Tatlım inanamayacaksın ama o kadar hekim araştırdım ki mersinde ve adanada anlatamam SONUNDA Dr Sadık karakaya'yı buldum süper bir hekim allah var ama yüzümün fotolarını koysam yuh dersin ne kadar şiş ve morluk var diye ama bende şöyle bir durum var pansumanda yapıştırılan şeyler bile hemen kabartıo ve morartıyo düşün hassasiyetimi....bugün 1 hafta oldu burun içinde hafif şişlk var nefes almakta zorlanıyorum ama geçecek.....maalesef tevfik hoca az önce öğrendim mersinde adanaya gidiyorsam antepe de giderdim ben kapalı ameliyat oldum hiç iz yok zaten burun ucumla hiç oynanmadı bende hafif yükseklik vardı onu aldı bu hale geldim şuan yüzüm gözüm yemyeşil oldu hızlıca düzeldim.. ilk gün alnım bile şişmişti yinede alha şükür revulasyon yok olumlama yapıyorum
ne güzel ya çook az morluğun ve şişliğin olmuş ben bildiğin yamuldum....yanaklarım alnım göz kapaklarım mosmor ve şişti.... üstelik sende benim gibi beyaz tenlisin.. sonuç çok güzel olacak diye tahmin ediyorum
@Brctr merhaba canım. Panik atak hastası olman ameliyata engel degil. Bu forumda da panik atak hastası olup ameliyat olan kızlar var.evham yapman normal ama Allah'ın izniyle uyuyup uyanacaksın bir de bakmissin ki hersey olmus bitmiş de...bana göre Tevfik hocanın eli cok hafif ağrı sizi hicbirsey hissetmedim ben morarmam bile olmadı. Canım albümümde eski yeni birsuru foto var bakabilirsin. En dogal ve en guzel burunlar Tevfik Sozen'in elinden çıkıyor bunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim :)))
busra90 bişey soracam bugün benim 8.günüm yüzümdeki ve gözümdeki şişlikler %95 oranında düzeldi ancak burnumun içinde küçük küçük şişlikler var dr kabuklanma olabilir dedi ama olmadı onun yerine küçük parçalar halinde şişlik var ve ara ara nefes alamıyorum...;( sende de buna benzer şeyler oldumu yani bu durum normal mi anormal mi...esmerım ben tatlım :)) bende cidden hiçbişey olmadı ama :))))) gittikçe iniyor burnum son hallerimi paylaşcam :))
tomografi sonuçlarını tevfik beye gönderdim bakalım :) çok teşekkür ederim ilginiz için
efnan81 bişey soracam bugün benim 8.günüm yüzümdeki ve gözümdeki şişlikler %95 oranında düzeldi ancak burnumun içinde küçük küçük şişlikler var dr kabuklanma olabilir dedi ama olmadı onun yerine küçük parçalar halinde şişlik var ve ara ara nefes alamıyorum...;( sende de buna benzer şeyler oldumu yani bu durum normal mi anormal mi...(
efnan81 bişey soracam bugün benim 8.günüm yüzümdeki ve gözümdeki şişlikler %95 oranında düzeldi ancak burnumun içinde küçük küçük şişlikler var dr kabuklanma olabilir dedi ama olmadı onun yerine küçük parçalar halinde şişlik var ve ara ara nefes alamıyorum...;( sende de buna benzer şeyler oldumu yani bu durum normal mi anormal mi...(
ne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...
Tatlım tek bir gerçek var aslında kim dr'undan memnun kaldıysa iyi dr odurne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...
ne tevfik sözen bıraktım araştırmadık ne veli aslan ne tamer yavaş...3000 tl de duydum 12000 tlde.yalnız bu handikap bitmiyor:))forum forum gezdim..fakat şunu anlayamadım...kim gerçekten iyi...sadece doğal yandan düzgün görünen bi burun istiyorum...size sorayım kızlar ama gerçekten ben bu konuda yaralıyım..bi kaç yıl önce diş yaptırdım eski dişim eğri büyrüydü ama benimdi yeni dişlerime ağladım hala kabullenemedim..ben en küçüğünü en kalkığını istemiyorum sadece beni benden etmesin istiyorum ...bu minval üzerine bu adam doğaldan yanadır dediğiniz doktor var ise yalvarırım bana yazın...çok sağolun...
Pinkpantercim sagol canım guzel yorumların icin. Senin fotolarını da gorebilirmiyiz?Tatlım tek bir gerçek var aslında kim dr'undan memnun kaldıysa iyi dr odurAma mutlaka ve mutlaka refarans biri olsun Tevfik beyin ameliyatlarını en iyi resimlerden bile görebilirsin şahsen ben çok beğendim ) Ama ben kendi dr içinde bana güven verdi ve ben mersinden Adana'ya gidip geliyorum hiçç gözümede gelmiyor TEVFİK beyi bilmiyordum ama ben adanadan aradığım içiN Antepteki hekimlere hiç bakmadım ama antepe gitmeye karar verseydim sanırım bende Tevfik beyi seçerdim; Ben şimdiki doktorumdan o kadar memnunum ki anlatamam ve iyiki Sadık beyi seçmişim çok şeker ve bir o kadar da profesyonel... Ben hem meme büyütme operasyonu hemde burun ameliyatını oldum aynı anda....EPC(Estetik ve Plastik cerrahi)hastanesinde oldum sadık beye.. burnum için benim tek istediğim vardı burun ucumla oynamayıp sadece kemik yüksekliği vardı onu almasını rica ettim ve dün alçım açıldığında tam istediğim gibi(doğal sevimli ve sempatik ) bir burunla karşılaştım mutluluğumu anlatamam )çok zor operasyonları aynı anda oldum ve şunu söyleyebilirim ki burun operasyonunda zerre kadar ağrım yoktu meme büyütme için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. (Ben ameliyatıma totalde 7000tl verdim ikisini aynı anda yaptırdığım için burun 2000tl tuttu normalde 2750 tl istemişti...Bence burda baz alman gereken şey öncelikle kendi bulunduğun şehir yada çevre illeri incele sonra hekim ile ilgili araştırma yap ve mutlaka bir referans al ister Tevfik bey ister Sadık beyi seç hatta başka fikirlerin bile olabilir sadece kuracağın iletişim sonucunda o kişiye güven hissetmelisin... ben mersinde bir hekime gittim ve beni sinir etti çünkü benim ne istediğimden ziyade kendi istediklerini benimsetmeye çalıştı ...sence ona ameliyat olsam masadan kendim gibimi kalkardım yoksa hekimin hayalinde canlandırdığı burun tipindemi?? için rahat edecek ve güveneceğin birine odaklan )))kafana
takılacak bir sorun olursa emin ol bu sayfadaki her arkadaş yardımcı oluyor.rahatça sor)
efsan81'cığım fotoları şuan ayarladım kendi sayfama koymaya çalışacam ama nasıl yapılıyor??Pinkpantercim sagol canım guzel yorumların icin. Senin fotolarını da gorebilirmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?