@hanacim rica ederim tatlım senin burnun da cok guzel olmus ömürlük olur inşallah
Arkadaşlar merhaba, lütfen yardımcı olurmusunuz. Sizin ve diğer ameliyat olan arkadaşların burunlarını nereden görüyoruz. profilden bakamadım
kızlat lütfen Tevfik hocanın fşyatları hakkında bi bilgi verın bana mail attım geri donmedı lütfen cok oneml
isterseniz buraya yazmak istemezseniz mail atın. kpss___@hotmail.com LÜTFENNNNNNNNNN
canım herkesin kendi profilinde albumler kısmı var ordan kimi herkese acım kiminde sadece arkadaş listesi görebiliyor site olan tevfik hocaaya ben varım büsra efnan gülay evhamlı liste böle uzar giderrr.... hastayorumlarından cogumuzu bulanilirsin daha cok olan arkımız var ama ben pek giremiorum bu aralar...
canım tevfik hoca şu an hacettepede ve fiyatları ne oldu inan hiç fikrim yok istersen efnana özel mesaj at o baya ilgili bu konulara kesin yardımcı olur o sürekkli takipte...
canım herkesin kendi profilinde albumler kısmı var ordan kimi herkese acım kiminde sadece arkadaş listesi görebiliyor site olan tevfik hocaaya ben varım büsra efnan gülay evhamlı liste böle uzar giderrr.... hastayorumlarından cogumuzu bulanilirsin daha cok olan arkımız var ama ben pek giremiorum bu aralar...
canım tevfik hoca şu an hacettepede ve fiyatları ne oldu inan hiç fikrim yok istersen efnana özel mesaj at o baya ilgili bu konulara kesin yardımcı olur o sürekkli takipte...
Canim arkadas listeme ekliyorum seni albümlerden fotolarimi görebilirsin:)
efnan beni de eklermisin lütfen. bende galiba Tevfik hocaya ameliyat olucam. üstelik Alanya da yaşıyorum
Ekledim canım yorumlarını bekliyorum
Merhaba arkadaşlar.yorumlarınızı okuduktan sonra Tevfik hocaya mail attım.fotolarımı yolladım ve bana dönüş yaptı.cumartesi günü görüşücem kendisiyle.Tevfik hocaya ameliyat olmuş olanlar fotolarınıza nerden bakabilirim.
canım burnun çok güzel ve de doğal görünüyor.
Merhaba arkadaşlar.yorumlarınızı okuduktan sonra Tevfik hocaya mail attım.fotolarımı yolladım ve bana dönüş yaptı.cumartesi günü görüşücem kendisiyle.Tevfik hocaya ameliyat olmuş olanlar fotolarınıza nerden bakabilirim.
@hypatiaacim cok sevindim senin adına. Gelişmeleri merakla bekliyorum:)))25 mesajı tamamladıysan resimleri görebilirsin tatlım:)
@hypatiaacim cok sevindim senin adına. Gelişmeleri merakla bekliyorum:)))25 mesajı tamamladıysan resimleri görebilirsin tatlım:)
canım direk isminizin üzerine tıkladığımda profile giriyor. orada fotoğraflar kısmı var ve boş görünüyor. sizin ki herkese açık değilse arkadaşlık teklifi göndersem kabul edermisiniz. ve nasıl gönderiliyor.
Bkb canım seni buralarda görmek ne guzel ,özledik seni kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?