Su burun ucundaki sislik de geçse süper olacak:)))
Canimmm melek gibisin masallahhhhh
Su burun ucundaki sislik de geçse süper olacak:)))
büsracım senin resimlerini gördükçe inanılmaz rahatlıyorum hemen hemen arkandan geliyorum ve resimlerinde gün be gün değişmeyi görüyor ve kendimde gözlemliyorumEki Görüntüle 697169 son halimm
büsracım senin resimlerini gördükçe inanılmaz rahatlıyorum hemen hemen arkandan geliyorum ve resimlerinde gün be gün değişmeyi görüyor ve kendimde gözlemliyorumbu resmine bayıldım ayrıca saç rengi tam senin rengin olmuş yenilenmişsin.... bendeki morluklar gitti iki kaş arası, burun ucunda ödem ve burunda kurulukla gelen tıkanıklık var ama yine de sonucu sabırla bekliyorum )
bayıldım burnuna benim problemim burun ucu kısmının fazal geniş olması, senin şikayetin ne idi büşra burnundan?Eki Görüntüle 697716 yeni fotograffff:)
bayıldım burnuna benim problemim burun ucu kısmının fazal geniş olması, senin şikayetin ne idi büşra burnundan?
bayıldım burnuna benim problemim burun ucu kısmının fazal geniş olması, senin şikayetin ne idi büşra burnundan?
Artık geceleri agzımı sonuna kadar açarak degilde burnumdan nefes alarak uyumak istiyorum .
Artık geceleri agzımı sonuna kadar açarak degilde burnumdan nefes alarak uyumak istiyorum .
Bende şu kemikli burnumdan bi kurtulabilseydim ! Bir türlü cesaret edemiyorum . Kuzenim ve bi arkadaşım Emre İlhana ameliyat oldu biri memnun digeri degil .. Şimdi benim kafamda Tevfik Sözen oluştu ne yapıcam bilemiyorum !
Kızlarrr..!! =)) Ben geldimmm. Siteye sürekli girip bakamıyorum pek vaktim olmuyor koşturmam gereken işlerim var. Bugün baktım hepiniz harikasınızz. Büşra son fotolarına bayıldımm. Herkes birşeyler sormuş Tevfik Hoca hakkında bunca yazılan yazılardan yorumlardan fotolardan sona aklında hala şüphe ve soru olanlar artık yapmanız gereken tek sey hastaneye gidip Tevfik hocadan ameliyat günü almak =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?