Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Dr burun kanadını, deligini küçültüyo mu? Òyleyse çok iyi bikaç kbb ci yapmıyorum demişti. Daha dogrusu yapamiyo. Meile cvp geldi pazartesi görüşcez bakalım inşallah aradıgım dr dur.

Dr burun kanadını, deligini küçültüyo mu? Òyleyse çok iyi bikaç kbb ci yapmıyorum demişti. Daha dogrusu yapamiyo. Meile cvp geldi pazartesi görüşcez bakalım inşallah aradıgım dr dur.

Gerek duyuyorsa küçültüyor benim burun deliklerim de küçültüldü.Hadi bakalım gözün Aydın canım inşallah aradığın doktordur:)

aynen canım gerek duyuyosa küçültyo o burna yakıscak ne nokta varsa hepsını tamamlıyo özeniyo

Gerek duyuyorsa küçültüyor benim burun deliklerim de küçültüldü.Hadi bakalım gözün Aydın canım inşallah aradığın doktordur:)

Bence budugumu hissediyorum. Her doktorun bi tarzı var şimdi 3 kişiye baktım kafamda şekillendi biraz yazarım gelişmeleri fıstık. :126::126:

Canim merhaba nerde goruseceksiniz.fiyatlar konusunda bana da ozelden mesaj atarmisin.sagol

Arkadaslar bisi sorucam.ameliyattan sonra nefes almada,byrnunuzu temizlemede vs seylerde sıkıntı yasadıniz

ameliyat sonrası sılıkonlu tampon takılmıştı bana.. sılıkonlu tamponla nefes alınabılıyor 7 gun sonra ıse o tampon cıkarıldı.. hıc acımadı zaten dıkısler ıle bırlıkte o gun kurtuldum.. tampon burundayken ılk ıkı gun sanırım az az kanama oluyodu onuda kulak cubugu ıle temızlıyordum... amelıyat sonras tampoından kurtulduktan sonra rahat rahat ılk nefesımı cektım benım burnum kapalıydı amelıyat oncesınde sonrası hayatımda ılk defa burundan nefes aldım... sonrasında zaten bır temızleme vs olmuyor .. ben bol bol yesıl cy tukettım bu ödemler gecsıın dıye

Canim yine vakit ayirip uzun uzun yazmissin sagol. Benim asil sorun su. Burun ameliyatindan sonrasini öyle bir anlatiyorlaki. Sanki oraya takma bir burun takiyorlar bir daha dokunamiyosun.mesela simdi burnun aksa mendil ile siler temizlersin. Daha acik yazicam lavaboya gidip sümkürürsün,kasinir mesela rahat rahat kasirsin vs. Bir daha bunlari hic yapamiyorsun gibi anlatiyorlar. Birde benim alerjim var ya. Ameliyat olsanda nefes alman duzelmez diyorlar. Offff

Canımm çok tatlısın sen :) umarım herkes istediği burna kavuşur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…