Ameliyat oldum (fotoğraflı)

büsracım senin resimlerini gördükçe inanılmaz rahatlıyorum hemen hemen arkandan geliyorum ve resimlerinde gün be gün değişmeyi görüyor ve kendimde gözlemliyorum bu resmine bayıldım ayrıca saç rengi tam senin rengin olmuş yenilenmişsin.... bendeki morluklar gitti iki kaş arası, burun ucunda ödem ve burunda kurulukla gelen tıkanıklık var ama yine de sonucu sabırla bekliyorum)

Son düzenleme:

iki kaş arası benimde hala az biraz var burun ucum hala çok şiş geçen gün tevfik bey daha inecek bu çok dedi.. benim derim çok inceymiş hemen iiyileşyormuş :)) inan hepsi geçici önde bunu bilmek lazım. şişik morluk bunların hepsi belli bir süreç içinde yaşanıyor sabırla beklemek lazım buda çok zor aslında :)) eminim seninkide çok çok güzel olacak.. benim ameliyat sonrası yağlanma oldu cildimde :)) bu arada takipte kal hep atıcam fotolar :)))))) hatta birazdan atoyorumm :))

bayıldım burnuna benim problemim burun ucu kısmının fazal geniş olması, senin şikayetin ne idi büşra burnundan?

Lavına cim fazla sorunlu degil burnun anladığım kadarıyla ...bizlerde yok yoktu.emin ellerde cok daha guzel bir buruna sahip olabilirsin:)))

Bende şu kemikli burnumdan bi kurtulabilseydim ! Bir türlü cesaret edemiyorum . Kuzenim ve bi arkadaşım Emre İlhana ameliyat oldu biri memnun digeri degil .. Şimdi benim kafamda Tevfik Sözen oluştu ne yapıcam bilemiyorum !

Artık geceleri agzımı sonuna kadar açarak degilde burnumdan nefes alarak uyumak istiyorum .

bende öyleydim .. çok mutsuzdum .. bide burnumdan dolayı özgüvenim düşüktü hep sonra tevfik sözene muayene oldum hala endişeliydim taaa ki onunla konuşana kadar.. bir an önce doktora karar verip ameliyat ol derim :)

Artık geceleri agzımı sonuna kadar açarak degilde burnumdan nefes alarak uyumak istiyorum .

hayatım boyunca ilk defa burnumdan nefes aldım bu benim için mükemmel bişeydi ... imkanın varsa hemen ol amelıyatı ben keske daha onceden olsaydım dıyorum .. agızdan nefes almak o gecelerı uyanmak o kadar kotu bısey kı bunu yıllarca yasadım benım burnumda egrılıkte vardı muayene oldum o guvenı verdı sagolsun cok ılgılı kendısı ve oldum amelıyat :) bı maıl at derım sekerım :) tevfiksozen@gmail.com en azından arastırıp sec dokturunu gorus falan sonra karar ver derim ben

Canım ikisi de mükemmel doktorlar. Her ikisiyle de görüş icin rahat etsin aklında soru işareti kalmasın.ama bence Tevfik hocayla bir kere görüşsen kesinlikle ona olursun:)))

Kızlarrr..!! =)) Ben geldimmm. Siteye sürekli girip bakamıyorum pek vaktim olmuyor koşturmam gereken işlerim var. Bugün baktım hepiniz harikasınızz. Büşra son fotolarına bayıldımm. Herkes birşeyler sormuş Tevfik Hoca hakkında bunca yazılan yazılardan yorumlardan fotolardan sona aklında hala şüphe ve soru olanlar artık yapmanız gereken tek sey hastaneye gidip Tevfik hocadan ameliyat günü almak =))

nerdesin kız en fotolarına bayıldım süper olmuş burnun yaa nazar değmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…