Hadi canım psikiyatri mi? efnancım ciddi misin?Hangi arada yapmış bunları ..cidden merak ettim..yok hayır üstüne birde mühendislik okumuş desen de inanırım yani ..Tevfik bey öyle biri hakikaten yapar yani..
liv hospıtal bende orada amelıyat oldum gercekten muhtesem bır hastaneKK den takip ettim doktorum meğer antepten istanbula geliyormuş hemen mail attım dönüş yaptı muayeneye gittim cok heyecanlıydım korkuyordum konuştuk baya zaten odasına girince bı rahatlama aldı benı konuştu nasıl olacagını anlattı bol bol sorular sordum bır kez olsun sıkılmadı aynı cevapları verdı. ameliyat oncesı sonrası bır kere bile asıkk suratlı gormedım bır ınsan hep gulemez kızlarrrrneyse ilk gittiğimde kararımı verdim tevfik beye ameliyat olmak konusunda ilgisi alakası içtenliği ve güveni verdi bana tasarımı yaptık bana nasıl bişey istediğimi sordu tevfik bey yüzüne en olabilir şeyi senin istediğin doğrultud en doğal şekilde yapacağız dedi.. haberleştik sınavımdan sonra ameliaytımı gerçekleştirdik... liv hospital yeni açılmış hastane değil uzay üssü gibi zaten konforundan bahsedemem size fotoları çektim herşey dokunmatik perdeleri bile dokunmatık acıp kapıyosunuz ınternete gırılıyor televızyondan yemekleri cok guzeldi hihihi :) hastanenın tum calısanları her dakıka basımdaydı.... hastaneye yattım doktorum geldi sakinleştirdi beni moralım yerine geldı .. sonra zaten sakinleştirici ve anestezi hatırlamıyorum kızlar kalkar kalkmazz dırek sınavımın acıklanıp acıklanmadıgını sormusum sıfremı vermısım bakmıslar amelıyat odasındakı ınternetten 60 almısm gecmısım kendime gelmeye başladığımda doktorum yanımdaydı bi an olsun ayrılmadı başımdan..... hersey mukemmeldı en onemlısı tevfik sözen mukemmeldi .. herseyden once doktorunuzu ıyı secın diyorum gun be gun fotoğrafları atacagım buraya ılk fotograflardan baslıyorum hee bu arada şişiklerim cok az oldu .. teşekkürler güler yüzlü iligili doktorum sn tevfik sözenn :)
Eki Görüntüle 627035 Eki Görüntüle 627033 Eki Görüntüle 627032 Eki Görüntüle 627040 Eki Görüntüle 627039 Eki Görüntüle 627038
evet çok lüks :))))
puhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koptum
bende :)))))
efnancım bekleriz liv hospitala...ameliyat olunca insanın gözü lüks görmüyor ama..Tevfik Beyi ziyaret etmeye gitsek ya..En azından istanbul takımı olarak gidelim :) Dr.T.Sozen Fun club İstanbul ekibi :)))))
bende :)))))
efnancım bekleriz liv hospitala...ameliyat olunca insanın gözü lüks görmüyor ama..Tevfik Beyi ziyaret etmeye gitsek ya..En azından istanbul takımı olarak gidelim :) Dr.T.Sozen Fun club İstanbul ekibi :)))))
yavrum sen ne zaman gıdeceksın bana bır gun onceden soyle bırlıkte gıdelımmm :)))))))))))9
bir gün kaç gel sendee gezerizz
merhaba tevfik sözene ben de ameliyat olmak istiyorum mail attım görüşeceğiz bakalım ama korkuyorum bide panik atak hastasıyım.uyanıcammı nasıl uyanıcam nefes alamasam boğulacak gibi olurmuyum ağrı sızı bisürü soru var kafamda.çok takıyorum galiba ama senin ameliyat olmadan önceki fotoların ve son halini merak ettim doğrusu.
merhaba tevfik sözene ben de ameliyat olmak istiyorum mail attım görüşeceğiz bakalım ama korkuyorum bide panik atak hastasıyım.uyanıcammı nasıl uyanıcam nefes alamasam boğulacak gibi olurmuyum ağrı sızı bisürü soru var kafamda.çok takıyorum galiba ama senin ameliyat olmadan önceki fotoların ve son halini merak ettim doğrusu.
efnan ve busra dışında burunlarını görebileceğimiz kimse yok mu bende karar veremedim hala
resim paylaşmayanlar da memnun mu peki burnunu beğenmeyen oldu mu şimdiye kadar?
ne güzel ya çook az morluğun ve şişliğin olmuş ben bildiğin yamuldum....KK den takip ettim doktorum meğer antepten istanbula geliyormuş hemen mail attım dönüş yaptı muayeneye gittim cok heyecanlıydım korkuyordum konuştuk baya zaten odasına girince bı rahatlama aldı benı konuştu nasıl olacagını anlattı bol bol sorular sordum bır kez olsun sıkılmadı aynı cevapları verdı. ameliyat oncesı sonrası bır kere bile asıkk suratlı gormedım bır ınsan hep gulemez kızlarrrrneyse ilk gittiğimde kararımı verdim tevfik beye ameliyat olmak konusunda ilgisi alakası içtenliği ve güveni verdi bana tasarımı yaptık bana nasıl bişey istediğimi sordu tevfik bey yüzüne en olabilir şeyi senin istediğin doğrultud en doğal şekilde yapacağız dedi.. haberleştik sınavımdan sonra ameliaytımı gerçekleştirdik... liv hospital yeni açılmış hastane değil uzay üssü gibi zaten konforundan bahsedemem size fotoları çektim herşey dokunmatik perdeleri bile dokunmatık acıp kapıyosunuz ınternete gırılıyor televızyondan yemekleri cok guzeldi hihihi :) hastanenın tum calısanları her dakıka basımdaydı.... hastaneye yattım doktorum geldi sakinleştirdi beni moralım yerine geldı .. sonra zaten sakinleştirici ve anestezi hatırlamıyorum kızlar kalkar kalkmazz dırek sınavımın acıklanıp acıklanmadıgını sormusum sıfremı vermısım bakmıslar amelıyat odasındakı ınternetten 60 almısm gecmısım kendime gelmeye başladığımda doktorum yanımdaydı bi an olsun ayrılmadı başımdan..... hersey mukemmeldı en onemlısı tevfik sözen mukemmeldi .. herseyden once doktorunuzu ıyı secın diyorum gun be gun fotoğrafları atacagım buraya ılk fotograflardan baslıyorum hee bu arada şişiklerim cok az oldu .. teşekkürler güler yüzlü iligili doktorum sn tevfik sözenn :)
Eki Görüntüle 627035 Eki Görüntüle 627033 Eki Görüntüle 627032 Eki Görüntüle 627040 Eki Görüntüle 627039 Eki Görüntüle 627038
ne güzel ya çook az morluğun ve şişliğin olmuş ben bildiğin yamuldum....yanaklarım alnım göz kapaklarım mosmor ve şişti.... üstelik sende benim gibi beyaz tenlisin.. sonuç çok güzel olacak diye tahmin ediyorum
Tatlım inanamayacaksın ama o kadar hekim araştırdım ki mersinde ve adanada anlatamam SONUNDA Dr Sadık karakaya'yı buldum süper bir hekim allah var ama yüzümün fotolarını koysam yuh dersin ne kadar şiş ve morluk var diye ama bende şöyle bir durum var pansumanda yapıştırılan şeyler bile hemen kabartıo ve morartıyo düşün hassasiyetimi....@pinkpanter Tevfik Sozen farkı bu iste sıfır morluk ve sislik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?