Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Burnunun güzel olmasından ziyade en önemlisi yüzüne çok yakışmış güle güle kullann cnm :)
bir an önce ameliyat günüm gelsin artık bende şu stresi üzerimden atmak istiyorum yaa :/ inş benimde senin gibi yüzüme yakışır bi burnum olur :)

Son düzenleme:

@Terminoloji sen de mi Tevfik hocaya ameliyat olucaksin?

Ben Bilge Türk Bilen'e ameliyat olucam :)
Ankaralı olsaydım yada Ankaraya gelebilseydim Tevfik Bey'e ameliyat olurdum galiba ama maalesef öyle bi şansım yok :)

çoook güzel olmuş ben bayıldım fotoğraflarını koyman çok iyi olmuş hepimiz için bende izmirde olacağım ameliyat ayın 6 sında umarım seninki gibi sorunsuz oluuur ameliyattan sonra özellikle bize yararlı olabilecek bi uyarın var mıı?? beni korku sardı hafiften çünkü:)

tatlım yeni gördüm .. stres yapma benım 24 gün olmuş bitti bile sonrası için uyanınca agzından nefes al burnundan alamayınca stres yapma düz yat kesinlikle ...dizi izle zamanını o şekilde geçir :) ve en önemlisi çeneni çok yoracak seyler yeme

busra, ameliyat sonrası hemen toparlanabildin mi? tevfik beye ameliyat olan herkese sormak istiyorum, agrı sızı vs yaşadınız mı?
cevabı önceki sayfalarda var demeyin, o kadar cok başlık okudum ki hepsi corba oldu, artık okumak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…