Ameliyat oldum (fotoğraflı)

Arkadaşlar merhaba, lütfen yardımcı olurmusunuz. Sizin ve diğer ameliyat olan arkadaşların burunlarını nereden görüyoruz. profilden bakamadım

canım herkesin kendi profilinde albumler kısmı var ordan kimi herkese acım kiminde sadece arkadaş listesi görebiliyor site olan tevfik hocaaya ben varım büsra efnan gülay evhamlı liste böle uzar giderrr.... hastayorumlarından cogumuzu bulanilirsin daha cok olan arkımız var ama ben pek giremiorum bu aralar...

kızlat lütfen Tevfik hocanın fşyatları hakkında bi bilgi verın bana mail attım geri donmedı lütfen cok oneml
isterseniz buraya yazmak istemezseniz mail atın. kpss___@hotmail.com LÜTFENNNNNNNNNN

canım tevfik hoca şu an hacettepede ve fiyatları ne oldu inan hiç fikrim yok istersen efnana özel mesaj at o baya ilgili bu konulara kesin yardımcı olur o sürekkli takipte...

canım direk isminizin üzerine tıkladığımda profile giriyor. orada fotoğraflar kısmı var ve boş görünüyor. sizin ki herkese açık değilse arkadaşlık teklifi göndersem kabul edermisiniz. ve nasıl gönderiliyor.

Bkb canım seni buralarda görmek ne guzel ,özledik seni kizz

Merhaba arkadaşlar.yorumlarınızı okuduktan sonra Tevfik hocaya mail attım.fotolarımı yolladım ve bana dönüş yaptı.cumartesi günü görüşücem kendisiyle.Tevfik hocaya ameliyat olmuş olanlar fotolarınıza nerden bakabilirim.

merhaba kendisine nereden ulaştınız?

@hypatiaacim cok sevindim senin adına. Gelişmeleri merakla bekliyorum:)))25 mesajı tamamladıysan resimleri görebilirsin tatlım:)

halletmişsin ben yazana kadar pek girmiorum artık siteyede malesef göndermişsin bile ama ben de yenisildim fotolarımı pek bişey yok sanırım en kısa zmanda yenilerini yüklerim canım :)

Bkb canım seni buralarda görmek ne guzel ,özledik seni kizz

saol tatlım :) ya artık pek vaktim olmuyor girmeye siteye ondan biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…