yanlış anlaşılma olmuş evet. aradığımda sekretere iki kez sordum tevfik sözen fiyatmı bu diye evet dedi benimde morelim bozuldu 12 bin diyince. zaten beniim doktorum hastanem herşey tamam allah izin verirse cumartesi sabahı olacağım ameliyat

@sem hakkında hayırlısı olsun canım. Tevfik hocanın fiyatı 5000 tl hemde Liv gibi lüks bir hastanede:)

canım ben nokta atışı yaptım netten baya araştırma yapıp mail attım görüştük ve güveni aldım hiç düşünmeden ameliyat oldum o güven çok önemli istediğim her saat ulaştım bir soruyu yüz kez sordum :) sağolsun hiç oflamadı :)) iyi düşün sende ama tevfik bey için pişman olmazsın bir görüş yüzyüze ne dediğimi anlarsın :))))))))

Hadi canım psikiyatri mi? efnancım ciddi misin?Hangi arada yapmış bunları ..cidden merak ettim..yok hayır üstüne birde mühendislik okumuş desen de inanırım yani ..Tevfik bey öyle biri hakikaten yapar yani..

Hadi canım psikiyatri mi? efnancım ciddi misin?Hangi arada yapmış bunları ..cidden merak ettim..yok hayır üstüne birde mühendislik okumuş desen de inanırım yani ..Tevfik bey öyle biri hakikaten yapar yani..

Canım hocadan duymuştum bende...gercekten de onunla konusunca o kadar rahatlıyorum ki terapi gibi geliyor bana hahaha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…