Ok canim.son fotolarin var di mi
canım benım her iki burun kanadımda da dikişler vardı onlarda hiç ama hiç iz yok sankı hc kesilmemiş gbiler burnumun alt kısmındaki yerde cok belirsz bi iz var onu da bitek ben anlıyorum aynayı alttan burnumun dibine skp öyle bakınca :) kimse bana o seklde bakmadıgı için hc bi sorun yok :) ki gün gectkce de kayboluyo o :) tevfık hoca özenyo merak etmeee
Dr burun kanadını, deligini küçültüyo mu? Òyleyse çok iyi bikaç kbb ci yapmıyorum demişti. Daha dogrusu yapamiyo. Meile cvp geldi pazartesi görüşcez bakalıminşallah aradıgım dr dur.
Dr burun kanadını, deligini küçültüyo mu? Òyleyse çok iyi bikaç kbb ci yapmıyorum demişti. Daha dogrusu yapamiyo. Meile cvp geldi pazartesi görüşcez bakalıminşallah aradıgım dr dur.
Gerek duyuyorsa küçültüyor benim burun deliklerim de küçültüldü.Hadi bakalım gözün Aydın canım inşallah aradığın doktordur:)
Bence budugumu hissediyorum. Her doktorun bi tarzı var şimdi 3 kişiye baktım kafamda şekillendi biraz yazarım gelişmeleri fıstık. :126::126:
Bence budugumu hissediyorum. Her doktorun bi tarzı var şimdi 3 kişiye baktım kafamda şekillendi biraz yazarım gelişmeleri fıstık. :126::126:
tatlım cok tesekkur ederımmm hehehehe :))))) seni ekliyorum albümümden fotograflarıma bakabılrısın :)
çok güzel olmuş canım :) bir sorun yaşıyormusun merak ettim ?
canım bir sorun yaşamıyorum allaha şükür.:) ama burdaki biraz eski. çok az daha küçüldü
Arkadaslar bisi sorucam.ameliyattan sonra nefes almada,byrnunuzu temizlemede vs seylerde sıkıntı yasadıniz
canım bir sorun yaşamıyorum allaha şükür.:) ama burdaki biraz eski. çok az daha küçüldü
ameliyat sonrası sılıkonlu tampon takılmıştı bana.. sılıkonlu tamponla nefes alınabılıyor 7 gun sonra ıse o tampon cıkarıldı.. hıc acımadı zaten dıkısler ıle bırlıkte o gun kurtuldum.. tampon burundayken ılk ıkı gun sanırım az az kanama oluyodu onuda kulak cubugu ıle temızlıyordum... amelıyat sonras tampoından kurtulduktan sonra rahat rahat ılk nefesımı cektım benım burnum kapalıydı amelıyat oncesınde sonrası hayatımda ılk defa burundan nefes aldım... sonrasında zaten bır temızleme vs olmuyor .. ben bol bol yesıl cy tukettım bu ödemler gecsıın dıye
Büşracım sana ve efnan a bir teşekkür borçluyum sanırım :) sizin sayenizde Tevfik hocayı tanıdım ve ameliyat oldum . Çokta memnunum , çünkü Tevfik hoca harika biri hem insan olarak hemde doktor olarak onun için çok teşekkür ederim. Bu arada burnunda çok güzel olmuş güle güle kullan :)
kızlar sizce olmalımıyım gerek var mı bi yardımcı olursanız sevinirm
Tatlim resimlerini gormustum tabiki cok guzelsin. Ben bu son günlerde burnunun yakindan cekilmis fotolari demek istemistim.malum merak iste.
Cok güzel olmussun..cok begendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?