Ameliyat oldum (fotoğraflı)

liv hospıtal bende orada amelıyat oldum gercekten muhtesem bır hastane

puhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha koptum

bende :)))))

efnancım bekleriz liv hospitala...ameliyat olunca insanın gözü lüks görmüyor ama..Tevfik Beyi ziyaret etmeye gitsek ya..En azından istanbul takımı olarak gidelim :) Dr.T.Sozen Fun club İstanbul ekibi :)))))

Ben Antepteyim canım görmem imkansiz ancak Tevfik hoca Antep'e geldiginde kendisini görebilirim. Siz benim yerime de gidip ziyaret edin hocayı cok cokkkk selamlarımı da söyleyin :)

yavrum sen ne zaman gıdeceksın bana bır gun onceden soyle bırlıkte gıdelımmm :)))))))))))9

merhaba tevfik sözene ben de ameliyat olmak istiyorum mail attım görüşeceğiz bakalım ama korkuyorum bide panik atak hastasıyım.uyanıcammı nasıl uyanıcam nefes alamasam boğulacak gibi olurmuyum ağrı sızı bisürü soru var kafamda.çok takıyorum galiba ama senin ameliyat olmadan önceki fotoların ve son halini merak ettim doğrusu.

@Brctr merhaba canım. Panik atak hastası olman ameliyata engel degil. Bu forumda da panik atak hastası olup ameliyat olan kızlar var.evham yapman normal ama Allah'ın izniyle uyuyup uyanacaksın bir de bakmissin ki hersey olmus bitmiş de...bana göre Tevfik hocanın eli cok hafif ağrı sizi hicbirsey hissetmedim ben morarmam bile olmadı. Canım albümümde eski yeni birsuru foto var bakabilirsin. En dogal ve en guzel burunlar Tevfik Sozen'in elinden çıkıyor bunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim :)))

canım benim albümüm var :))) ekliyorum seni bakarsın albüm kısmından :))

efnan ve busra dışında burunlarını görebileceğimiz kimse yok mu bende karar veremedim hala

Canım olmaz olurmu hic; Bkb,aysunderya ,Baharnevin ,aydabyg, 02gulay27,begüm,auditor82.....aklıma gelenler bunlar şimdilik canım. Ama iste her ameliyat olan da resim paylaşmıyor deşifre olmamak icin:)

resim paylaşmayanlar da memnun mu peki burnunu beğenmeyen oldu mu şimdiye kadar?

Esracım valla ben daha bir tane bile memnun olmayan hastasına rastlamadım tevfik hocanın. Çünkü adam cok guzel burunlar yapıyor fotoraflarda apaçık goruyorsundur zaten yaptigi burunlari. Kisiye özel ve yuz ile uyumlu dogal burunlar yapıyor Tevfik hoca:)))

ne güzel ya çook az morluğun ve şişliğin olmuş ben bildiğin yamuldum....yanaklarım alnım göz kapaklarım mosmor ve şişti....üstelik sende benim gibi beyaz tenlisin..sonuç çok güzel olacak diye tahmin ediyorum

@pinkpanter Tevfik Sozen farkı bu iste sıfır morluk ve sislik:)))

@pinkpanter Tevfik Sozen farkı bu iste sıfır morluk ve sislik:)))
Tatlım inanamayacaksın ama o kadar hekim araştırdım ki mersinde ve adanada anlatamam SONUNDA Dr Sadık karakaya'yı buldum süper bir hekim allah var ama yüzümün fotolarını koysam yuh dersin ne kadar şiş ve morluk var diye ama bende şöyle bir durum var pansumanda yapıştırılan şeyler bile hemen kabartıo ve morartıyo düşün hassasiyetimi.... bugün 1 hafta oldu burun içinde hafif şişlk var nefes almakta zorlanıyorum ama geçecek.....maalesef tevfik hoca az önce öğrendim mersinde adanaya gidiyorsam antepe de giderdim ben kapalı ameliyat oldum hiç iz yok zaten burun ucumla hiç oynanmadı bende hafif yükseklik vardı onu aldı bu hale geldim şuan yüzüm gözüm yemyeşil oldu hızlıca düzeldim..ilk gün alnım bile şişmişti yinede alha şükür revulasyon yok olumlama yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…