Busracim hepsi birbirinden guzel fotolarının çünkü sen ve burnusun cok guzelsiniz:)))
senin kadar değill :)))))))))))))))
@flutist34 canım Tevfik hocaya ameliyat olmus biri olarak cevap vermek istedim. Ben Tevfik hocayı Gaziantep'te tanıdım mecburi hizmetten dolayı oradaydı. İyi ki de tanimisim mükemmel bir insan. İstanbula geleli cok olmadı Tevfik hocanın birkaç ay yani ismini duymamış olman cok normal. Ama birkaç sene sonrasi icin bunu soyleyemem. Çünkü gun geçtikçe memnun olan hastalarından ve yaptigi guzel,dogal burunlardan dolayı Tevfik hoca daha da un yapacaktır. Kkde ismini duymayan yoktur Tevfik hocanın zannedersem. Diğer doktorlar da iyi. Zaten Emre bey Tevfik hocanın cok yakın arkadaşı. Ama dogal bir burun istiyorsan kesinlikleeeee Tevfik Sozen derim ben.Canım birşey daha sormak istiyorum ben Tevfik Sözen, Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kararsız kaldım. Emre İlhan ve Barış Çakır bu işte adını daha fazla duyurmuş gibi geldi bana bilemiyorum tabiki okuduklarıma istinaden söylüyorum. Senin Tevfik Bey'e ameliyat olma nedenin neydi? Diğer isimleri düşünmedin mi? Açıkçası ben senin fotoğrafını görünce düşünmeye başladım Tevfik Bey'i çünkü çok doğal duruyor gerçekten. Arkadaşımın burnuda aynı seninki gibi ve doğal bu kadar olabilir yani, o yüzden düşünüyorum Tevfik Bey'i çok kararsızımisme karar versem direk olacağım
efsaaaaan
sana mesaj hakkım dolmaığı için cevap veremedim k.bakma tevfik hocayla görüşemedim fiyatlandırmayla görüştüm ve 12 bin dediler
Efnancım sen ameliyat oldun değil mi canım fotoğrafların var mı acaba çok merak ediyorum :) Tevfik Bey hakkında bir araştırma yapınca onunla ilgilide hiç olumsuz bir yorum okumadım işinde başarılı doktorlardan biri Tevfik Bey'de okuduklarıma göre :) Ama sanırım ben Emre Bey'e ameliyat olacağım eğer Emre Bey'in randevuları doluysa bende Tevfik Bey'e yöneleceğimm :) çok heyecanladıımmm :)
Flutist evet canım ben de Tevfik hocaya ameliyat oldum 10 ay oldu. Cok memnunum. Hem insan olarak hem de doktor olarak cok memnun kaldım Tevfik hocadan. İstersen git bir görüş ya da mail at. Fotolarima bakabilirsin albümümde eski yeni hepsi mevcut. İnşallah sen de hakkında hayırlı bir karar verirsin:)
tevfiksozen@gmail.com
Cok sagol canım darısı basına:)))Fotoğraflarına baktım canım tek kelimeyle müthiş olmuş gerçekten tüm ifaden değişmiş, maşallah maşallah sağlıkla kullan burnunu :) darısı başıma inşallah canımm :))
@sem11 canım Tevfik hoca liv Hospital'da 5000 tlye yapıyor. Senin ki sadece burun mu? Bence bir yanlış anlaşılma var. İstersen Tevfik hocanın telefonunu verim birebir görüş.
yanlış anlaşılma olmuş evet. aradığımda sekretere iki kez sordum tevfik sözen fiyatmı bu diye evet dedi benimde morelim bozuldu 12 bin diyince. zaten beniim doktorum hastanem herşey tamam allah izin verirse cumartesi sabahı olacağım ameliyat
@sem hakkında hayırlısı olsun canım. Tevfik hocanın fiyatı 5000 tl hemde Liv gibi lüks bir hastanede:)
Canım birşey daha sormak istiyorum ben Tevfik Sözen, Barış Çakır ve Emre İlhan arasında kararsız kaldım. Emre İlhan ve Barış Çakır bu işte adını daha fazla duyurmuş gibi geldi bana bilemiyorum tabiki okuduklarıma istinaden söylüyorum. Senin Tevfik Bey'e ameliyat olma nedenin neydi? Diğer isimleri düşünmedin mi? Açıkçası ben senin fotoğrafını görünce düşünmeye başladım Tevfik Bey'i çünkü çok doğal duruyor gerçekten. Arkadaşımın burnuda aynı seninki gibi ve doğal bu kadar olabilir yani, o yüzden düşünüyorum Tevfik Bey'i çok kararsızımisme karar versem direk olacağım
Tevfik bey hem de genel cerrahi okumus hem kbb , hacettepe mezunu yani epey basarili bir cerrah
Tevfik bey hem de genel cerrahi okumus hem kbb , hacettepe mezunu yani epey basarili bir cerrah
Hadi canım psikiyatri mi? efnancım ciddi misin?Hangi arada yapmış bunları ..cidden merak ettim..yok hayır üstüne birde mühendislik okumuş desen de inanırım yani ..Tevfik bey öyle biri hakikaten yapar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?